1 HAFTADIR SON MENEKŞE
1 HAFTADIR SON MENEKŞE
Yeter artık ya 1 hafdatır ejdere son menekşe.Her yer dolu elmas çekmekte bile zorlanıyorum bu kadar saatimi bu oyuna veriyorum ve aldığım sonuç 2 saat içinde 10 elmas yeter ya biz bu oyunu oynuyoruz ve hakkımızı alamıyoruz olmaz olsun böyle oyun.
İmzam yok benim.
Re: 1 HAFTADIR SON MENEKŞE
Arkadaşa katılıyorum o kadar vakit harcayıp alamıyorsa kötü talihtir ama kötü talihte bir yere kadardır her şey şansla yürümez.
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Ben 2 günde ejder ürettim...32fb34 yazdı:Yeter artık ya 1 hafdatır ejdere son menekşe.Her yer dolu elmas çekmekte bile zorlanıyorum bu kadar saatimi bu oyuna veriyorum ve aldığım sonuç 2 saat içinde 10 elmas yeter ya biz bu oyunu oynuyoruz ve hakkımızı alamıyoruz olmaz olsun böyle oyun.
Menekşe Çekmek İçin Bence sabah güncellemelerini Bekle..
Saat 06:00 Olduktan SOnra Elmas madenlerini gez...Eğer şansın varsa
Mutlaka çıkacaktır..Sabah güncellemelerinde Madenlerde yenilenior..
- unbesiegbar
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Hiç inandırıcı gelmiyoSplash yazdı:Ben 2 günde ejder ürettim...32fb34 yazdı:Yeter artık ya 1 hafdatır ejdere son menekşe.Her yer dolu elmas çekmekte bile zorlanıyorum bu kadar saatimi bu oyuna veriyorum ve aldığım sonuç 2 saat içinde 10 elmas yeter ya biz bu oyunu oynuyoruz ve hakkımızı alamıyoruz olmaz olsun böyle oyun.
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
BEYAZ Köşk İmzamda Yazıyor ReGaLuaSII Karakterine Pm AT sana ejderi gösteremunbesiegbar yazdı:Hiç inandırıcı gelmiyoSplash yazdı:Ben 2 günde ejder ürettim...32fb34 yazdı:Yeter artık ya 1 hafdatır ejdere son menekşe.Her yer dolu elmas çekmekte bile zorlanıyorum bu kadar saatimi bu oyuna veriyorum ve aldığım sonuç 2 saat içinde 10 elmas yeter ya biz bu oyunu oynuyoruz ve hakkımızı alamıyoruz olmaz olsun böyle oyun.
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
39 lvlde Zembekoğlu birşey demişti ''Güncellemelerden sonra saf maden çıkma olasılığı daha fazladır.''39 lvl'de az apa çekmedim böyleunbesiegbar yazdı:Hiç inandırıcı gelmiyoSplash yazdı:Ben 2 günde ejder ürettim...32fb34 yazdı:Yeter artık ya 1 hafdatır ejdere son menekşe.Her yer dolu elmas çekmekte bile zorlanıyorum bu kadar saatimi bu oyuna veriyorum ve aldığım sonuç 2 saat içinde 10 elmas yeter ya biz bu oyunu oynuyoruz ve hakkımızı alamıyoruz olmaz olsun böyle oyun.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
DEVAM ARKADAŞIM DEVAM 1 AY İÇİNDE SON MENEKŞENİ ÇEKERSİN UMUDUNU KIRMA DEVAM AZİMLE .......... DUVARI DELERMİŞ :mrgreen: OYUNDEĞİL EZİYET NE İÇİN UĞRAŞIYORUZZZ OKUSAK BUKADAR SAAAT GARANTI AVUKAT FALAN OLURDUK :lol:
32fb34 yazdı:Yeter artık ya 1 hafdatır ejdere son menekşe.Her yer dolu elmas çekmekte bile zorlanıyorum bu kadar saatimi bu oyuna veriyorum ve aldığım sonuç 2 saat içinde 10 elmas yeter ya biz bu oyunu oynuyoruz ve hakkımızı alamıyoruz olmaz olsun böyle oyun.
Daha Çok AĞlarsın :mrgreen: :mrgreen: Yakında Akçe Almayada başlarsın Soyulmaya devam