Arkadaşlar hepimizin bildiği gibi sunucumuzda hırsızlık ve küfür olayları gün geçtikçe artmakta emek hırsızları her gün yeni yöntemlerle sunucumuzda etrafımızdaki bir çok arkadaşımızın canını yakmaktalar bu konu hakkında A.K.A.B. Paktı olarak bazı tesbitlerde bulunduk ...
Sunucumuzda hırsızlık yapan iki çeşit insan var bunlardan ilk i bunu bir yaşam tarzı olarak benimsemiş çabalayarak hakkı ile bir şeyler elde etmek yerine başkalarının uzun zaman ve emek harcayarak elde ettikleri para, materyal, item, char gibi varlıklarını çalarak daha kolay bir yöntemle gayri yasal mal varlığı elde etmeye çalışıyorlar bu tür insanların karakterleri ve tabiatları bu yöne mehilli oldukları için onları bu tür davranışlardan vaz geçirmek bir hayli zordur ama burası bir oyun platform'u bizler bu tür durumlara daha dikkatli olup bizim olanı çalmalarını engellersek bu bir pasif savunma olur bizden bir şey çalamaz belki ama daha saf yada bilinçsiz daha çocuk yaşta olup bu oyunu oynayan bir çok kardeşimizi bu şekilde korumuş olmayız Tılsım sunucusunda şu var oynayan genç yaştaki arkadaşlar abi abla yada büyüğü olarak gördüğü insanların yanında yada çevresinde yer alır ve inandığı büyüğünün ona sürekli destek olmasını bekler gerek görevlerinde gerek ticaretinde bir çoğumuz bunu yaparızda hepimizin çevresinde koruyup gözettiği bir kitle vardır ama bu kitleyi hırsızlığa karşı ne kadar koruyabiliyoruz bence çok az ...
Hırsızlığı benimseyen 2. kitle ise buna mecbur kaldığı için yapmak zorunda kalıyor neden mi ? anlatiyim sunucumuzda item olsun materyal olsun üretimler olsun ateş pahası bizler uzun süredir bu oyunu oynadığımız için çoğumuzun maddi durumu iyidir parası itemi materyali boldur ama herkes bizim gibi deil biz sürekli plus paket aldığımız için saf düşürme olasılığımız item düşürme olasılığımız daha yüksek çoğumuz yaş olarakta olgun insanlar olduğumuz için gelir elde etmekte zorluk çekmeyiz ...
Peki ya plus alamayan daha 13-15 yaşında ki gençler nolcak bizler rahat para kastığımız gibi bir iridyumu 7-10 ml ye kadar piyasasını yükselterek elimizde bulunan üretim reçetelerinin üretim bedeli oalrak 5 milyon istersek bir çok oyuncunun item dizmesine mani olursak bide üstüne üstlük savaşta yada ws de yenince ezik diyerek aşşalarsak o adama hırsızlıktan başka çare bırakmış olurmuyuz ?
Ben kendim materyal satmam oyunda para kazanmak için genelde üretim yaparım 2 milyona itemde düşürtsem lonca kasasına veririm ya satar yada ihtiyacı olan birine verir ama piyasada 5 milyona üretimler yapılıyor 1 iridyum yada budaksız abanos 7 - 10 milyona kadar çıkmış bulunmakta bu şartlar altında kim nasıl alıcak bu madeni ki reçeteler zaten zor reçere 187 hasar olanlar şu anki piyasayla örneğin büyük sahra ardenneler pantolon üretmeye kalksa bir oyuncu üretim bedelinide ödeyince 50 milyondan fazla para vermesi gerekecek bunu nasıl yapıcak ? pantolonu üretse bile ya geri kalan itemlerini nasıl elde edicek siz herkes sizin gibi kolay para mı kazanıyor sanıyorsunuz oyuncuların kendi karakterlerini geliştirmelerini engelleyip sonrada zayıf kaldıkları için ezik vb şekilde hakaret edince bu oyuncu hırsızlığa yöneliyor hal böyle olunca o oyuncuyu hırsızlığa teşvik eden kim oluyor o zaman bu adamı hırsızlığa mecbur bırakanlarda onun kadar hırsız olmuş olmuyor mu ?
Bu Bahsettiğim her iki hırsızlığa karşıda yapılıcak bir çok şey var bunuda ancak biz Tıllsım Halkı yapabilir ilk bahsettiğim hırsızlarla onları tesbit edip sunucudan gitmeye zorlayabiliriz baskı altında tutabiliriz görevlerde savaşlarda er meydanında gruba almayabiliriz ticaret yapmaz dialoğa girmez yalnız kalmasını sağlarız her gördüğümüzde bölge kanalından bu adam hırsız diyerek aşşalayabiliriz ne olduğunu tüm sunucuya sürekli gösterirsek emin olun artık bir zaman sonra anlıycaktır bu sunucuda barınamıyacağını
2. bahsettiğim hırsızlık türünü engellemek ise tamamen bizlerin elinde oyun piyasasını yükseltip dier oyuncuların item almalarını yada ürettirmelerini zorlaştırmassak piyasayı tavana çıkartıp akıl almaz fiyatlardan item - materyal satmassak uygun fiyattan üretimleri yaparsak bir çok oyuncu hırsızlığa yönelmeyecektir ...
A.K.A.B. Paktı olarak ilk söylediğim türde olan hırsızların bilinenleri kara listeye aldık bilinmeyen el altından yapmaya çalışanları deşifre edebilmek için uzun süredir bazı girişimlerde bulunmaktayız zaten bahsettiğim 2 . hırsızlık şeklini önlemek içinde uçmuş bulunan piyasa için üstümüze düşeni yapacağız umarım tüm Tılsım halkı bu konuya rabet eder bu emin olun herkes için önemli bir konu ...
Hırsızlığın Sebepleri (A.K.A.B. Paktı)
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
Hırsızlığın Sebepleri (A.K.A.B. Paktı)
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
Re: Hırsızlığın Sebepleri (A.K.A.B. Paktı)
/Alkış
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Tam destek...
İsim: Ayberk
Börteçine Loncası Kurucu ve ikinci başkanı

