İnsan İki Yüzlülüğü HaYaTMeZuNu CaRıNıN HiKaYeSi
- xHaYaTMeZuNux
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
İnsan İki Yüzlülüğü HaYaTMeZuNu CaRıNıN HiKaYeSi
Ben bu oyunu 25lwden -29lw geçtiği zamandan beridir, oynuorum Oyunda yeni olduğumdan ve fazla bişe bilmediğimden oyundan zevk alamdım ve 29lw de oyunu bıraktım, 49lwler yeni geldiğinde oyuna başlamıştım tekrardan ozaman kadim gelmemişti daha, Ben oyunu iyice kavramış ve arkadaşlar edinmiş hergün Sohpet ettiğim ve güzel zaman geçirdiğim için oyuna asılmıştım..Benim En sevdiğim ve ilk başta tanıdığım Sohpetleriyle ve karakterleriyle olsun 2Kişi wardı "Pederinxkankası"''(Mustafa) "Fordeahseat" (emre) 2sİ COK Sevdiğim ve hergün Skypede konuştuğum insanlardır.Oyuna sohpet için giriodum ama arkadaşların yanında ezik kalıoduk. Ozamandan beri 3'müzün arasında Şöle bi anlaşma söz geçti '' hepimizi bi şahaser üretelim el birliğiyle herkes birbirine yardımcı olsun"Sonra madene asıldık bende para olmazdı hiç bizaman hep maden ceker arkadaşlarıma werirdim satmazdım.!!! İlK BEN ecel üretecektim az bi mazemem kalmıştı maden cekmeye devam ettim şelitlerim eksik kaldı.Pederinxkankası saolsun şelitlerimi tammladı "Fakat ecel üretecğeimde Fordeahseat'ın hiç bi katkısı yoktu." ama aramızda lafı olmazdı.bastım eceli sonra Pederinxkankasına azat bilge ceket üretttik. SOnra Fordeahseat'a ashap üreteceğimizde ben it gibi maden cekiodum sabah erken kalkıp işe gitmeden Fordeahseat'a üretim yapacağımıza rahmen adam "ben maden cekmekten sıkılıorum diordu" ama aramızda madenin lafı bile geçmezdi. Hergün Skypedeydik Hepsi can Dostum gibidir. Ozaman hertarafta fazla maden yoktu 5dk maden cıkıorlardı. Maden başı kalbalıktı ama emre Fordeahseat için it gibi çektim 7budaksız 3gano 2 yonca werdim gerisini 2kadim ve Dİğer madenleri saolsun mUstafa(Pederinxkankası) tammladı.. madenin lafı olmaz ben karşılıksız wermiştim..sonra kendime ejder üreteceğim zaman bu sefer ne mustafa ne emre bana yardım etmedi ama sohpetleri benim için yeterliydi..2ay boyunca maden cektim zaten nakitim yoktu yaklaşık tüm mazemeleri cektim eksik kalanları kUzenim Çokmikkemmell tammlamıştı onada ejder üretim Dİe söz werdim madene geri oturdum ve baya maden cektim. Fordeahseat emrede sanstan 1 menkşe 1mavi cekmiş yoldan geçerken yoksa o madene oturmaz.benim kuzenede 1 mavi 1menekşe eksiği kalmıştı ilahi adelet.Emreden istediğimde bana weremem dedi bende üretecem dedi fakat onlardan başka bişeyi yoktu bense tammlamıştım sadece onlar kalmıştı mustafada araya girip konuşunca madenleri bana werdi. fakat ertesi gün geri istedi.bende ejder üretirken borçlandığım bi kaç kişi wardı emre can dostum die o anlar beni diye diğer borçları kapatim emre geri weririm dedim ama emrenin benden maden isteyeceğini aklımın ucundan geçirmezdim.Ben okadar madeni ona karşılıksız wermiştim çünkü 1hafta geçti borçları kapatmak üzereyken emre bana şu cümleyi kulandı "madenlerimi weriomusun wermiomusun..!!!" emre dedim tabiki werecem ama borçlarımı kapatmak üzeriyip kapatim weririm sen anlarsın beni dedim. Bu lafımın üzerine Emre=Fordeahseat: Şu sözleri Klana yazdı "Benim eskiden bi dost bildiğim biri wardı hırsız cıktı" DEDi bunun üzerine o kadar arkadaşlık sohpet edişimiz beni tanıdığı halde bunları yazması cok zoruma gitti ve eski carlarımı gittim 1lw den kasmaya başlıyan bi gence werdim "HaYaTMeZuNu "adlı carımı actım... İnsan iki yüzlüdür ben bunu bilirim.. bunu sölerim bana göründüğün gibi gözükme olduğun gibi gözük ben senin ne mal oldunu bilim.... :? ..!!! Demekki insan belli bi süre sonrada olsa Cıkarlarını herzaman ön planda tutuomuş...!!
