Merhaba,
Başlıktada belirttiğim gibi çıban yoğurdu reçetesinde bence büyük bir haksızlık var...
Haksızlık nerede?
Haksızlık diğer saheserlerde istenenlere oranla çıban yogurdunun maliyetinin çok fazla olması. Bunu inceleyelim;
Sancak sunucusunda oldugum için sancaktaki maliyetini size söyleyeyim.
Çıban Yoğurdu Reçetesi:
Budaksız Abanoz x3
Çıban Çiceği x3
Çıban Otu x4
Evet istenen malzemeler bunlar.. Peki bunların satın almanın bize maliyeti ne kadar oluyor..
Budaksız Abanoz Tanesi 9m'den Sancak Sunucunda satılıyor.. 9m ne demek..
3 Budaksız abanoz istendigi için: 9x3 = 27m
Reçetemiz ise 3 tane Çıban yoğurdu istiyor.. Yani bunu bize maliyetide.. 81m geliyor.. Ayrıca;
Çıban çicegi 2 tanesini zaten Yeşil Hidra gözlem görevinde alıyoruz. Geri kalıyor 7 tane...
Buda ne oluyor 7x1=7m
Çıban otunu saymıyoruz...
Yani toplam ne oldu: 81+7 = 88m 3 Çıban yoğurdunun maliyeti...
Arkadaşlar sizce bu normal mi? Ecel reçetesindede 3 tane Karbon çeliği istiyor ama onun maliyeti maksimum tutacagı 15m...
Bence bu konuda bir haksızlık söz konusu ve bu reçete hakkında bir güncelleme gelmeli...
Yorumlarınızı bekliyorum...
Çıban Yoğurdu Reçetesi
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Çıban Yoğurdu Reçetesi
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: Çıban Yoğurdu Reçetesi
sende satın alma:D ona bakarsan ejder asa da da 18 tane mavi topaz istiyor.bizim unucumuzda (ANKA) ticaret yoktur. ya hediye alırsın ya toplamak zorundasın çekeceksin paran yoksa otur başına günde en az 3 tane çekersin. hergün başında dursan 1-2 haftada toplarsın en fazla.bu aralar madenler ardarda 2-3 3. hal verebiliyor biz kankamla 1 osmrir ada ile 3 iridyum çekmiştik geçen
Mavi Topaz la Budaksız Abanoz bir değil bi akıllı arkadaş mavi kayada 18 mavi topaz istiyo diyo 1 budaksız abanoz = 5 mavi topaza hatta bu 6-7-8 bile olur bencede çıban yoğurdu bir haksızlık gibi geliyor onun yerine başka bir maden konulsa daha iyi olur
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Ankada adammı var da sölüyor anka da max 100 desek madenler genelde boş olur beyaz köşkte bütün madenler dolu .turkoxHAMSTER yazdı:sende satın alma:D ona bakarsan ejder asa da da 18 tane mavi topaz istiyor.bizim unucumuzda (ANKA) ticaret yoktur. ya hediye alırsın ya toplamak zorundasın çekeceksin paran yoksa otur başına günde en az 3 tane çekersin. hergün başında dursan 1-2 haftada toplarsın en fazla.bu aralar madenler ardarda 2-3 3. hal verebiliyor biz kankamla 1 osmrir ada ile 3 iridyum çekmiştik geçen
|♥||♥||♥| HACCII |♥||♥||♥|
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
AAAA AMA ARKADASIM GM BUNU BIYERDE DAHADEMISTI (MADEN FIYATLARI PAHALI OLMASININ NEDENI TAMAMEN OYUNCULARDIR) gidip gm bu maden 10m demiyorkı 
Benjiro
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
okan yazdı:Ankada adammı var da sölüyor anka da max 100 desek madenler genelde boş olur beyaz köşkte bütün madenler dolu .turkoxHAMSTER yazdı:sende satın alma:D ona bakarsan ejder asa da da 18 tane mavi topaz istiyor.bizim unucumuzda (ANKA) ticaret yoktur. ya hediye alırsın ya toplamak zorundasın çekeceksin paran yoksa otur başına günde en az 3 tane çekersin. hergün başında dursan 1-2 haftada toplarsın en fazla.bu aralar madenler ardarda 2-3 3. hal verebiliyor biz kankamla 1 osmrir ada ile 3 iridyum çekmiştik geçen
ben kaç sunucuda oynadım biliyorum bende o yüzden dedim 1-2 hafta normalde 3-4 günd ben yaparım o kadar
- FromXXXhELL
- Cin Avcısı
Burda amac zaten mıllet oyun basında coksun klaısn ve madnelerden ayrılmasın dıye yapılmıs bır yapım kurnazlıgı wardır.. arkadaslar.. bende bu oyunu severke oynuyorum ama daha once baska konularda da pek cok kez soyledım bunu amc burda oyunda zorluk derecesını arttırmakdan cok oyundakı onlıne olma surelerını uzatmaktır tahmınımce ve ozellıkle genc arkadaslarımdan rıcam bu altı ustu dandık bır onlıne oyun yanı ne sızın hayatınız kurtarır nede alım yapar eglendıgınız surece oynayın ama oyle saatlerınızı bu ekran basıdna lutfen harcamayınız ... Saygılar....
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
[/img]
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
En azından madenlerin saf verme olasılıkları biraz yükseltilse bi madenın başın 5 kişi oturuyor.Sabah dan beri Budaksız Abanoz için uğraştım . Bi anlık dikkatsizlik ile adam geldi çekti budaksız ona haydi bakalım sinirlenme :evil:
Budaksız abanozlar daha kolaylaştırılsın !
evet bendede oldu :evil:ORHANBEY yazdı:En azından madenlerin saf verme olasılıkları biraz yükseltilse bi madenın başın 5 kişi oturuyor.Sabah dan beri Budaksız Abanoz için uğraştım . Bi anlık dikkatsizlik ile adam geldi çekti budaksız ona haydi bakalım sinirlenme :evil:
|♥||♥||♥| HACCII |♥||♥||♥|
M. Kemal ATATÜRK
M. Kemal ATATÜRK
Arkadaş güzel özetlemiş. Evet belki budaksız abanoz zor bir maden ve çıkma olasılığı öyle çokta yüksek değil.FromXXXhELL yazdı:Burda amac zaten mıllet oyun basında coksun klaısn ve madnelerden ayrılmasın dıye yapılmıs bır yapım kurnazlıgı wardır.. arkadaslar.. bende bu oyunu severke oynuyorum ama daha once baska konularda da pek cok kez soyledım bunu amc burda oyunda zorluk derecesını arttırmakdan cok oyundakı onlıne olma surelerını uzatmaktır tahmınımce ve ozellıkle genc arkadaslarımdan rıcam bu altı ustu dandık bır onlıne oyun yanı ne sızın hayatınız kurtarır nede alım yapar eglendıgınız surece oynayın ama oyle saatlerınızı bu ekran basıdna lutfen harcamayınız ... Saygılar....
Ancak bazı zorluklarda karşılıklı olması gerekmezmi?
Şöylede bir durum var Ecel getirende istenilen Karbon reçetesi ilk zamanlarda kripraz istiyordu bir zaman sonra değişti
Reçetelerin zorluğuna bakacak olursak evet Ashab reçetesi hakikaten çok zorluyor. Ama iyi bir şifacı olmakta öyle kolay bir mesele değil. Her şifada ashab olursa ve Bu Ashab denildiği gibi ise vay olsun diğer sınıfların haline derim.
(Ashab-ı keyf i Eski hali ile denedim ama yenisini denemedim daha Gm lerin yaptığı test sonucuna göre söyledim)
KarargaHxTeaM FAN !..!
Lavoisier Anısına
Karakter Adı
Karakter
Seviye : 49
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım