Saat 07.10 Suları...
Sabahın ilk ışıkları şehri görkemli bir şekilde kuşatmaya başlamıştı Agah her zaman ki gibi erkenden kalkıp yazı çalışmalarına başlamıştı, dışarıda tarifi imkansız bir fırtına vardı.Agah, yazılarını hazırladıktan sonra yaşlı ve hasta babasının yanına gidip : "Nasılsın babacığım ? Bugün daha iyisindir inşallah." diyerek elini öptü.Babasından herhangi bir tepki alamayacağını kendiside biliyordu zavallı adam tedavisi mümkün olmayan bir hastalık sonucu felç olmuştu ama yinede babasıyla konuşmak onu rahatlatıyor, en azından yüzünü görmek bile Agah´a iyi geliyordu.Kapıya yöneldiği sırada yukarıdan depremi andıran bir ses duydu.Hemen merdivene yöneldi ve üst kata çıktı, kapıyı açtı..
18 Şubat
Saat 14.50
Agah huysuz ve laf dinlemeyen kardeşine doğru bakıp : Bir kere benim sözümü dinlesen nolurdu sanki, şu kahrolası büyüleri denemek sana ne kazandırdı şimdiye kadar , hadi kendini düşünmüyorsun bizidemi düşünmüyorsun senin bu büyü merakın yüzünden her hafta bütün aile ayağa kalkmak zorundamı ?
Gaffar tüm bunları dinledikten sonra derin bir nefes aldı ve : Farklı olmak,tek istediğim farklı olmak benim..
Agah kardeşinin sözünü tamamlamasına izin vermeden : Farklı olmak sana ne getirecek ? Ne verecek eline ?
Gaffar artık sinirlenmeye başlamıştı tüm gücüyle : GüÇ ! GÜÇ ! diye bağırdı..
Arkadaşlar şimdlik biraz kısa yaptım pek zamanım yok imla kuralları üzerinde de fazla durmadım beğenirseniz devam ederim yazıya
Saygılar,