İKV NİN YARALARINI KİM SARCAK

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Theundertaker
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

İKV NİN YARALARINI KİM SARCAK

Mesaj gönderen Theundertaker »

NOLDU İKV YÖNETİMİ HİM KALDI BETACILARDAN SORUYORUM SİZE KİM? OYUN GELİŞİYOR GÜZEL AMA ARTIK HERKEZ SONRADAN ÇIKMALARDAN BIKTI! BU YÜZDEN BENİM GİBİ BİRSÜRÜ OYUNCU BIRAKTI ESKİLERDEN İKV YÜKSELİCEĞİNE DÜŞÜYOR... BANA BİRİ SÖYLESİN ESKİLERDEN 200 BİN KKİŞİ WARSA BUNDAN 6 SENE ONCE O 200 KİŞİDEN HALA 3000 BİNİ OYNUYOR GERİSİ ÇEVRİMDIŞI NEDENMİ İKV BİTİYOR BİRDE DURDUK YERE DÜKKAN GELİYOR HALİMİZ ŞÜKÜR İYİ AMA BU OYUN PARA ÜZERİNE KURULUYOR GİT GİDE OYUNA ARTIK PARAYLA GİRİŞ OLUR YAKINDA GER GİRİŞ 1 TL Mİ? :arrow:

İYİ KÖTÜ BANA KATILAN YAĞCILIK YAPMİCAK HERKEZİ YORUMA DAVET EDİYORUM
Resim
Kullanıcı avatarı
kptm
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Re: İKV NİN YARALARINI KİM SARCAK

Mesaj gönderen kptm »

Ben yazmadım burdada büyük olasılık bu yazıyla karşılasacaksınız :mrgreen:
İkv oyun sistemi size ücretsiz olarak sunulmaktadır. Buna ek olarak karakterinizi daha avantajlı konumlara getirmek için akçe sistemimiz ile alışveriş yapabilirsiniz. Tüm MMORPG oyunların işleyişi bu şekilde olduğunu hatırlatır ve seviyeli eleştirilere herzaman açık olduğumuzu bildiririz.

İyi Forumlar.
Yaşamak İçin Mi Yersin Yemek İçin Mi Yaşarsın (DOMUZ) Anlıyan Anlar He he :)
Theundertaker
Cin Avcısı
Cin Avcısı

KARDEŞİM HER OYUNDA PARA WAR PUL WAR MAKSAT İKV ÇOK KAN KAYBEDİYOR DİĞER MMO NEDEN ÇOĞALIYOR HİÇ DÜŞÜNDÜNMÜ :arrow:
Resim
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Felipemassa »

kptm yazdı:Ben yazmadım burdada büyük olasılık bu yazıyla karşılasacaksınız :mrgreen:
İkv oyun sistemi size ücretsiz olarak sunulmaktadır. Buna ek olarak karakterinizi daha avantajlı konumlara getirmek için akçe sistemimiz ile alışveriş yapabilirsiniz. Tüm MMORPG oyunların işleyişi bu şekilde olduğunu hatırlatır ve seviyeli eleştirilere herzaman açık olduğumuzu bildiririz.

İyi Forumlar.

Yazdığımız tartıştığımız konu aynen kapatıldı :D .

Theundertaker yazdı:KARDEŞİM HER OYUNDA PARA WAR PUL WAR MAKSAT İKV ÇOK KAN KAYBEDİYOR DİĞER MMO NEDEN ÇOĞALIYOR HİÇ DÜŞÜNDÜNMÜ :arrow:

