Merhaba,
Arkadaşlar Ben ikv'ye giriyorum üyelık adresımı sıfremı yazıyorum , giriyorum tam karakter seçim yeri gelecek oyundan atıyor Hata kodu : 183 Sürekli bu oluyor bağzen şans eseri girebiliyorum oyuna pc yi lisanlı virüs programından tarıyorum bir şey cıkmıyor internette yazanları uyguluyorum gene yok artık buna bir çözüm bulun ikv yönetimi bu hata kodu : 183 kaldırılsın bir kişi oyundayken diğerini oyundan atamasın veya bağzen bölgelerde orda burda internet oldugu halde oyundan düşebiliyoruz (hata veriyor) artık buna bir çözüm bulun lütfen ikv yi 2 kez sildim indirdim gene bir şey yok.... !! Herkese teşekkurler iyi oyunlar..
Merhaba , İKV YÖNETİMİ ARTIK BİR ÇÖZÜM BULUN
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: Merhaba , İKV YÖNETİMİ ARTIK BİR ÇÖZÜM BULUN
apartman boşluğuna ismmeeettt diye bağır veya en yakın desteğe başvur. !
[İçerik Silinmiştir.]
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür,argo kullanılmasından dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
HellRiDerS
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür,argo kullanılmasından dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
HellRiDerS
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
schn yazdı:Yaw sövücem cok pis forumda sövmüyorum tutuyorum lan formattım pc ye gene aynı hata #@!? lan oyununuzu ikv yönetimi paragözler #@!? usakları şerefsizler nedir lan bu hersey para herseyde bir hata sıkecem ikv yonetımını ulan 49 lvl savaşçımda altörnatör yuzuk var lan #@!? işinizi ne boktan oyun yaptınız lan foruma konu açıyoz cevap veren yok #@!? uşakları
EKran kartı problemi o kardeşim.. bak şimdi adam gibi cevap veriyim daha fazla zorlama oyunu sil. ! yeniden ekran kartı driverını yükle sonra tekrar oyunu yükle eğer sorun devam ederse ekran kartın yanmıştır. !
Tamam kardesım sımdı tekrar driver i yukluyorum olmassa artık ya saten diğer oyunlara filan hep gırıyor wolfteam combat arms felan crysis acılıyor neyse bir indireyım sana haberdar ederim
Gene aynı hata kardeşim .S
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
ekran kartın yanmış büyük bir ihtimal NVdia mıydı kart ?
Sana bir tavsiyem hiç baslama git metin 2 knight yada wolfteam oyna burda bıcak kemige dayandı durumuna gelirsin burda para vermeden oyun oynanmaz Yakında giriş 500 akçe 1 giriş yapana sonraki günkü giriş beleş Bu arada nere giriş yapıyoz :twisted:schn yazdı:Gene aynı hata kardeşim .S
Horozu çok olan köyde tavuklar haşat olur