SomaLiye [500 Akce ] Yardım !

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
LeoNaRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: L E O

SomaLiye [500 Akce ] Yardım !

Mesaj gönderen LeoNaRR »

Başbakanımız Sayın R.Tayıp Erdoganın BaşLattı SomaLi ve Afrikada yasıyan aç cocuklar ıcın İKV olarak bır yardım gonderemezmıyız ? Pekı nedır bu Yardım İkv de 500 akce bıLdınız Gıbı 5 TL 500 akce aLmayın bı kereLıne Aşşadakı Numaralara Sms atın bızımde İKV oLarak bi Katkımız oLsun ..!

AFRİKA yaz 2868 - (Kızılay)
ACLIK yaz 5777 - (Kimse Yok Mu?)
AFRİKA yaz 5601 - (Diyanet)
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
Kullanıcı avatarı
oguzhan98
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: SomaLiye [500 Akce ] Yardım !

Mesaj gönderen oguzhan98 »

Diyanete hayatta göndermem filtreyi ailecek verdık diğerlerinede atıcam da , Diyanete bosuna atmayın Başbakanın parası çok zaten biraz verse bişey olmaz
Asilsavaşcı [ Ecel Getiren ]
Kullanıcı avatarı
melihbey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen melihbey »

oguzhan98 yazdı:Diyanete hayatta göndermem filtreyi ailecek verdık diğerlerinede atıcam da , Diyanete bosuna atmayın Başbakanın parası çok zaten biraz verse bişey olmaz
Pardon ama bu kadar güzel bir konuya bu kadar saçma bir yorum yazıcak kadar saf mısın ?? :x :x

Karaköy
Ultron
Megatron
Kullanıcı avatarı
LeoNaRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: L E O

Mesaj gönderen LeoNaRR »

arkadaşlar amacımız beLkide Binlerce Akce harcadımız Sanal Bır Oyundan Biraz Kısıp Ordakı Aç Susuz Cocuklara yardım yoLLamak ornek verıorum, 500 akcemı alıcan alma oraya 5 tl bagıs yap 1000 akcemı alacan alma 10 TL oraya yardım et.
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
Kullanıcı avatarı
melihbey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen melihbey »

LeoNaRR yazdı:arkadaşlar amacımız beLkide Binlerce Akce harcadımız Sanal Bır Oyundan Biraz Kısıp Ordakı Aç Susuz Cocuklara yardım yoLLamak ornek verıorum, 500 akcemı alıcan alma oraya 5 tl bagıs yap 1000 akcemı alacan alma 10 TL oraya yardım et.
Az önce bayağı bi mesaj çektim İnş diğer kardeşlerimizde aynı duyarlılığı gösterirler Bu konuda bilgi sahibi olmayan kişileri aydınlattığın için teşekkür edeirm şahsım adıma :oops:

Karaköy
Ultron
Megatron
Kullanıcı avatarı
GoodfatheR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GoodfatheR »

Bu mantığı hiç anlamıyorum arkadaş ! Senin kendi ülkende TÜRKİYE'de binlerce milyonlarca evsiz , aç , susuz , parasız , fakir karnını çöpten topladığı yiyeceklerle doyuran bir sıcak yemek için büyük çabalar sarf edecek insanımız varken gidip Somali'ye yardım etmenin mantığı nedir ? Sen ilk önce kendi ülkene gerekli faydayı sağla da ondan sonra başka ülkelere yardımda bulunursun !
~~ GoodFatheR ~~

~~ KEMALİST ~~

- - - - - - - - - - - - - - -

Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

GoodfatheR yazdı:Bu mantığı hiç anlamıyorum arkadaş ! Senin kendi ülkende TÜRKİYE'de binlerce milyonlarca evsiz , aç , susuz , parasız , fakir karnını çöpten topladığı yiyeceklerle doyuran bir sıcak yemek için büyük çabalar sarf edecek insanımız varken gidip Somali'ye yardım etmenin mantığı nedir ? Sen ilk önce kendi ülkene gerekli faydayı sağla da ondan sonra başka ülkelere yardımda bulunursun !

En azından karnını doyuruyorlar Dimi yazdıklarınla Onlar her gün Açlıktan ölüyor ölüyor ne demek biliyormusun sen bunu Tabi ülkemizdede var ihtiyac sahipleri ama somali deki afganistandaki kardeşlerimizden dahamı kötü durumları bak bakalım

İnsan olduktan sonra karşındaki Nereli olursa olsun

Konuyu actıgın için teşekür ederiz ahmet güzel bir konu
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
SahxYigido
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SahxYigido »

LASTDRAGON yazdı:
GoodfatheR yazdı:Bu mantığı hiç anlamıyorum arkadaş ! Senin kendi ülkende TÜRKİYE'de binlerce milyonlarca evsiz , aç , susuz , parasız , fakir karnını çöpten topladığı yiyeceklerle doyuran bir sıcak yemek için büyük çabalar sarf edecek insanımız varken gidip Somali'ye yardım etmenin mantığı nedir ? Sen ilk önce kendi ülkene gerekli faydayı sağla da ondan sonra başka ülkelere yardımda bulunursun !

komşusu Aç yatarken tok yatan bizden deildir...
İtTen ÇAKALDAN korkSak SivasLI olMAzDIk GARDAŞResim

***Ş@H***
Kullanıcı avatarı
GoodfatheR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GoodfatheR »

LASTDRAGON yazdı:

En azından karnını doyuruyorlar Dimi yazdıklarınla Onlar her gün Açlıktan ölüyor ölüyor ne demek biliyormusun sen bunu Tabi ülkemizdede var ihtiyac sahipleri ama somali deki afganistandaki kardeşlerimizden dahamı kötü durumları bak bakalım

İnsan olduktan sonra karşındaki Nereli olursa olsun

Konuyu actıgın için teşekür ederiz ahmet güzel bir konu

Emin ol daha kötü durumda olan insanlar var ;) herşey evinde oturup senin o içerden gördüğün gibi gözükmüyor en azından karnını doyuruyolar demişsin ya ne şekilde doyuruyolar aceba ? birşeyleri tam anlamıyla bilmeden gereksiz konuşmak ne kadar da hoş değil mi ? Sen ilk önce kendi ülkendeki kardeşlerinin durumunu göz önünde bulundur

BİRAZ BİLGİ ! Sadece Gözünüzün önüne değil Etrafınıza dikkatlice bakın ;)
~~ GoodFatheR ~~

~~ KEMALİST ~~

- - - - - - - - - - - - - - -

Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
YALNIZALPEREN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Cihan-ı HükümraN

Mesaj gönderen YALNIZALPEREN »

Açlıktan ölen kaçtane insan gördün?Amerika'da bile fakir insan var.Bunu Afrika'da açlıktan ölen insanlar ile ne alakası var ?
Bu millet hep zayıf olanın, yardıma muhtaç olanın yanında oldu, yine de oluyor.Kalbinde merhamet olan herkes böyle düşünüyor.Bir günde yüzlerce çocuk açlıktan ölüyor ve hala fakirlikten bahsedebiliyorsunuz.Merhametiniz yoksa, merhameti olana da karışmayın!

“Genel Sohbet” sayfasına dön