Naylon çar?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Noktaa
İskele Babası
İskele Babası

Naylon çar?

Mesaj gönderen Noktaa »

Arkadaşlar naylon çar nedir , neye yarar ve nasıl naylon çar yapılır :D
Bir de neden naylon denmiş buna :mrgreen: Sorularımı cevaplayacak bilgili bir genç lütfen :|
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Naylon çar?

Mesaj gönderen bbsnake »

Eskiden oyundan düşünce oyuna tekrar girdiğinde karizman Aynı Kalıyordu Bundan Faydanılarak 2 PC Li Bir Evde veya internet cafe üyeliği giriyor adam vuruyor sonra diğer pc den Carı Düşüyor 100 KP Geliyor devam ediyor Böyle
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
Kullanıcı avatarı
mizan
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen mizan »

Naylon char klan parası kasmak için açılan charlardır, 25lvle kadar kasıp kp yapıyolar genelde ama 49lvl yapanlarda var, bi arkadaşın 15charla 3yıldız kahverengi yaptığını görmüştüm, 1 ayda. :) Yukardaki arkadaş eskiden olan bi oyun açığından bahsetmiş, o oyun açığını kullanmak için naylon chara gerek yoktu, bi arkadaşını antrepoya çağırıp vuruyodun oda antreye gir çık yapıyodu, böylece kp kasıyodun.
Kullanıcı avatarı
xSagopaKajmerx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xSagopaKajmerx »

mizan yazdı:Naylon char klan parası kasmak için açılan charlardır, 25lvle kadar kasıp kp yapıyolar genelde ama 49lvl yapanlarda var, bi arkadaşın 15charla 3yıldız kahverengi yaptığını görmüştüm, 1 ayda. :) Yukardaki arkadaş eskiden olan bi oyun açığından bahsetmiş, o oyun açığını kullanmak için naylon chara gerek yoktu, bi arkadaşını antrepoya çağırıp vuruyodun oda antreye gir çık yapıyodu, böylece kp kasıyodun.

ah canım güzelim bi tanem kardeşim böbreğim akciğerim midem benim antrepoda nasıl vuracak sana ???soruişareti??
Kullanıcı avatarı
mizan
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen mizan »

xSagopaKajmerx yazdı:
mizan yazdı:Naylon char klan parası kasmak için açılan charlardır, 25lvle kadar kasıp kp yapıyolar genelde ama 49lvl yapanlarda var, bi arkadaşın 15charla 3yıldız kahverengi yaptığını görmüştüm, 1 ayda. :) Yukardaki arkadaş eskiden olan bi oyun açığından bahsetmiş, o oyun açığını kullanmak için naylon chara gerek yoktu, bi arkadaşını antrepoya çağırıp vuruyodun oda antreye gir çık yapıyodu, böylece kp kasıyodun.

ah canım güzelim bi tanem kardeşim böbreğim akciğerim midem benim antrepoda nasıl vuracak sana ???soruişareti??
Antrepo olması gerekmez labirent girişi, mısır girişi, meteor girişi veya çıkışı, ada girişi veya çıkışında adama vuruyon yada hiddet yaratıyon, durdurma dk falan atarak işte, adam mısıra, labiye, antreye girdiği zaman yada oyundan çıktığı zaman karizması gitmiyodu ama vuran adama kp gidiyodu. Yani güzel kardeşim, canım, cicim, böceğim, :) adama antreponun içinde vurmuyon dışarda vuruyon, adam girince kp geliyo, çıkınca gene vuruyon falan işte böle. Yanlış anlaşılma olmuş galiba anlatımdan dolayı kusura kalma. :D Ayrıca bu açık kapatıldı şimdi işe yaramıyo, bilmeyenler için söyleyim... Ayrıca :D bu açık sayesinde bi çok kişi 10binlerce kp kastığı için ikv anasayfadaki en iyi 100 oyuncu listesi (yada böle bişey) kapatıldı, geri getirilmesini istiyoruz... :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön