Merhabalar artık beni tanıyanlar sövecek biliyorum.Neden bu kadar iyi yüreklisin diye yine yaptık bi ''Emre Gül'' isimli arkadaş çarımı alacaktı bende güvenip şifreyi verdim ve karakteri aktarmış diyecek söz yok yaptığı şerefsizlik..
Hakkettim biliyorum Kalan son çarım MadHousedir.oyunu bıraktım sonuçta takmıyorum ama insanlık dışı birşey yaptığı..
Selametle !!!
ııLxShalRoNxLıı isimli karakterim çalındı !!
ııLxShalRoNxLıı isimli karakterim çalındı !!
All rights reserved. This nickname can not be used in any way without my written permission. Blank ®
Blank © 2012.
-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum
Blank © 2012.
Re: ııLxShalRoNxLıı isimli karakterim çalındı !!
Arkdaşdan özür diliyorum ben şifreyi verince direk aktarmış amqlos34 yazdı:Merhabalar artık beni tanıyanlar sövecek biliyorum.Neden bu kadar iyi yüreklisin diye yine yaptık bi ''Emre Gül'' isimli arkadaş çarımı alacaktı bende güvenip şifreyi verdim ve karakteri aktarmış diyecek söz yok yaptığı şerefsizlik..
Hakkettim biliyorum Kalan son çarım MadHousedir.oyunu bıraktım sonuçta takmıyorum ama insanlık dışı birşey yaptığı..
Selametle !!!
All rights reserved. This nickname can not be used in any way without my written permission. Blank ®
Blank © 2012.
Blank © 2012.
Re: ııLxShalRoNxLıı isimli karakterim çalındı !!
Sorun çözülmüştür arkadaşlar hatta sorun falanda yoktulos34 yazdı:Arkdaşdan özür diliyorum ben şifreyi verince direk aktarmış amqlos34 yazdı:Merhabalar artık beni tanıyanlar sövecek biliyorum.Neden bu kadar iyi yüreklisin diye yine yaptık bi ''Emre Gül'' isimli arkadaş çarımı alacaktı bende güvenip şifreyi verdim ve karakteri aktarmış diyecek söz yok yaptığı şerefsizlik..
Selametle !!!herhangi bi hırsızlık söz konusu değildir. Selametle !!