Selamın aleykum
- XeDwaRdianXX
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Selamın aleykum
Edwardianss Edwardian ve efelerxecoreis adlı karakterlerimi satıyorum alici varsa buraya yazsın yada Mhtn_tsn@hotmail.com eklesin
- XeDwaRdianXX
- Sahaf Yardımcısı

Re: Selamın aleykum
merak etme kardeşim hiç bişey yapamazlar bana kapatsalar sanki cok zor üye olmak üye olurum binden fazla hesabla forumu kirletirim işleri yoksa temizlerler forumu
.
Çok akıllısın sen. İmzanda çarlarının isimleri yazıyor. Herşey bir süresiz bana bakar
Yönetimle bu kadar iddalaşma.
Bir çarım bilem yok
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

- Klan: Arzın Çocukları
XeDwaRdianXX yazdı:merak etme kardeşim hiç bişey yapamazlar bana kapatsalar sanki cok zor üye olmak üye olurum binden fazla hesabla forumu kirletirim işleri yoksa temizlerler forumu.
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- XeDwaRdianXX
- Sahaf Yardımcısı

ewt akıllıyım foruma bişey yazmayla car banlancak heOwyeah yazdı:Çok akıllısın sen. İmzanda çarlarının isimleri yazıyor. Herşey bir süresiz bana bakarYönetimle bu kadar iddalaşma.
- XeDwaRdianXX
- Sahaf Yardımcısı

hem sana ne oluyo gm misn yok ötme boş
DoT korkusu başa bela. :lol: İmzanı kaldırmışsın bakıyorumda. :lol:XeDwaRdianXX yazdı:ewt akıllıyım foruma bişey yazmayla car banlancak heOwyeah yazdı:Çok akıllısın sen. İmzanda çarlarının isimleri yazıyor. Herşey bir süresiz bana bakarYönetimle bu kadar iddalaşma.
Bir çarım bilem yok
- XeDwaRdianXX
- Sahaf Yardımcısı

sanane olum battımı ne ayaksın dunku bkm ,kiminle konustugunu ögren öle gel seni burada barındırmam