Bundan şerefi ile oyun oynayanlarda müzdarip. üretim 4 iridyum istiyor adama fiyat soruorum 10 m diyor iridyumun tanesi 4m 5m idi ne olduda birden 10 m oldu eskiden cekmesi zordu şimdi bombacıda yok ikinci iridyumun çevresinde ...
İsim: Ayberk

-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
Kişiler Birazda Ağileden Gelen Terbiyeyede Bağlı Reis Şu anda Bizim Sunucuda En Az 60 tane çar ın Şifresini Biliyorum Ama Allaha ŞüKür Birtanesinin Başına Benime İlgili Bir Sorun Gelmemiştir.. Kişi Kendini Bilmez Sahtekar, Riyakar Biriyse Hırsızlık Kaçınılmaz :?
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
Hırsızlığın Sebeplerini biz kendi tesbitlerimizi sizlere gösrerdik bunlara karşı aktif savunma yapabiliriz eminim ki bu el birliği ile ciddi oranda azaltabilirizde ama gördüğüm kadarıyla kimse pek umursamamış neden olduğunuda tahmin etmek zor deil ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- kabusxasabidj
- Işık Hanım'ın Elemanı
Emegi emekleri hiçe sayıp isim verilmeyene karsı HAZ duymam öfkelenilirim
İSMAİL ETGÜ
Kabusxasabidj
www.kabusloncasi.com ---kabusxlonca-kurucusu
BENİ GÖRDÜGÜNDE MAŞALLAH DE
ÇOK İSTİYORSAN İNSALLAH DE...
Kabusxasabidj
www.kabusloncasi.com ---kabusxlonca-kurucusu
BENİ GÖRDÜGÜNDE MAŞALLAH DE
ÇOK İSTİYORSAN İNSALLAH DE...
- infazxfatih
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Reis , Güzel Bi Konuya Değinmişsiniz. Emeğine Sağlık..!
İnfazxlouster _&_İnfazfatih_&_ İnfazxlauster
..........
..........

..........