Maden karşılığı iksirleriniz üretilir ama komisyon karşılığı nasıl güvencez kardeş diorsanız reel deki ismim Doğukan Leloğlu face den ekleyebilirsiniz.Ayrıntıları konusruz oyundakı karekterlerim Byatew(49),Medihv(34) veya arkadasım Mucoo(45)
Not:Komisyon derken cüzii bi miktar
her türlü iksir direç hasar faln
İyi forumlar Hayırlı ramazanlar
İksirler Bknz
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
Re: İksirler Bknz
Böyle birşey yapcana (Azıcık akıllıysa) Bir ''char'' açar 25 yapar iksirci olur.
- bYATEW
- İskele Babası

- Klan: Lodos
- Lonca: Jerichoxteams
iksirci olmakla yetimio reçetelerinide düşürecek az zekiyse 45 falan olur 45 lvl ejderha reçete düşürür sonra üretir 
- XeDwaRdianXX
- Sahaf Yardımcısı

üretime yatiracagi maden ve paralarla adam cöker gider recete alir daha iyibYATEW yazdı:iksirci olmakla yetimio reçetelerinide düşürecek az zekiyse 45 falan olur 45 lvl ejderha reçete düşürür sonra üretir
- bYATEW
- İskele Babası

- Lonca: Jerichoxteams
ha dier carıyla dusurur veya parayla reçete alır orasını bilemem ben sadece uğrasmak istemeyenler için konu açtım komisyon dediğim ole tasesıne 100 bın 200 bın falan istemeyiz herhalde az bi miktar olur o kadar parda sanırım kımseyı etkılemez parası olmayanlarda olabılır(cogu zaman benımde olmaz :mrgreen: ) ben elımden gelen yardımı ve ucuzlugu yaparım.
İksir satın almak isteyenler Kapalı Çarşı bknz.
cevap verdiğin için teşekkür ederim.
iyi forumlar
iyi forumlar
- XeDwaRdianXX
- Sahaf Yardımcısı

Rica ederm , Bu yanı güzelbYATEW yazdı:ha dier carıyla dusurur veya parayla reçete alır orasını bilemem ben sadece uğrasmak istemeyenler için konu açtım komisyon dediğim ole tasesıne 100 bın 200 bın falan istemeyiz herhalde az bi miktar olur o kadar parda sanırım kımseyı etkılemez parası olmayanlarda olabılır(cogu zaman benımde olmaz :mrgreen: ) ben elımden gelen yardımı ve ucuzlugu yaparım.
iyi forumlar
Boş muhabbet :arrow:
Tılsım
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)