YOL SAVAŞÇISI ÖLDÜ FAKAT POŞET YOK !! ADALET BU MUDUR ?
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı

YOL SAVAŞÇISI ÖLDÜ FAKAT POŞET YOK !! ADALET BU MUDUR ?
ORUÇLU ORUÇLU ADAMI SİNİR STRES YAPIYONUZ YÖNETİM !!

-
SOVE
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Loncusız
Re: YOL SAVAŞÇISI ÖLDÜ FAKAT POŞET YOK !! ADALET BU MUDUR ?
ilk vuran kişi kesim sırasında ölüydü sanırım? :?
Öğretmen nick çok güzel :lol:

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Öürse yinede torba düşser.Torba düşmesini tek engelleyen olay ilk vuran kişinin oyundan düşmesidir.Bu cevap size degildi jevels.Sizin olay hk bir bilgim yok.Bir konu daha vardı böyle forum yetkilelerinden birisi açıklama yapmıştı sanırım.Oradan inceleyebilirsiniz.SOVE yazdı:ilk vuran kişi kesim sırasında ölüydü sanırım? :?
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
Bu ve benzeri konular hakkında yönetim en az oyundaki bosların bir defa menzil yapılması hakkında öneride bulundular .
Eğer köpeğe zihin atıp menzil yapıp tekrar yeniden kesmeye başlasaydınız bir sorun olmayacaktı .Bilginize ...
Eğer köpeğe zihin atıp menzil yapıp tekrar yeniden kesmeye başlasaydınız bir sorun olmayacaktı .Bilginize ...
Hileden uzak bu adama sille vurma yazıktır. ille çile mi çekmem lazım ? Nurum yüzüme dargındır .
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı

Olay şöyle gerçekleşti..
Herşey 7 cana kadar normaldi . Mermi attı ve büyücü kutup açmayı unuttu ! Ve sonrasında şifacı öldü Köpek ise zihini açıldı zihin sürem dolmadığı için tek tek katalizör olmaya başladı grup. Yol savaşçısının 1 canı kala ben öldüm ardındanda 0 canda Ofansif savaşçı öldü. Yol savaşçısına tek vuran Boz ayı kaldı ve yol savaşçısı kanatmadan öldü..
๏๏๏๏Yönetime tavsiyem !๏๏๏๏
๏๏"Yardım için çağırılan yardımcının (Tesla Gözcü Küresi,Kangal,Boz ayı) Sahibi öldükten sonra kendi kendisine ölmesi ve Düşman üstündeki etkisinin kalkmasıdır. Boz ayılı bir savaşçı bir büyücüyü keserken ölünce eğer büyücü kanatma yediyse savaşçıyı kesmesine rağmen yine kanatmadan ölüyor..๏๏
Herşey 7 cana kadar normaldi . Mermi attı ve büyücü kutup açmayı unuttu ! Ve sonrasında şifacı öldü Köpek ise zihini açıldı zihin sürem dolmadığı için tek tek katalizör olmaya başladı grup. Yol savaşçısının 1 canı kala ben öldüm ardındanda 0 canda Ofansif savaşçı öldü. Yol savaşçısına tek vuran Boz ayı kaldı ve yol savaşçısı kanatmadan öldü..
๏๏๏๏Yönetime tavsiyem !๏๏๏๏
๏๏"Yardım için çağırılan yardımcının (Tesla Gözcü Küresi,Kangal,Boz ayı) Sahibi öldükten sonra kendi kendisine ölmesi ve Düşman üstündeki etkisinin kalkmasıdır. Boz ayılı bir savaşçı bir büyücüyü keserken ölünce eğer büyücü kanatma yediyse savaşçıyı kesmesine rağmen yine kanatmadan ölüyor..๏๏
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı

HEYHAT yazdı:Bu ve benzeri konular hakkında yönetim en az oyundaki bosların bir defa menzil yapılması hakkında öneride bulundular .
๏๏๏๏
Bizim kesişimizle bunun hiç bir alakası yoktur bu yazdığınız yazının. Menzil olayı eskiden oluyordu . Artık köpek zihin atmassan can basıyor..
๏๏๏๏
[/size][/center]Re: YOL SAVAŞÇISI ÖLDÜ FAKAT POŞET YOK !! ADALET BU MUDUR ?
Yağmur yağsa yönetimden biliceksiniz. Önce Yönetimde suçu buluyorsunuz sonrada hatanın sizde olduğunu söylüyorsunuz . İlginç
Hileden uzak bu adama sille vurma yazıktır. ille çile mi çekmem lazım ? Nurum yüzüme dargındır .
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı

HEYHAT yazdı:Yağmur yağsa yönetimden biliceksiniz. Önce Yönetimde suçu buluyorsunuz sonrada hatanın sizde olduğunu söylüyorsunuz . İlginç
๏๏๏๏๏๏๏๏๏๏๏๏
Gerekli açıklamayı(öneri) okumadın galiba . Boz ayıya biz mi dedik ölürsek sen öldür diye?? :evil: :evil:
๏๏๏๏๏๏๏๏๏๏๏๏
Gerekli açıklamayı(öneri) okumadın galiba . Boz ayıya biz mi dedik ölürsek sen öldür diye?? :evil: :evil:
๏๏๏๏๏๏๏๏๏๏๏๏