- Meaninqless
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: İnsan İki Yüzlülüğü HaYaTMeZuNu CaRıNıN HiKaYeSi
Bir Kaç Konuda Yanlışın Var KEREM. Bende Seni Kardeşim Olarak Gördüm Çok Emeğin Geçti Bana Bunun İçin Teşekkür Ediyorum Sana Herzamanda Söledim Hiç Bir Kişinin Malında Gözüm Yok Diye Madenin Lafını Yapmayacağımı Sende Gayet İyi Biliyorsun . Maden Çekemedim Çünki Hiç Şansım Olmadı Oturuyordum 5 10 Dk Sonra Sıkılıyordum. Senin Sölediğin 1 Menekşe 1 Mavi Topazda 1 Akikde Vardı. Menekşe Hediye Olarak Gelmişti. Maviyi Rasgele Çekmiştim. Akikde 5 10 m verip Satın Almıştım Evet Haklısın Hiç bir Zaman Yardım Edemedim Ve Bunun İçinde Gerçekten Üzgünüm. Bazen Kendi Kendime Şunları Sölüyordum: " Onlar Bana O Kadar Yardım Etti . Benimde Elimden Geleni Yapmam Lazım. Ama Hiç Çıkmıyor Bana Diyip "Yine Sıkıntı Basıyordu.. Ama Bunu Bilmediğin İçin Böle Davranışların. Belki Sölemişimdir Hatırlamıyorum Ama. Sende Gayet İyi Biliyorsunki Ejder Üretirken Ne Kadar Çok Hırslı Olduğumu. Belkide Gözümü Hırs Boyamıştı . O davranışlarım Belki O yüzdende. Şu Bilge Azat Ceketine gelince Pederinxkanksı Geçenlerde Bilge Azat Ceket Üreticem Dediğinde. ÇıkarıP Bütün Paramı Verdim BÜtn madenleri verdimki satıp para alırsın diye.Ecel Üretti Onada Yardım Ettim Belki Bilmiyorum Latif Üretiyordur Eminimki Bişi İstediğinde Onada Yardım Ederim. Madenin Paranın Lafını Yapmıyorum. Haklı Olabilirsin Sen Bana O kadar Maden Verdin. He Haklısın Yanlışsın Demiyorum İstiyorsan E.ö Sunucusuna Gel Madenlerini Vereyim Şuan İstediğim Kadar Madende Otururum. Şans Arttırıcılar Varken. Bütün Madenlerini Çeker Eline Veririm.
Fordehseat ŞİFACI
Eminönü

- Pederinkankasi
- İskele Babası
Kerem Burda Hata Var 1. sana ecel ürettik sonra Emre'ye ashab ürettik 3. olarak bana ashab ürettik. Benim hatırladıgım kadar sen o kadar malzeme vermedın Emre'ye 175 milyonluk malzeme sadece ben verdım Emre'ye ogunun parası ve unutma sen bizim hala dostumuzsun bende lafı olmaz alın carım sızın olsun #@!? cokta umrumda bu oyunu o kadar takmıyorum dostlarımda olmasa hayatta oynamam iyi ki varsınız...
Söz Konusu VaTansa Gerisi Teferruattır...!!
Vatan İçin Kan Dökmek Gerekirse Dünyanın Şah Damarını Keseriz
Pederinxkankası Pederinxşifacısı
Vatan İçin Kan Dökmek Gerekirse Dünyanın Şah Damarını Keseriz
Pederinxkankası Pederinxşifacısı
- Meaninqless
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Pederinkankasi yazdı:Kerem Burda Hata Var 1. sana ecel ürettik sonra Emre'ye ashab ürettik 3. olarak bana ashab ürettik. Benim hatırladıgım kadar sen o kadar malzeme vermedın Emre'ye 175 milyonluk malzeme sadece ben verdım Emre'ye ogunun parası ve unutma sen bizim hala dostumuzsun bende lafı olmaz alın carım sızın olsun #@!? cokta umrumda bu oyunu o kadar takmıyorum dostlarımda olmasa hayatta oynamam iyi ki varsınız...
Teşekkürler Paşam Sende İyiki Varsın..
Fordehseat ŞİFACI
Eminönü

- xHaYaTMeZuNux
- Salgın Koruyucusu
Ben emreyi ve mustafayı canım bilirdim..Mustafa ben okadar maden werdim kuzeninkilerle beraber kuzende budaksıza oturmuştu 2gün boyunca emre için cekmişti ozamanlar maden sayısı azdı ve budaksız ve irid ve mavi madeni en pahalı madenlerdi... [Ama ben size Dİorum aramızda madenin lafı olmaz]....Mühim olan arkadaşlık[(TI)]....aMA Ben canım bildiğim hergün sohpet ettiğim birinden ve elimden gelen kadar yardım ettitğim birinden... Klandan yazıosa hırsız DİE Hırsız damgası yiyosam o beni hiçe saymıştır.
ops: Aramızdaki Sohpetlerin bi değeri yoktur.... Ben emreye değer werdiğim kadar kIrıldığIM İÇİN O 3yıllık sunucumu bıraktım başka Sunucuya gittim...!! (Emrenin değeri bende bu kadar büyüktü.... Carımın Şifresinide biliordu...) Ben gittikten SOnra yaptığın şeyleri bilemem emre onun için ben yorum yapamıcam fakat Kuş bi kere kafesten kaçtı... sende onu yakalamak yerine arkasından kurşun sıktın..... ki uzaklara kaçsın.... :roll: :arrow:
- xHaYaTMeZuNux
- Salgın Koruyucusu
Ben [eski] canım bildiğim emreyi kaybettiğm için hala üzgünüm...3yıllık arkadaşaım hergün Sohpeti için Skype actığım konuştukca mutlu olduğum....Birisiydi . AMa bi yerden sonra cıkar ve hırsla mı yoksa aklında başka Düşüncelerlemi nasıl değişti bilemiorum Ben Onun gibi birini kaybettiğim için hala üzülüorum... :| :| :| :roll: