RunaWayMassaC(OGUZ) Adlı oyuncu daha önce yayımlamış oldugum,çaldıgı Belaxcarev adlı karekterle alakalı fotografı kabul etmeyip,buna ispat denmez diyerek ötelemişti. Bugune kadar onlarca fotograf gördüm,yapılan hırsızlıgın tamamen ispatı olan. Fakat bunları ispat ettikten sonra işin bir de yargı süreci oluyor. Kendi carımda da,Rgöktrük(Ramazan) adlı dostumun carında da karsılastıgım bir husustur bu. Ben ne kadar fotograf koysam da sen kabul letmeyecek gene 1 lvl carlarla küfürlerini savurmaya devam edecek,ve üstüne sen beni hırsız diye karalamaya devam edeceksin. Zaten 1 yıllık suskunlugumu bozma sebebimde bana sırf kesildin diye ettiğin küfürlerdir. Gene diyorum,sadakam olsun sana,artık susmayacağım. Sen fotograf istedikçe ben birikimleri yayımlarım hiç farketmez.
Çaçabey var oyunda,hepiniz bilirsin. pek uzatmayacağım. forumda yazdıgım yazıyı görüp,aslını öğrenmek istedi. Kendisi de bunlara aldanıp şifresini veren ve dahası aynı nicki kullanan eski dostumuz. Buyurun bir de onun agzıyla Oguz adlı karekttersizin hırsız oldugunu duyun... Resimler :
http://b1108.hizliresim.com/11/8/9/12499.jpg
http://b1108.hizliresim.com/11/8/9/12530.jpg
http://a1108.hizliresim.com/11/8/9/12541.jpg
http://a1108.hizliresim.com/11/8/9/12551.jpg
RunaWayMassaC
Re: RunaWayMassaC
Herkes tercihlerinin sonucunu çeker :roll:
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Solugu kesildi bizim hırsızın. Artık oyunda da yazamıyor...
- RunaWayMassaC
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
1 ben oguz degılım
2 senı tanımam
3 calınan car dıye bahsettıgın car foto dıye koydugun fotodakı konusma suydu madem o car calındı
calınan cara gecıp carı oguz dıye bırı daldı demenız cok sacma
calınan cardan bu konusma gecemez
zaten actıgın konuda dırek kaldırıldı
oyundan ıftırayla bısey elde edemeyınce forumlara vurma kendını aslanım
ben emrah
ve serkan sınırları zorlama zorlarım senıde
2 senı tanımam
3 calınan car dıye bahsettıgın car foto dıye koydugun fotodakı konusma suydu madem o car calındı
calınan cara gecıp carı oguz dıye bırı daldı demenız cok sacma
calınan cardan bu konusma gecemez
zaten actıgın konuda dırek kaldırıldı
oyundan ıftırayla bısey elde edemeyınce forumlara vurma kendını aslanım
ben emrah
ve serkan sınırları zorlama zorlarım senıde
- ECHO
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Luxury Exclusive
RunaWayMassaC, PiRiSTyL , FreeSTyL Zaten Kuklacının Gözdeleri Bi Numaralı Bölge Küfürbazları,,
Bölgeden 1 Lvl Çar Açıp Milleti aşşaglayan Adam Hırsızlık Nie Yapmasın ki ? :arrow:
Bölgeden 1 Lvl Çar Açıp Milleti aşşaglayan Adam Hırsızlık Nie Yapmasın ki ? :arrow:
- RunaWayMassaC
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
harbı kro dıye sana dıyorlar galıba tabık cuk dıye oturuyor
çaçayla konusmusun sozde hırsızlık fotoları dıye
cacaya kalkıp oguz caldı dıyosun kendı ıftıra atıp
nasıl kanıt dıye koyabılıyosun
harbıden amele bu cocuk
echo dılencılık yapmıyoruz bız senın gıbı oyunda ıtıraf edıyosun ben ıtem dılenıyorum dıye
aslanım 3.5m şan klan parasını baban kasmadı
plus al car kas para dokuyoz oyuna
amele amele yorumların eksık kalsın
çaçayla konusmusun sozde hırsızlık fotoları dıye
cacaya kalkıp oguz caldı dıyosun kendı ıftıra atıp
nasıl kanıt dıye koyabılıyosun
harbıden amele bu cocuk
echo dılencılık yapmıyoruz bız senın gıbı oyunda ıtıraf edıyosun ben ıtem dılenıyorum dıye
aslanım 3.5m şan klan parasını baban kasmadı
plus al car kas para dokuyoz oyuna
amele amele yorumların eksık kalsın
FaRuk sen fazla konusma istersen dilendigin itemleri bölgeden yansıtıp satmayı biliyosun bana bi ispat verin ki oguz caldı die o zamn konusun 2 kelime yazıpta foto koyunca hırsız oluyosak bende biriyle konsurum YORGUNKRAL hırsız derim olay aynı olur bu arada erdem ben sen degilim 1 lewel çar acıp sövücem sizde 1 gram akıl yok olum
KOnussana YORGUNKRAL bugune kadar foruma girmişliğim yoktu ama bugun sen kasındın oyunda booş konusuyosun bakıyorum buraya kadar gelmişssin hadi konus bakalım OGUZ ben derdin ne bakalım senin öğrenelim kuklacının yalakası
2-3 tane cakma foto koyupta hırsız diyosunuz bana ispat ver YORGUNKRAL senden saglam hırsız varmı bu kuklacıda ilk arkadas ayagına yat sonra carı patlat bnm çarımıda öle soymadın mı 3 sene önce senin yüzünden oyunu bırakmıstım tekrar basladım ama hırsızlıgın hala devam ediyo herkze salca olmaktan vazgecmemişsin bakıyorum hodri meydan bundan sonra bakalım hadi
çaça bafralıibo sarılar carı emrah abimin llFreeSTyL carını nie caldın bişe sölesne