Neden Geceleri Oyuna Gİrmek İçin Mecbur Bırakılıyoruz.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kenan76
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Neden Geceleri Oyuna Gİrmek İçin Mecbur Bırakılıyoruz.

Mesaj gönderen kenan76 »

Gündüzleri yeterince oyundayız o yetmedi geceleri de mi oyunda olmak lazım ? ikv neden oyuncuları bağımlı hale getirme çabasında ? niçin 2-5 arası neden 19:00-12:00 değil ? mantıklı bir açıklama istiyorum..yoksa ailemizle kavga edip geceleride mi bilgisayarda sabahlıyalım
Tılsım
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Re: Neden Geceleri Oyuna Gİrmek İçin Mecbur Bırakılıyoruz.

Mesaj gönderen wonka »

Olaya bide şu açıdan bakmak lazım gündüz çoluk çocuk herkes oyunda teşkilatta gündüz bayağı kalabalık oluyor oyun, bu ayrıcalık gündüz gelseydi bence madenler ve grub bölgelerinde çok büyük bir yoğunluk olurdu böylesi daha iyi oldu diye düşünüyorum...
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bilinmez »

wonka yazdı:Olaya bide şu açıdan bakmak lazım gündüz çoluk çocuk herkes oyunda teşkilatta gündüz bayağı kalabalık oluyor oyun, bu ayrıcalık gündüz gelseydi bence madenler ve grub bölgelerinde çok büyük bir yoğunluk olurdu böylesi daha iyi oldu diye düşünüyorum...
evet örnek sen.
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen wonka »

bilinmez yazdı:
wonka yazdı:Olaya bide şu açıdan bakmak lazım gündüz çoluk çocuk herkes oyunda teşkilatta gündüz bayağı kalabalık oluyor oyun, bu ayrıcalık gündüz gelseydi bence madenler ve grub bölgelerinde çok büyük bir yoğunluk olurdu böylesi daha iyi oldu diye düşünüyorum...
evet örnek sen.
Her yoruma gereksiz atlaman zaten yaşının küçük olduğunu gösteriyor bir yoruma cevap verirken karşıdaki yorumu yapan insana saygı göstermen lazım eleştirilerini veya görüşlerini belirtebilirsin ama böyle gereksiz yorumlarınla zaten kişiliğini belli ediyorsun ha bu arada gece bakmana ailen izin vermiyor galiba avantajlardan yararlanamıyorum diye agresifsin olsun güzel kardeşim sütünü içip erken uyumanda fayda var daha gelişim çağındasın nasıl olsa oyunla kafayı bu kadar bozma işte sizin gibi beyni küçükler yüzünden bu oyundan soğudum bilmem haberin varmı...
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen bilinmez »

wonka yazdı:
bilinmez yazdı:
evet örnek sen.
Her yoruma gereksiz atlaman zaten yaşının küçük olduğunu gösteriyor bir yoruma cevap verirken karşıdaki yorumu yapan insana saygı göstermen lazım eleştirilerini veya görüşlerini belirtebilirsin ama böyle gereksiz yorumlarınla zaten kişiliğini belli ediyorsun ha bu arada gece bakmana ailen izin vermiyor galiba avantajlardan yararlanamıyorum diye agresifsin olsun güzel kardeşim sütünü içip erken uyumanda fayda var daha gelişim çağındasın nasıl olsa oyunla kafayı bu kadar bozma işte sizin gibi beyni küçükler yüzünden bu oyundan soğudum bilmem haberin varmı...
sen önceki silinen konuda o terbiyesiz konuları savunuyordun bana çocuk diyip atlıyordun ne zyetinyağmışsın sen korkma bende adalet yüzüne oyunu bıraktım :) Nyese sana daha cevap vermeyeceğim kenan'ın konusu kirlenmesin.
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ibrahimking »

bu oyunu çoluk cocuk dedıgın 18 yaş altı kesım yuzde90 oynuyor.
ben yakında 18 yaşında olucam ama yınede aılemle yaşıyorum ve gece 3 saat pc başında kalamam.
insanlar neden bağımlı gibi ikv oynasınlar.gündüz zaten oyundayız.bide gece sahura kalkarken oyun mu oynucaz
Kullanıcı avatarı
ThEmperor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ThEmperor »

Mecbur bırakan yok bu bir yenilik isteyen girer isteyen girmez ben mesela girmicem şimdi sus
Resim
Resim
Kurtlarxmagician(49) Lastxhealer(49)
Bu hayatta en fazla azraile güveneceksin,en azından amacı bellİ
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Gündüz olmadığı bencede güzel olmus acıkcası neden derseniz oyunun büyük bir kitlesi gündüzleri işte ;)
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen wonka »

bilinmez yazdı:
wonka yazdı:
bilinmez yazdı:
evet örnek sen.
sen önceki silinen konuda o terbiyesiz konuları savunuyordun bana çocuk diyip atlıyordun ne zyetinyağmışsın sen korkma bende adalet yüzüne oyunu bıraktım :) Nyese sana daha cevap vermeyeceğim kenan'ın konusu kirlenmesin.
Ne terbiyesiz konusu kafan yerindemi hadi sütünü içip uyu sen uyku saatin gelmiş yoksa saçmalamaya devam edicen
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Sovalyexemre
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Sovalyexemre »

evt gıcık bir durum pc annem gilin odasında ne b*k yicez ayıptır sorması :D yazık arkadas bize annem bizim odaya koymuyo pc yi :D el koydu D napam ben
Şovalyexemre(49) Büyü Ejder Asa(^)
Şovalyexemrex(49) Savaş
Şovalyexxemre(49) Şifa **Allah İçin Ölmekse Kaderim...Kaderimin Ellerinden Öperim!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön