su aralar oyuna giremiyorum .. Ünw sorunları oldugunda evdekı netım kapatıldı .. Ve GanGBanG [Ejder Asa ] Ve DuMaNxGanGBanG CArımda BAtıcihan ESki adıyla atabeyxdoktor Ve kardeşim BAtıTwılıght bLunmaktadır ... Ben yokken Arkamadan konuşanlr burada yazabilirlermi rica etsem ... Batısocrp Carı KArdeşim Apo'nundur ve 2 haftadan berı ben Yanlarındaydım mısafir olarak .. Ki Batıtwılıght .. Batıcihan .. Batısocrp .. Batıbarış ESk iadıyla AtabeyxFrioso Carlarının hepsının şifresını bilirim .. VE onlarda benmkılerını .. Ki şuan millet ben oyunda yokken BAtısocrpu caldıgımı idda ediyolarmış
DuMaNxGanGBanG HAkkında ..
DuMaNxGanGBanG HAkkında ..
Öncelıkle herkezi gönülsen selamlıyorum .. .
su aralar oyuna giremiyorum .. Ünw sorunları oldugunda evdekı netım kapatıldı .. Ve GanGBanG [Ejder Asa ] Ve DuMaNxGanGBanG CArımda BAtıcihan ESki adıyla atabeyxdoktor Ve kardeşim BAtıTwılıght bLunmaktadır ... Ben yokken Arkamadan konuşanlr burada yazabilirlermi rica etsem ... Batısocrp Carı KArdeşim Apo'nundur ve 2 haftadan berı ben Yanlarındaydım mısafir olarak .. Ki Batıtwılıght .. Batıcihan .. Batısocrp .. Batıbarış ESk iadıyla AtabeyxFrioso Carlarının hepsının şifresını bilirim .. VE onlarda benmkılerını .. Ki şuan millet ben oyunda yokken BAtısocrpu caldıgımı idda ediyolarmış
Gülüyorum nedense
Ki burdalar herkez yazBİLİRLER CAldı diye eger caldı isem CArlarım silcem .. Ki bu iftira edenler BEnce ws de aldıkalrımdır Neyse herkeze kolay gelsın Bu arlar olmucam aranızda GEldıgımde herkezı aynı dostukla blurum inş .. SAglıcakla Gangbang .. .
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
Re: DuMaNxGanGBanG HAkkında ..
ßiz Seni ßliyoruz Kardeşim, Hayırlısıyla Sen ßir Oyuna Dön yeter
Seni Özlem Ve merakla Tekrar Oyuna Bekliyoruz
Ayrıca O Karakterin Kiminde Olduğunu Biliyoruz Sen Kafanı Yorma Kardeşm
)
DuMaNxWizaRd
Saldırım
xIISaqOiStIIx
Qshefacı
Seni Özlem Ve merakla Tekrar Oyuna Bekliyoruz
Ayrıca O Karakterin Kiminde Olduğunu Biliyoruz Sen Kafanı Yorma Kardeşm
DuMaNxWizaRd
Saldırım
xIISaqOiStIIx
Qshefacı
Eyw KArdeşim
DÖnucem AZ kaldı
para kastık Yarıda kaldı
GEldıgımde İlk İş sana m2.5 elek M2.5 buz almak söz
Yaaa O çarın kardeşim aponunb oldugunu herkez Bİrlir NEyse
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
memik bak konuna Allaha küfür ettiğin fotoyu koymuşlar 
hanı
olum bi gidin beee CEkemıyosunuz Olum Varsa foto gelın ..
godofwar konusuna bak 
-
- Acemi Savaşçı
Memik Ne Alacan Sen oyuna dön ben sana liste yaparım :lol:
DuMaNxWizaRd [Ejder Asa]
Saldırım [Latif]
xIISaqOiStIIx [Ejder Asa]
DuMaNxWizaRd [Ejder Asa]
Saldırım [Latif]
xIISaqOiStIIx [Ejder Asa]
bu cihan diyodu biliyom gangbangın Allaha küfür ettiğini hrısız ztn o diyodu geri dönmüş karısına 
-
- Acemi Savaşçı
Karısı Olmayı Çok İstedin Olmadı Galiba ; )hasaneren yazdı:bu cihan diyodu biliyom gangbangın Allaha küfür ettiğini hrısız ztn o diyodu geri dönmüş karısına