Meraklı olan İÇERİ !

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
EspanyoL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Meraklı olan İÇERİ !

Mesaj gönderen EspanyoL »

Selamunaleyküm Arkadaşlar, oyunda gelmesi gereken şeyler en sonunda geldi geriye aklıma tek bi soru kaldı :D oyunda en yüksek zırh 39 level destekli platin zırh ve gözlükler 35 level ve 49 level olunca iten özelliklerini kaybediyor oyuna kısa bir süre sonra geri dönücem inş :D evdeki internet kesildi 3G teknolojisi sağolsun telefondan takip edebiliyorum forum sitesini :D neyse YGS ve YLS sınavına girecek arkadaşlara başarılar. . . HERKESE KOLAY GELSİN
Kullanıcı avatarı
zembekoğlu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Meraklı olan İÇERİ !

Mesaj gönderen zembekoğlu »

EspanyoL yazdı:Selamunaleyküm Arkadaşlar, oyunda gelmesi gereken şeyler en sonunda geldi geriye aklıma tek bi soru kaldı :D oyunda en yüksek zırh 39 level destekli platin zırh ve gözlükler 35 level ve 49 level olunca iten özelliklerini kaybediyor oyuna kısa bir süre sonra geri dönücem inş :D evdeki internet kesildi 3G teknolojisi sağolsun telefondan takip edebiliyorum forum sitesini :D neyse YGS ve YLS sınavına girecek arkadaşlara başarılar. . . HERKESE KOLAY GELSİN
Merhabalar;

3G baya masraflı gibi gözüküyor. Yeni eklentiden, zırhlardan girdin iki satırda konuyu sınavlara getirdin :) Sen eğitimini tamamla biz buradayız. Önce okul...

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kullanıcı avatarı
Yakacef
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Yakacef »

Yeni Gelen Eklentilerle Şunu Anladımki Acele Etmicez Hepsi Tıkır Tıkır Gelicek ;) Ama Ben Hala Ecel Getirene Bozuğum :D

İyi Forumlar.
Yakacef - Emergencyroom - Patronus
Resim
Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
Kullanıcı avatarı
EspanyoL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

üstad telefondan qirdiqim için yazdıqım metinleri full olarak qöremiyorum :D foruma yazdıqımız konularda noktalama işarete,anlatım bozukluquna ve metnin qiriş qelişme ve sonuçtan oluşmasına dikkat mi etcez :D:D zembek tşkLer zaten eqitimime son qaz devam ediyorum . . .
Kullanıcı avatarı
EspanyoL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

üstad haklısın kafeden baktım benim yazdıqım futbol topuyla voleybol sahasında basketbol oynamak qibi olmuş :D :D ama olsun konu daqılmış ama anlam ortada :D :D :D
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Rapid »

Bence durumlar eşit olduğu sürece bir sorun yok. Sonuçta hepimiz aynı seviye eşyaları kullanıyoruz.
ResimResim

“Genel Sohbet” sayfasına dön