Örslere %50 zam yapıldı. İKV yönetimi yaptığı yazılı açıklamada örslere %50 zam yapılacağını açıkladı. İKV Halkı protestolarını sürdürüyor.
Handan Hanım ve İsmet Bey beyaz bayrak vermeyi düşünüyor. Gaffarın kesilmemesi zorlarına giden Arz ve Lodos Başkanları Beyaz Bayrak verip El birliği ile Gaffarı kesmeyi düşünüyor.
Hayvanlardan düşen paralara %2 zam yapan İKV Yönetimine tepkiler sürüyor.
Savaşın gönderdiği çiçeği kabul etmeyen Işık komutan yüzünden dedi. Komutan ise Savaşın işi gücü yok bu yüzden böyle bir şey yaptım dedi.
Jandarma Ali yaptığı sözlü açıklamada, Bankacı büyük vurgun için hazırlanıyor bankanızdaki herşeyi alın açıklamasında bulundu.
Arzuhalci Suzanla yakalandı. Yaptığı açıklamada ise sadece arkadaşız dedi.
Agah efendi kör değilim sadece sağırım dedi.
Gaffar bey, Agah efendi benim üvey kardeşim açıklamasında bulundu.
Kenan çaldığı takıların nerden geldiğini açıkladı.Dün akşam saatlerinde Agop un ihbarı üzerine araştırma yapan İKV Jandarmaları Kenanın Takıları çaldığını buldu.
Junon, Demirci Dilek ile iş birliği yapıp zırhları ucuza alıyormuş.
Gaffar bey Şaheser silahlar için sponsor arıyor..! Son duruma göre Demirci Rüstemin gönüllü olduğu açıklandı.
Cinler isyanda yaptıkları açıklamada Yağmacı Cinler son zamanlarda kimseyi soyamadıklarını söyledi.
Centriuon soyuldu. Yaptığı açıklamada dün kask ve zırhının çalındığını belirten Centrion böyle devam ederse işi bırakacam dedi.
Karakürk isyanda..! Son tek kişinin kestiği Karakürk ben bu hallere düşecek Boss muydum dedi.
Cevriye Sultan aslında erkekmiş.
Dev Ana kilo sorunu için İKV şifacılarından diyet programı istedi.
Suzandan büyük açıklama..! Semiha Hanım benim öz kardeşim diyen Suzan şu sabah saatlerinde kayboldu.
Umut topu bıraktı. Artık büyüdüğünü belirten Umut ben top istemiyorum bana Araba alın dedi.
Normal madenler kalkıyor..! Artık 2. ve 3. saf madenler çekilecek.
Balıkçı İdris 4 yıldır izinsiz avlanmalara son vermek istiyor. Bu konuda İKV Halkından yardım bekliyor.
Necmi Bey artık tramvayların yapılmasını istedi.
Menekşe Elmas madeni olduğuna inanılmıyor. Günlerdir çekilemeyen Menekşe Elmas sonunda uzmanlar tarafından yanıt buldu. Uzmanlar Menekşe Elmas diye bir maden yok sadece Elmas ve Yeşil Elmas bazen karışıyor dedi.
İKV Ağaçlandırma için faaliyete geçti. Meteor ve Yeraltı bölgesinde ağaç bulunmadığı için İKV Ağaçlandırma çalışmaları başlattı.
Bir dahaki Haberlerde Görüşmek Üzere..!
Biraz Tebessüm ettirdiysem ne mutlu bana..!
İyi Oyunlar ANA HABER HER ZAMAN DEVAM EDECEKTİR..!
KESİNLİKLE ALINTI DEĞİLDİR. TAMAMEN KENDİM YAZDIM..