Başbakanımız Sayın R.Tayıp Erdoganın BaşLattı SomaLi ve Afrikada yasıyan aç cocuklar ıcın İKV olarak bır yardım gonderemezmıyız ? Pekı nedır bu Yardım İkv de 500 akce bıLdınız Gıbı 5 TL 500 akce aLmayın bı kereLıne Aşşadakı Numaralara Sms atın bızımde İKV oLarak bi Katkımız oLsun ..!
AFRİKA yaz 2868 - (Kızılay)
ACLIK yaz 5777 - (Kimse Yok Mu?)
AFRİKA yaz 5601 - (Diyanet)
SomaLiye [500 Akce ] Yardım !
- LeoNaRR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: L E O
SomaLiye [500 Akce ] Yardım !
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
Re: SomaLiye [500 Akce ] Yardım !
Diyanete hayatta göndermem filtreyi ailecek verdık diğerlerinede atıcam da , Diyanete bosuna atmayın Başbakanın parası çok zaten biraz verse bişey olmaz
Asilsavaşcı [ Ecel Getiren ]
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Nefer Team
Pardon ama bu kadar güzel bir konuya bu kadar saçma bir yorum yazıcak kadar saf mısın ??oguzhan98 yazdı:Diyanete hayatta göndermem filtreyi ailecek verdık diğerlerinede atıcam da , Diyanete bosuna atmayın Başbakanın parası çok zaten biraz verse bişey olmaz
Karaköy
Ultron
Megatron
- LeoNaRR
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: L E O
arkadaşlar amacımız beLkide Binlerce Akce harcadımız Sanal Bır Oyundan Biraz Kısıp Ordakı Aç Susuz Cocuklara yardım yoLLamak ornek verıorum, 500 akcemı alıcan alma oraya 5 tl bagıs yap 1000 akcemı alacan alma 10 TL oraya yardım et.
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Nefer Team
Az önce bayağı bi mesaj çektim İnş diğer kardeşlerimizde aynı duyarlılığı gösterirler Bu konuda bilgi sahibi olmayan kişileri aydınlattığın için teşekkür edeirm şahsım adımaLeoNaRR yazdı:arkadaşlar amacımız beLkide Binlerce Akce harcadımız Sanal Bır Oyundan Biraz Kısıp Ordakı Aç Susuz Cocuklara yardım yoLLamak ornek verıorum, 500 akcemı alıcan alma oraya 5 tl bagıs yap 1000 akcemı alacan alma 10 TL oraya yardım et.
Karaköy
Ultron
Megatron
- GoodfatheR
- FareAdam Düşmanı
Bu mantığı hiç anlamıyorum arkadaş ! Senin kendi ülkende TÜRKİYE'de binlerce milyonlarca evsiz , aç , susuz , parasız , fakir karnını çöpten topladığı yiyeceklerle doyuran bir sıcak yemek için büyük çabalar sarf edecek insanımız varken gidip Somali'ye yardım etmenin mantığı nedir ? Sen ilk önce kendi ülkene gerekli faydayı sağla da ondan sonra başka ülkelere yardımda bulunursun !
~~ GoodFatheR ~~
~~ KEMALİST ~~
~~ KEMALİST ~~
- - - - - - - - - - - - - - -
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
GoodfatheR yazdı:Bu mantığı hiç anlamıyorum arkadaş ! Senin kendi ülkende TÜRKİYE'de binlerce milyonlarca evsiz , aç , susuz , parasız , fakir karnını çöpten topladığı yiyeceklerle doyuran bir sıcak yemek için büyük çabalar sarf edecek insanımız varken gidip Somali'ye yardım etmenin mantığı nedir ? Sen ilk önce kendi ülkene gerekli faydayı sağla da ondan sonra başka ülkelere yardımda bulunursun !
En azından karnını doyuruyorlar Dimi yazdıklarınla Onlar her gün Açlıktan ölüyor ölüyor ne demek biliyormusun sen bunu Tabi ülkemizdede var ihtiyac sahipleri ama somali deki afganistandaki kardeşlerimizden dahamı kötü durumları bak bakalım
İnsan olduktan sonra karşındaki Nereli olursa olsun
Konuyu actıgın için teşekür ederiz ahmet güzel bir konu
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- SahxYigido
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
LASTDRAGON yazdı:GoodfatheR yazdı:Bu mantığı hiç anlamıyorum arkadaş ! Senin kendi ülkende TÜRKİYE'de binlerce milyonlarca evsiz , aç , susuz , parasız , fakir karnını çöpten topladığı yiyeceklerle doyuran bir sıcak yemek için büyük çabalar sarf edecek insanımız varken gidip Somali'ye yardım etmenin mantığı nedir ? Sen ilk önce kendi ülkene gerekli faydayı sağla da ondan sonra başka ülkelere yardımda bulunursun !
komşusu Aç yatarken tok yatan bizden deildir...
İtTen ÇAKALDAN korkSak SivasLI olMAzDIk GARDAŞ
***Ş@H***

***Ş@H***
- GoodfatheR
- FareAdam Düşmanı
LASTDRAGON yazdı:GoodfatheR yazdı:Bu mantığı hiç anlamıyorum arkadaş ! Senin kendi ülkende TÜRKİYE'de binlerce milyonlarca evsiz , aç , susuz , parasız , fakir karnını çöpten topladığı yiyeceklerle doyuran bir sıcak yemek için büyük çabalar sarf edecek insanımız varken gidip Somali'ye yardım etmenin mantığı nedir ? Sen ilk önce kendi ülkene gerekli faydayı sağla da ondan sonra başka ülkelere yardımda bulunursun !
En azından karnını doyuruyorlar Dimi yazdıklarınla Onlar her gün Açlıktan ölüyor ölüyor ne demek biliyormusun sen bunu Tabi ülkemizdede var ihtiyac sahipleri ama somali deki afganistandaki kardeşlerimizden dahamı kötü durumları bak bakalım
İnsan olduktan sonra karşındaki Nereli olursa olsun
Konuyu actıgın için teşekür ederiz ahmet güzel bir konu
Emin ol daha kötü durumda olan insanlar var
BİRAZ BİLGİ ! Sadece Gözünüzün önüne değil Etrafınıza dikkatlice bakın
~~ GoodFatheR ~~
~~ KEMALİST ~~
~~ KEMALİST ~~
- - - - - - - - - - - - - - -
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cihan-ı HükümraN
GoodfatheR yazdı:Bu mantığı hiç anlamıyorum arkadaş ! Senin kendi ülkende TÜRKİYE'de binlerce milyonlarca evsiz , aç , susuz , parasız , fakir karnını çöpten topladığı yiyeceklerle doyuran bir sıcak yemek için büyük çabalar sarf edecek insanımız varken gidip Somali'ye yardım etmenin mantığı nedir ? Sen ilk önce kendi ülkene gerekli faydayı sağla da ondan sonra başka ülkelere yardımda bulunursun !
Açlıktan ölen kaçtane insan gördün?Amerika'da bile fakir insan var.Bunu Afrika'da açlıktan ölen insanlar ile ne alakası var ?
Bu millet hep zayıf olanın, yardıma muhtaç olanın yanında oldu, yine de oluyor.Kalbinde merhamet olan herkes böyle düşünüyor.Bir günde yüzlerce çocuk açlıktan ölüyor ve hala fakirlikten bahsedebiliyorsunuz.Merhametiniz yoksa, merhameti olana da karışmayın!