Bulundugunuz Sunucunuz Özellikleri Neler?

Anka sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
kacik
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Bulundugunuz Sunucunuz Özellikleri Neler?

Mesaj gönderen kacik »

Ben Anka da oyuna resmen yenıedn baslamak istiyorum ama öncellikle sunları sormam gerek şimdiden teşekkürler
---üç aylık ikv çemberlitas kutu alcam plus üyeliğim biterse anka sunucusunda oynamaya devam edebılıyor muyum ?yoksa karaktere daha giremiyor muyuz?
----gerçekten denildiği gibi sessiz sakin bir sunucumu forumda herkesın ankaya gelip maden cektiği söyleniyor böyle bir durum var mı ?
Meran / Kacikxkoruyucu
ustadxahmet
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: Bulundugunuz Sunucunuz Özellikleri Neler?

Mesaj gönderen ustadxahmet »

SELAM ARKADAŞIM ŞİMDİDEN HOŞGELDİN DİYEYİM EVET PLS BİTERSE SUNUCUYA GİREMEZSİN BURADA PLS SİZ OYNANMIYO NE ZAMAN PLS YÜKLERSEN O ZAMAN AAKTİF OLUR ÇARLARIN ANKA SUNUCUSUNDA EVET BİR ÇOĞU MADEN İÇİN GELİYO AMA ÖNCEDEN SESSİZ SAKİN OLAN SUNUCU HAREKETLENİNCE BENİM GİBİ BAZI ARKADAŞLARDA ÇAR TRANSFER EDİP BURADA OYNAMAYA KARAR VERMEKTE AMA BİR ŞEYİ ATLAMAKTALAR BURASI MADENLERİN HEPSİ DOLU :lol: VERDİKLERİ PARAYA YAZIK :mrgreen: KENDİNE İYİBAK .
kacik
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen kacik »

karar veremedim plus paket alıcam ama gelsem mi gelmese mi anka sunucusu hergün dolu mu ? Sessiz sakin bir sunucu olduğu için gelmek istiyorum...
Meran / Kacikxkoruyucu
Kullanıcı avatarı
TetiK
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen TetiK »

merak etme sadece slm alırlar Çoğu onuda yapmaz :) ..
Çırpındı Karadeniz
İLİŞMEBABAYORGUN..
Kullanıcı avatarı
mizan
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen mizan »

Sessiz sakin sunucuyu neyapcan kardeşim? 1hafta falan takılmıştım ankada, ne bölgeden ne klandan kimse bişey yazmıyodu, yer altında kasarken başka oyuncu görünce heycan yapıyodum artık anormal bi durum olmuştu benim için. :) Yeni gelen oyunculara maddi manevi destekte bulunuyolardı ama artık yeni gelenlerede iyi gözle bakmıyolar galiba. :)
Kullanıcı avatarı
HaRuF
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HaRuF »

Sunucular arası karakter transferleri ile birlikte anka sunucusunda bi takım değişiklikler olmaya başladı .Bende bi aralar anka suncusunda oynamaktaydım. Mesala bir madenin basında eger 1 kişi varsa başka biri gelip madenin basında durmazdı, bölgede küfür vs vs gibi şeyler pek olmazdı zaten olamazdıda pek yerlisi yoktu oranın. Şuanda millet oraya maden için akın etmeye başladı artık madende kalmadı eskilerdeki sunucunun düzenide ..

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
lalesever
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen lalesever »

hıhı başla 3plus alınca başlıcakmış ulan adamlar orada senelerce oynuyor buda maden için başka yollar arıyor hee sunucu bomboş kimse yok başla 25lwl kadar zaten kolay kasarsın sonrada oturursun madenin başına akşam sabah çek babam çek menekşesinden sibiryalısına kadar kimsede rahatsız etmez seni 3 ayda işini halledersin
LALESEVER
EMİNÖNÜ
LODOS

“Genel Sohbet” sayfasına dön