ııLxShalRoNxLıı isimli karakterim çalındı !!

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
los34
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

ııLxShalRoNxLıı isimli karakterim çalındı !!

Mesaj gönderen los34 »

Merhabalar artık beni tanıyanlar sövecek biliyorum.Neden bu kadar iyi yüreklisin diye yine yaptık bi ''Emre Gül'' isimli arkadaş çarımı alacaktı bende güvenip şifreyi verdim ve karakteri aktarmış diyecek söz yok yaptığı şerefsizlik..
Hakkettim biliyorum Kalan son çarım MadHousedir.oyunu bıraktım sonuçta takmıyorum ama insanlık dışı birşey yaptığı..
Selametle !!!
All rights reserved. This nickname can not be used in any way without my written permission. Blank ®

Blank © 2012.

-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum ;)
Kullanıcı avatarı
los34
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: ııLxShalRoNxLıı isimli karakterim çalındı !!

Mesaj gönderen los34 »

los34 yazdı:Merhabalar artık beni tanıyanlar sövecek biliyorum.Neden bu kadar iyi yüreklisin diye yine yaptık bi ''Emre Gül'' isimli arkadaş çarımı alacaktı bende güvenip şifreyi verdim ve karakteri aktarmış diyecek söz yok yaptığı şerefsizlik..
Hakkettim biliyorum Kalan son çarım MadHousedir.oyunu bıraktım sonuçta takmıyorum ama insanlık dışı birşey yaptığı..
Selametle !!!
Arkdaşdan özür diliyorum ben şifreyi verince direk aktarmış amq :) herhangi bi hırsızlık söz konusu değildir. Selametle !!
All rights reserved. This nickname can not be used in any way without my written permission. Blank ®

Blank © 2012.

-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum ;)
EmRReX67
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen EmRReX67 »

los34 yazdı:
los34 yazdı:Merhabalar artık beni tanıyanlar sövecek biliyorum.Neden bu kadar iyi yüreklisin diye yine yaptık bi ''Emre Gül'' isimli arkadaş çarımı alacaktı bende güvenip şifreyi verdim ve karakteri aktarmış diyecek söz yok yaptığı şerefsizlik..
Selametle !!!
Arkdaşdan özür diliyorum ben şifreyi verince direk aktarmış amq :) herhangi bi hırsızlık söz konusu değildir. Selametle !!
Sorun çözülmüştür arkadaşlar hatta sorun falanda yoktu :)
Kullanıcı avatarı
Disco
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Disco »

:( :o
RaiNxFeLHaN (2390)

“Genel Sohbet” sayfasına dön