Kasılmak için Seviye Seviye hangi yetenekleri kullanıcam?
Kasılmak için Seviye Seviye hangi yetenekleri kullanıcam?
Ben 0 dan savaşçı kasmaya karar verdim de kasılmak için en uygun yetenkeler hangisi savaşçı şuan 22 seviye
Kod: Tümünü seç
Büyücüxxkelleci [(^) Ejder Asa]
Phxdevilboy
Kayserilixwolf
Re: Kasılmak için Seviye Seviye hangi yetenekleri kullanıcam?
ofans sert wuruş depar durdurma 15 le.30 olunca Dikkat dağıtma 15 le.40 da ağır wuruş 15 le

Kurtlarxmagician(49) Lastxhealer(49)
Bu hayatta en fazla azraile güveneceksin,en azından amacı bellİ
- berke271
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kasılmak için Seviye Seviye hangi yetenekleri kullanıcam?
1 lwlde başladın bence en uygunu 1puan sert- 1 puan ofans ve ilk ofansı 15le daha sonra serti
15 lwlde 15 ofans -15sert - lwl atladıkçada depar
20 lwlde 15 sert -15 ofans kalanıda- ayın varsa ayı yoksa dikkat dağıtmaya ver
30 lwlde 15 ofans -15 sert -15 ayı varsa ayı yoksa dikkat - 15de depar
40 lwl (bu benim terciğim sen ayar çekebilirsin) 15 ofans- 15 sert- 15 ayı varsa ayı yoksa dikkat-15depar-15 durdurma ve lwl atladıkça zihan toplamaya ver-1 sarsılmazda şart tabi
şimdi diyeceksin neden ağır vuruş yok 40 lwlde benim üstüm iyiydi ve çok kudret yediği için nerede ise hiç kullanmadım
ama illa ben kullanacam diyorsan depara puan verme
bu arada durdurmada gecenin takipçisikeserken çok işe yarıyor sarsılmaaz açmadan öncedurdurma atarsanan derisi sertleşemiyor ve rahat kesiliyor biraz karışık yazdım galiba ama anlamaya çalış kendinde bir ayar yap çünkü insan kendisi için en iyi olanı gene kendisi bilir
15 lwlde 15 ofans -15sert - lwl atladıkçada depar
20 lwlde 15 sert -15 ofans kalanıda- ayın varsa ayı yoksa dikkat dağıtmaya ver
30 lwlde 15 ofans -15 sert -15 ayı varsa ayı yoksa dikkat - 15de depar
40 lwl (bu benim terciğim sen ayar çekebilirsin) 15 ofans- 15 sert- 15 ayı varsa ayı yoksa dikkat-15depar-15 durdurma ve lwl atladıkça zihan toplamaya ver-1 sarsılmazda şart tabi
şimdi diyeceksin neden ağır vuruş yok 40 lwlde benim üstüm iyiydi ve çok kudret yediği için nerede ise hiç kullanmadım
ama illa ben kullanacam diyorsan depara puan verme
bu arada durdurmada gecenin takipçisikeserken çok işe yarıyor sarsılmaaz açmadan öncedurdurma atarsanan derisi sertleşemiyor ve rahat kesiliyor biraz karışık yazdım galiba ama anlamaya çalış kendinde bir ayar yap çünkü insan kendisi için en iyi olanı gene kendisi bilir
TILSIM
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Deli olmadan Deli olunmaz...
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Gizlenmiş İçerikGöster
fennec_1905@hotmail.com