susturma varken tekrar susturldum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
merandanx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

susturma varken tekrar susturldum

Mesaj gönderen merandanx »

evet yanlış anlamadınız her işini doru dürst yapan ikv yönetimi böyle bi yanlışlık yaptı bi cezayı 10 kişi kontrol ediyor herhalde cezalıyken nasıl rahatsız edici davranış yapabilirm cok merak ediyorum desteğe msj atım cevp gelmesi en az 3 gün cezam bitiği halde 3 gün boyunca boşuna konuşamıcam yada ceza devam edicekse 5 gün susturldm sona cezam bitceken tekrar verdikleri ceza yetmemiş bi 7 gün daha verelim demişler

konuyu kilitlicenizi doru düzgün işinizi yapında böyle konular açmak zoruna kalmıyalım bende gereksiz cezam biti diye oyuna gircektim haksız yere konuşamdığım günlerin plus parası nerye gitcek ben o parayı bölgden klandan konuşmak için veriyorum siz keyfinizden susturma verip verdiğinz sustrma hoşunuza gitmeyip tekrar vermeniz için değil
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Re: susturma varken tekrar susturldum

Mesaj gönderen ibrahimking »

merandanx yazdı:evet yanlış anlamadınız her işini doru dürst yapan ikv yönetimi böyle bi yanlışlık yaptı bi cezayı 10 kişi kontrol ediyor herhalde cezalıyken nasıl rahatsız edici davranış yapabilirm cok merak ediyorum desteğe msj atım cevp gelmesi en az 3 gün cezam bitiği halde 3 gün boyunca boşuna konuşamıcam yada ceza devam edicekse 5 gün susturldm sona cezam bitceken tekrar verdikleri ceza yetmemiş bi 7 gün daha verelim demişler

konuyu kilitlicenizi doru düzgün işinizi yapında böyle konular açmak zoruna kalmıyalım bende gereksiz cezam biti diye oyuna gircektim haksız yere konuşamdığım günlerin plus parası nerye gitcek ben o parayı bölgden klandan konuşmak için veriyorum siz keyfinizden susturma verip verdiğinz sustrma hoşunuza gitmeyip tekrar vermeniz için değil
aynını bende yaşadım.ama bu sus cezaları 2 3 gün sonra verilebiliyor.belkı daha once yaptıgın bi şeyden dolayı ceza almışsındır.ceza işleme gırmeden bi şey dah ayapmışsan aradan zaman gecıp ustune eklenebılıyor.
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ibrahimking »

senin dediğin şu da olabılır.
bi yonetıcı ceza vermiştir.orda büyük ihtimal kontrol edıldı gıbı bı kutucuk çıkıyodur.onu tiklememiştir.sonra başka bi yönetici bi ceza daha vermiştir.desteke yaz baksınlar
Kullanıcı avatarı
merandanx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen merandanx »

evet aynı konudan dolayı ssusturma yedim
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
Kullanıcı avatarı
baddxdream
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen baddxdream »

İkv oynuyorsan bunlar dogal şeyler ;) Alışırsın zamanla . Helriders in parmagı olabilir bu işte bi ona sor o çok ünlüdür cezalı hesaplara ceza vermekte :D Dimi kanks ;)
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Auril »

baddxdream yazdı:İkv oynuyorsan bunlar dogal şeyler ;) Alışırsın zamanla . Helriders in parmagı olabilir bu işte bi ona sor o çok ünlüdür cezalı hesaplara ceza vermekte :D Dimi kanks ;)
:D
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kable »

Double The Action
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Kullanıcı avatarı
Damir
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Anka
Lonca: Meclis-i Ayan

Mesaj gönderen Damir »

Her sus bir sunucuda olduğuna göre , başka sunucuya geçip tekrar söversen tekrar yersin . belki bundan dolayı 2 tane sus mesajı gelmiştir :D
FATALFORCE
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

Bu ramazan günü küfredene 5 tane peş peşe verseler yeridir :)
Resim
Kullanıcı avatarı
xsercanx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xsercanx »

şöyle olabilir sen söversin oyunda cezan cerildiyse sen oyundan çık gir yapınca etki eder susma ama sen sövdüğün sırada şikayetine hemen bakılmıştır cezan verilmiştir ve sen oyundan çıkmadan bi süre sonra tekrar sövmüşündür ve bundanda ceza almışındır

“Genel Etkileşim” sayfasına dön