İyi günler arkadaşlar.
Bayadır bildiğim , bildiğiniz bir hata var.
Savaşçıdaki Durdurma.
Uzun süredir düzeltirler diye bekledim ama gerçekten çok olmaya başladı bu hata.
Büyücü , savaşçı yada şifacı keserken durdurma atıyorum.
Fakat tam durdurma attıgımda ileri basmış oluyorsa karekter yürümeye devam ediyor ve durdurmam boşa gidiyor.
Ben durdurmaya verdiğim puandan ne anladım bana söylermisiniz ?
Durdurmaya 15 verdfysem 15 puanım boşa gidiyor
Her gün yapıcağınız saçma etkinliklere bir ara verip az oyundaki hatalarla ilgilenmenizi tavsiye ederim.
En yakın zamanda düzeltilmesi dileğiyle.
İyi oyunlar
İyi günler arkadaşlar.
Savaşçıdaki Durdurma.
Uzun süredir düzeltirler diye bekledim ama gerçekten çok olmaya başladı bu hata.
Fakat tam durdurma attıgımda ileri basmış oluyorsa karekter yürümeye devam ediyor ve durdurmam boşa gidiyor.
Her gün yapıcağınız saçma etkinliklere bir ara verip az oyundaki hatalarla ilgilenmenizi tavsiye ederim.
İyi oyunlar
durdurma tuttuğunda 2 vuruşta büyücü pert zaten, bu da büyücüye verilmesi gereken bir avantaj bence
Zihin tutmadığı sürece ölen büyücünün aklını yiyim ben . Yav iyimisiniz siz.
Yeteneğin adı ne ? DURDURMA
Durdurma , kutup , zihin attıktan sonra yürüyünce ne özelliği kalıyor ?
Arkadaşlar bu bir hata değildir.Sadece 0 noktası diye tabir edilen anlık dokunuşlarla oluşuyor yani sen dikkat atınca oda aynı anda yürümeye basıyor.Bu yüzden bu tip durumlar oluyor.Lakin yetenek kullandığı takdirde büyücü duruyor.
Arkadaşlar bu bir hata değildir.Sadece 0 noktası diye tabir edilen anlık dokunuşlarla oluşuyor yani sen dikkat atınca oda aynı anda yürümeye basıyor.Bu yüzden bu tip durumlar oluyor.Lakin yetenek kullandığı takdirde büyücü duruyor.
Durdurmanın işlemediğini görünce dikkat dağıtma atmanı öneririm Kimse yaratığın kafamızı tuttuktan sonra yürümemizden şikayetçi değil bakıyorum sonucta mantıken aynı şey
Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır. K.ATATÜRK
İyi günler arkadaşlar.
Savaşçıdaki Durdurma.
İyi oyunlar
durdurma tuttuğunda 2 vuruşta büyücü pert zaten, bu da büyücüye verilmesi gereken bir avantaj bence
Yok ya :lol: Savaşçıları asalım Bankanın oraya gelip Ejderin keskin yeriyle vurun o zaman var mı böyle bi mantık. Ben böyle iyiyim size kolay gelsin denir mi ?
katılıyorum sana
Ayrıca bu depardada oluyor artık bu konuda ustalaştım 20 sanıye olan depar suresını 30 sanıyeye kadar cıkartabılıryorum tabı yola baglı :twisted: