Çarlarımız Çalınmasın Gir Bak
Çarlarımız Çalınmasın Gir Bak
:arrow: Arkadaşlar biz çalısıp didiniyoruz ama baskaları emeklerımızı çalıyor . Yönetim sadece kişinin kendi bilgisayarından girebilecegi bir sistem yapsa sizce nasıl olur ? Yani bir bilgisayardan sadece bir hesaba girilecek ?
Re: Çarlarımız Çalınmasın Gir Bak
Efsane06 yazdı::arrow: Arkadaşlar biz çalısıp didiniyoruz ama baskaları emeklerımızı çalıyor . Yönetim sadece kişinin kendi bilgisayarından girebilecegi bir sistem yapsa sizce nasıl olur ? Yani bir bilgisayardan sadece bir hesaba girilecek ?
Peki 2 veya daha cok hesabı olan ne yapıcak kardesım ?
Kayserilixbaşqan
oda mantıklı :mrgreen: yada yönetım en başta o pc den girebileceginiz çarları belirlemenizi isteyecek tabı acemıce bı önerı şekillendirilebilir ama kesin bi çözüm getirilmesi lazımnecip yazdı:Efsane06 yazdı::arrow: Arkadaşlar biz çalısıp didiniyoruz ama baskaları emeklerımızı çalıyor . Yönetim sadece kişinin kendi bilgisayarından girebilecegi bir sistem yapsa sizce nasıl olur ? Yani bir bilgisayardan sadece bir hesaba girilecek ?
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
Yönetim yapamaz bunları. Karakter değişikliği gibi gerekli br buton bile yokEfsane06 yazdı:oda mantıklı :mrgreen: yada yönetım en başta o pc den girebileceginiz çarları belirlemenizi isteyecek tabı acemıce bı önerı şekillendirilebilir ama kesin bi çözüm getirilmesi lazımnecip yazdı:Efsane06 yazdı::arrow: Arkadaşlar biz çalısıp didiniyoruz ama baskaları emeklerımızı çalıyor . Yönetim sadece kişinin kendi bilgisayarından girebilecegi bir sistem yapsa sizce nasıl olur ? Yani bir bilgisayardan sadece bir hesaba girilecek ?
Kendimizi kandırmayalım.
:mrgreen:lBlackDeathl yazdı:Yönetim yapamaz bunları. Karakter değişikliği gibi gerekli br buton bile yokEfsane06 yazdı:oda mantıklı :mrgreen: yada yönetım en başta o pc den girebileceginiz çarları belirlemenizi isteyecek tabı acemıce bı önerı şekillendirilebilir ama kesin bi çözüm getirilmesi lazımnecip yazdı:Efsane06 yazdı::arrow: Arkadaşlar biz çalısıp didiniyoruz ama baskaları emeklerımızı çalıyor . Yönetim sadece kişinin kendi bilgisayarından girebilecegi bir sistem yapsa sizce nasıl olur ? Yani bir bilgisayardan sadece bir hesaba girilecek ?
Peki 2 veya daha cok hesabı olan ne yapıcak kardesım ?![]()
Kendimizi kandırmayalım.
- jkmoco14
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Belkide itemleri yere atarken veya satarken bi şifre sistemi olabilir ve şifreyi kimseye söylemezseniz o item de kalır sizde yere de atılamaz işportaya da satılmaz alış verişe de koyulmaz ama o zaman da bize zorluk olur yada çarının çalınmasından endişe edenler kullanabilir sadece bu şeyi
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
O kadar ayrıntıya girme istersen. Bende böyle bir şey düşünmüştüm. Ancak sifreni sağlam tut kimse giremesin yeterli olur. Ayrıyetden şifre zor iş.jkmoco14 yazdı:Belkide itemleri yere atarken veya satarken bi şifre sistemi olabilir ve şifreyi kimseye söylemezseniz o item de kalır sizde yere de atılamaz işportaya da satılmaz alış verişe de koyulmaz ama o zaman da bize zorluk olur yada çarının çalınmasından endişe edenler kullanabilir sadece bu şeyi
- jkmoco14
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
evet zaten çarlar şifrenizi vermediğiniz taktirde çalınmaz yada arkadaşlarınıza çok güvenmeniz lazım
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar
yani yada pc coktu yenısını aldın carlara gıremıcenmınecip yazdı:Efsane06 yazdı::arrow: Arkadaşlar biz çalısıp didiniyoruz ama baskaları emeklerımızı çalıyor . Yönetim sadece kişinin kendi bilgisayarından girebilecegi bir sistem yapsa sizce nasıl olur ? Yani bir bilgisayardan sadece bir hesaba girilecek ?
auril & DoubleLift
- berke271
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
benim anladığım sadece ilk girdiğimiz bilgisayarda üyeliğimize girebiileceğiz. peki ya internet cafede kurduysak hesabı
TILSIM
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Deli olmadan Deli olunmaz...
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Gizlenmiş İçerikGöster
fennec_1905@hotmail.com