Bence oyunların baştan beri paralı olması ikvnin kan kaybetmesinin sebebidir.Şimdi bakıyorumda en azından akçe gelmeden önce adam madende geceli gündüzlü yatıp ecel ejder asap vs. üretebiliyordu.Şimdi akçe geldi adam alıyo arttırıcıyı yatıyo madene hop 1 hafta sonra şaheser elinde.Şimdi bu insanlar eşitmi ?Benim asıl sinirimi bozan adamları hala birilerinin kalkıp savunmasıdır.Ben 39lvller herhalde yeni geldiği zaman oyuna başlamıştım.Arada bırakmalarım olsada oyun güzeldi o zamanlar.Herkes bi item düşürme çabasında maden çabasında işinde gücünde.Şimdi bakıyorum adam arttırıcıları alıyor ilk önce ejderi üretiyor.Sonra sığınak miğrat çemberli itemleri alıyor ve bitti.Eee nerde bunun zevki.Nerde daha önce oynayan adamlar arttırıcılar gelmeden item düşürmeye çalışan adamlara ne oldu.Sonuçta gelip geçici oyuncular.Her seferinde bunları anlatıpta yöneticinin konuları kilitlemesinden bıktım.Dahada yorum yapmayacağımı söyleyip.

İyi forumlar diliyorum..
Kullanıcı avatarı
kptm
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen kptm »

Zorla al diyen yok şimdi cogunuz yağcı diceksiniz ama olsun :) :evil: Ejderi vb. şeyleri akcesizde ürete bilirsiniz akçe sadece bu işlemi kısaltıyor ister kolay yoldan parayla ister uzun yol normal bir şekilde he bide bu silah rütbesi olayı var silaha rütbe bassanda basmasanda gb lere girersin sorun yok :) Sadece işi bileceksin herkez hükümlü oldugu gorevi yaparsa meraklanma herşey olur :) :mrgreen: Anlamadıgım olay millet isyan edicek şey arıyor cemberlitaş dediler tamam istenen oldu sonra kutu kasa erişimi dediler kısa sürdü bu isyan o da tamam şimdi akçe hak veriyorum fiyatlar pahalı silah rütbesi 20 tl vuv :roll: :mrgreen: Birkaç hata gordüm okudum :) çanta düşmemesi birtek ona kızdın başta düzeltilmesi gereken olay bu çanta olayıdır bence :twisted: Hadi okudun sağol :mrgreen:
Theundertaker
Cin Avcısı
Cin Avcısı

kptm yazdı:Zorla al diyen yok şimdi cogunuz yağcı diceksiniz ama olsun :) :evil: Ejderi vb. şeyleri akcesizde ürete bilirsiniz akçe sadece bu işlemi kısaltıyor ister kolay yoldan parayla ister uzun yol normal bir şekilde he bide bu silah rütbesi olayı var silaha rütbe bassanda basmasanda gb lere girersin sorun yok :) Sadece işi bileceksin herkez hükümlü oldugu gorevi yaparsa meraklanma herşey olur :) :mrgreen: Anlamadıgım olay millet isyan edicek şey arıyor cemberlitaş dediler tamam istenen oldu sonra kutu kasa erişimi dediler kısa sürdü bu isyan o da tamam şimdi akçe hak veriyorum fiyatlar pahalı silah rütbesi 20 tl vuv :roll: :mrgreen: Birkaç hata gordüm okudum :) çanta düşmemesi birtek ona kızdın başta düzeltilmesi gereken olay bu çanta olayıdır bence :twisted: Hadi okudun sağol :mrgreen:

MADEN ÖYLE ARKADAŞIM BİR TANE ARKADAŞIMIZ GÜNDE 5 SAAT AMDENE YATIYOR BİR ŞEY YOK BİR KİŞİ GELİP DAHA İLKTE ÇEKİYOR SENCE BU KOYMUYORMU VEYA BAŞKA BİŞEY BUNA BENZER... YAKINDA İSTANBUL KIYAMET WAKTİ TOPKAPI FELAN GELİR HERALDE TÜM SEMTLERİ KOYUP TANESİ 30 TL DEN SATSALAR YILIN EN SATAN OYUNU OLUR SANIRSAM ;) :arrow:
Resim
Kullanıcı avatarı
Rebornthebest
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Rebornthebest »

Theundertaker yazdı:MADEN ÖYLE ARKADAŞIM BİR TANE ARKADAŞIMIZ GÜNDE 5 SAAT AMDENE YATIYOR BİR ŞEY YOK BİR KİŞİ GELİP DAHA İLKTE ÇEKİYOR SENCE BU KOYMUYORMU VEYA BAŞKA BİŞEY BUNA BENZER... YAKINDA İSTANBUL KIYAMET WAKTİ TOPKAPI FELAN GELİR HERALDE TÜM SEMTLERİ KOYUP TANESİ 30 TL DEN SATSALAR YILIN EN SATAN OYUNU OLUR SANIRSAM ;) :arrow:

Bak sende demişsin arkadaşın 5 saat madene yattığı halde birşey çekemiyor ve bir kişi gelip ilkde çekiyor tamamen şans işi.Konuya gelincede hiç kimseye zorla para yatır denilmiyor.İsteyen oynar isteyen oynamaz.Bu herkesin kendi tercihidir.
ALoAzraiL-ALoAzraiLL-ALooAZRAİL-REBORNTHEBEST
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Felipemassa »

Ya yorum yapmıyım yapmıyım diyorum ama hala aynı yerde sayıyorsunuz.Beyler ben akçeden önceyle akçeden sonrayı karşılaştırıyorum.Akçe gelmeden arttırıcı almadan madene oturup ejder üreten adam vaktini çöpemi atmış oluyor ?Nerde onun emeği.Adam madene oturuyodu 1 ayda biraz yardım biraz hırs üretiyodu ejderini.Şimdi adam maden arttırıcı alıyor 1haftada çıkarıyor ejderi.Aradaki 3 hafta fark ne olacak.Şimdi diyceksinizki 3 hafta değil ha 1 gün olsa bile ne fark edecek adam 1 günde bile gb atar item düşürürdü yanlışsam söyleyin.Gelelim isyan konusuna.Adamlar haklı isyan çıkarmakta yönetim herşeyi ama herşeyi paraya bağladı.Bu oyuna başlayınca ne yapıyoruz exp kasıp lwl atlıyoruz değilmi exp arttırıcılar geldi yanlış hatırlamıyosam.49 olunca üstümüzü dizip gb atıyoruz burda sadece üstümüzü dizmek bize kalıyo ordada yat madene al arttırıcını 1haftada diz sorun değil.Gb atarken al arttırıcını gir diz.Sonra sıra şaheserde şaheser içinde yat madene al arttırıcını üret.Sonra..Sonra ne kaldı wslere başlıyosunda oyun bu kadar kolayken hiç canın sıkılmıyormu ya günde 2-3 saat kal oyunda al herşeyi dükkandan tamamdır.Bence buraya olumsuz yorum yapan herkesin ortak sorunu budur.Her zaman dedim şimdide diyorum neden baştan akçe getirilmedide o kadar emekler boşa gitti..
Kullanıcı avatarı
kptm
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen kptm »

Rebornthebest yazdı:
Theundertaker yazdı:MADEN ÖYLE ARKADAŞIM BİR TANE ARKADAŞIMIZ GÜNDE 5 SAAT AMDENE YATIYOR BİR ŞEY YOK BİR KİŞİ GELİP DAHA İLKTE ÇEKİYOR SENCE BU KOYMUYORMU VEYA BAŞKA BİŞEY BUNA BENZER... YAKINDA İSTANBUL KIYAMET WAKTİ TOPKAPI FELAN GELİR HERALDE TÜM SEMTLERİ KOYUP TANESİ 30 TL DEN SATSALAR YILIN EN SATAN OYUNU OLUR SANIRSAM ;) :arrow:

Bak sende demişsin arkadaşın 5 saat madene yattığı halde birşey çekemiyor ve bir kişi gelip ilkde çekiyor tamamen şans işi.Konuya gelincede hiç kimseye zorla para yatır denilmiyor.İsteyen oynar isteyen oynamaz.Bu herkesin kendi tercihidir.
Cevabı benim yerime verdin sagol hem ben :) ilk seferde menekşe ceken ve günde 3 menekşe ceken birisiyim tamami ile şans bu :) ;)Ve diger arkadaşın dedigi gibi gec geldi akce olayı haksızlık oldu :) :twisted: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

Oyunu neden bırakıyorlar biliyomusunuz ? geçin akçeyi makçeyi..

Eskiye özlem var bu oyunda o yüzden bu terkedişler..
eskiden oynayan biri ne dediğimi bi nebzede olsa çok iyi anlar..
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı

“Genel Sohbet” sayfasına dön