Kendisi oyunu bıraktı. Bırakırken tek öğütü şuydu:
Bu oyunda şaheserin yoksa bir hiçsin. Şaheserin yoksa sakın bu oyunu oynama. Zevk alamazsın. Zamanın boşa gider.
Arkadaşlık falan hikaye itemsiz birinin (Eğer reelde değilse) arkadaşı olduğunu hadi oldu diyelim görevi olduğu zaman 3-5 kişi toplayabildiğini görmedim.
Şaheserin yoksa bir hiçsin. Gereksiz bir oyuncu.
He birde birşey eklicem. Bir düşünün o kadar gb atıyoz. İtem yapmak için gözlerimizi bozuyoz. Amaç:Güzel bir item yapmak ee sonra? Sonra klan savaşları için mi yapıyoruz bu itemleri? yoksa vsler için mi? Aslında amacsız yere tepiniyoz ama farkında değiliz.
Herkese iyi günler.
Bir arkadaşımın nasihati.
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
-
- İri Fare Avcısı
Re: Bir arkadaşımın nasihati.
İlk defa çok güzel konuştun. Benim ejderim ve ecelim var ama 3 yıldan fazla ezik gezdim bende bilirim. Ben 39 levelde yeni başladım 20 levelim arkadaşımla level kasma yarışı yapıyoruz dedimki ona oyunu bırakcam şaka yapmıştım sonra girdim oyuna dedi bana yalan söyledin oda daha hiç girmedi oyuna onu bulabilsem Helallik istiyecem.lBlackDeathl yazdı:Kendisi oyunu bıraktı. Bırakırken tek öğütü şuydu:
Bu oyunda şaheserin yoksa bir hiçsin. Şaheserin yoksa sakın bu oyunu oynama. Zevk alamazsın. Zamanın boşa gider.
Arkadaşlık falan hikaye itemsiz birinin (Eğer reelde değilse) arkadaşı olduğunu hadi oldu diyelim görevi olduğu zaman 3-5 kişi toplayabildiğini görmedim.
He birde birşey eklicem. Bir düşünün o kadar gb atıyoz. İtem yapmak için gözlerimizi bozuyoz. Amaç:Güzel bir item yapmak ee sonra? Sonra klan savaşları için mi yapıyoruz bu itemleri? yoksa vsler için mi? Aslında amacsız yere tepiniyoz ama farkında değiliz.
Herkese iyi günler.
Gerçekten de öyle "Şahesersiz Bir Hiçsin" Meran sunucusunda Şaheseriz olup her gün GB'lere giren bir adam daha görmedim Hayırlısı ... İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
Bal akıyor bal çok güzel söyledin ama yönetim ... takmıyor ki o yüzden bende bıraktım
hataları forumda paylaşıyom ha düzeltirler niye paylaşıyorsun diyenler olacaksa şunu söyleyeyim tamı tamına 8 ay önce bu hatayı bildirdim üstüne çemberli geldi hala düzeltmediler
bu oto kp kasma programı programın adını verdim hala kullanılıyor
gece bi bırakıyorum güncellemeden sonra bile giriyor char kendi kendine kasıyor
bunu yakında açıklayacam ama programı kendi sitemden bana form ile ulaşanlara açıklayacağım yönetim programın adını duymasın bir daha
onlar şansını kaybetti 1 günde 150 bin kp az değil
bu oto kp kasma programı programın adını verdim hala kullanılıyor
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Şaheser ürettik te ne oldu
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
Güncel.
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
MeLankoLkBanyemS yazdı:Şaheser ürettik te ne oldu
Valla amacın kalmadı diye oyunda fena sıkıcı oluyor. Ejder üretirken hiç yoktan bir amacımız vardı.
Sonrada çarlarımız çalınıyor hayattan soguyoruz 
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
Efsane06 yazdı:Sonrada çarlarımız çalınıyor hayattan soguyoruz
Bide o var deme hak yeme var.
aynen ılk defaKerimTekin yazdı:İlk defa çok güzel konuştun. Benim ejderim ve ecelim var ama 3 yıldan fazla ezik gezdim bende bilirim. Ben 39 levelde yeni başladım 20 levelim arkadaşımla level kasma yarışı yapıyoruz dedimki ona oyunu bırakcam şaka yapmıştım sonra girdim oyuna dedi bana yalan söyledin oda daha hiç girmedi oyuna onu bulabilsem Helallik istiyecem.lBlackDeathl yazdı:Kendisi oyunu bıraktı. Bırakırken tek öğütü şuydu:
Herkese iyi günler.
auril & DoubleLift