ikv Batıyor.

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

ikv Batıyor.

Mesaj gönderen benzombi01 »

direk konuya giriyorum ikv yöetimi bu günkü yama neydi öyle 4 saat maden çekim ve sadece 1 tane 2. saf çıktı ssat 1ile 5 arası ama tıng yoktu ve 30 dk önce arkadaşlar konuşurken kimse soracam bu madenler 25dkde çıkıyor +50 şans arttırıcı değil -50 1. saflar sadece çıkıyor dendi ve ikv bizi çok yoruyor dendi ve 7 tane arkadaşım bu gün ikv yi bırakmaya karar verdiler sadece bir maden yüzünden ...
ikv siz neden akçe yöntemine sadece gereksiz zor bir sürecten geçtikten sonra olacakşeyleri koydunuz bu günkü konuşmalarda sadece 3. saflar ikv dükkanda satılsa oyunu bırakmam çok strastli dendi başka konu yoktu + neden bizim dediklerimiz dikkate alınmıyor.
ikv yi kurtarmak için 4 çözüm var.
1.ikv dükkanda 3. saflar satılabilir.
2.ikv dükkanda görev itemleri satılabir.
3.ikv dükkanda şaheser satılabilir.
4.ikv de maden süreleri azaltılıp madenler de azaltılıp şansları %30 yükseltilebilir.
bu kadar ve her forum konusunda paylaşacam + desteğe yolluycam sizdende bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: ikv Batıyor.

Mesaj gönderen Auril »

battı bıle ne batıyor u :D
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Tebessum
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Tebessum »

İKV´nin herşeyi paraya dökme öncelikli hedefi olduğu için zaten kafalarında çok önceden beridir böyle bir fikirleri olduğu kanaatindeyim. =)

DİPNOT : Bu dediklerin eğer dükkana eklenirse ilk işim çarı silip İKV ´yi bilgisayardan kaldırmak olur =)

Saygılar..
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

ŞAH Loncası
Kullanıcı avatarı
warriorum
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen warriorum »

ilk 3 maddeye katılmıyorum neden dersen bu kadar insan madenin başında saatlerce bekliyor bi menekşe için veya herhangi bir nadide maden için bu nadide madenler eğer dükkanda satılırsa bu kadar emek harcayan insan ya oyunu bırakır yada ayaklanma çıkarır aynı şey şaheserler içinde geçerli :D
Gizlenmiş İçerikGöster
Gizli diyorum hala bakıyosun :)
Kullanıcı avatarı
warriorum
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen warriorum »

Düzenleyemedğim için tekrar yazıyorum kusura bakmayın görev itemlerinin adı boşuna görev itemleri değil görevleri yapıcaksın alıcaksın zor olsun kolay olsun birlik ve beraberlik bu yüzden var

İyi Forumlar..
Gizlenmiş İçerikGöster
Gizli diyorum hala bakıyosun :)
Kullanıcı avatarı
Mekan05
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Mekan05 »

krdşim ben sahura özel kampanyayla üst üste 2 menekşe çektim 1 saatte
Bilim,Karanlıktaki mum ışığıdır. Yolunu bulup aydınlığa ulaşmanı sağlar.BEN YÜKSELİP ŞAHA KALKAN BİRİYİM.(seni sevmek zulümse koyam totona gülümse.)
Kullanıcı avatarı
Mekan05
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Mekan05 »

krdş görev itemini neyinliğiceksin sen ?? :D
Bilim,Karanlıktaki mum ışığıdır. Yolunu bulup aydınlığa ulaşmanı sağlar.BEN YÜKSELİP ŞAHA KALKAN BİRİYİM.(seni sevmek zulümse koyam totona gülümse.)
Kullanıcı avatarı
Erdi55
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Erdi55 »

benzombi01 yazdı:direk konuya giriyorum ikv yöetimi bu günkü yama neydi öyle 4 saat maden çekim ve sadece 1 tane 2. saf çıktı ssat 1ile 5 arası ama tıng yoktu ve 30 dk önce arkadaşlar konuşurken kimse soracam bu madenler 25dkde çıkıyor +50 şans arttırıcı değil -50 1. saflar sadece çıkıyor dendi ve ikv bizi çok yoruyor dendi ve 7 tane arkadaşım bu gün ikv yi bırakmaya karar verdiler sadece bir maden yüzünden ...
ikv siz neden akçe yöntemine sadece gereksiz zor bir sürecten geçtikten sonra olacakşeyleri koydunuz bu günkü konuşmalarda sadece 3. saflar ikv dükkanda satılsa oyunu bırakmam çok strastli dendi başka konu yoktu + neden bizim dediklerimiz dikkate alınmıyor.
4.ikv de maden süreleri azaltılıp madenler de azaltılıp şansları %30 yükseltilebilir.
bu kadar ve her forum konusunda paylaşacam + desteğe yolluycam sizdende bekliyorum.

Kim bıraktı çarı bana versin :D :D :D
Görürsen selam ver :D ( Eminönü )

-> Ölmekistermisin
-> Öpmekistermisin
Kullanıcı avatarı
CONTROL
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen CONTROL »

benzombi01 yazdı:direk konuya giriyorum ikv yöetimi bu günkü yama neydi öyle 4 saat maden çekim ve sadece 1 tane 2. saf çıktı ssat 1ile 5 arası ama tıng yoktu ve 30 dk önce arkadaşlar konuşurken kimse soracam bu madenler 25dkde çıkıyor +50 şans arttırıcı değil -50 1. saflar sadece çıkıyor dendi ve ikv bizi çok yoruyor dendi ve 7 tane arkadaşım bu gün ikv yi bırakmaya karar verdiler sadece bir maden yüzünden ...

İstanbul Kıyamet Vakti Battı değil Batırdılar. ;)
Eminöü

Control
Kullanıcı avatarı
VeNGaT
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen VeNGaT »

beter olsun

“Genel Sohbet” sayfasına dön