Kim bu yönetici...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
dilemma08
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Kim bu yönetici...

Mesaj gönderen dilemma08 »

Arkadaşlar bugün biri yönetici olduğunu söyledi ve şikayet edildiğimi söyledi.Benim hakkımda dosya açacağını söyledi
Ben dedim kim beni şikayet etti.o da mynetten öğrenebilirsin dedi ama mynete girdim böyle bişey yoktu..
bir arkadaşa sordum o yönetici değildir dedi.
Çar adı: Kostenterxwukuat Böyle bi yönetici var mı sölermsnz :? :?
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kim bu yönetici...

Mesaj gönderen Ceviz »

dilemma08 yazdı:Arkadaşlar bugün biri yönetici olduğunu söyledi ve şikayet edildiğimi söyledi.Benim hakkımda dosya açacağını söyledi
Ben dedim kim beni şikayet etti.o da mynetten öğrenebilirsin dedi ama mynete girdim böyle bişey yoktu..
bir arkadaşa sordum o yönetici değildir dedi.
Çar adı: Kostenterxwukuat Böyle bi yönetici var mı sölermsnz :? :?
Yok oyle birşey. Kural dışı bir hareket yapmadıysan ceza almazsın zaten , niye heyecanlanıyorsun?
dilemma08
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

ben ztn o çarı ne zamandır oynamıyorum daha bu sabah açtım sizi şikayet etmişler falan diyordu...heyecanlanmadım ztn merak ettim böle bi yönetici varmı diye..yoksada yönetici taklidi yapmış..
Kindar
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kindar »

Merhabalar;

Oyun içerisinde yetkisi olan karakterler yalnızca Game Master ve DEV arkadaşlardır. Bunların haricinde "ben yöneticiyim" diyen hiç bir kullanıcıya itimat etmeyiniz.

Keza;
Hesaplar üzerinde herhangi bir işlem olduğunda ISP'sini kullandığınız sunucular tarafından sizlere e-mail yoluyla bilgilendirme yapılmaktadır.

Sizlerin nezdinde bir kez daha yineliyorum. Hesap güvenliğiniz için "ben yöneticiyim" diyen hiç bir kullanıcıya itimat etmeyiniz!

Keyifli günler.
Kindar
dilemma08
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

çok teşekkürler bilgi için..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön