YINE BEN
YINE BEN
Forum Modaretörleri hesabimi kapatmaniz, telif haklarindan ceza vermeniz cözüm degil, ben bu 21 günlük cezayi iki güne bitiririm aha buraya parmak basiyorum, Gidisim sessiz olsada dönüsüm biraz gümbürtülü olacak
ASPIRINN, ASPIRINXBÜYÜ, ASPIRINXSIFA, DEPRASYON, ABHILFE
DEVA LONCASI
DEVA LONCASI
- IxSPARCOxI
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ben Böyle Hayatın
Re: YINE BEN
Sanatakmıslar Sala gitsin
IxSPARCOxIBeNxSpArCoHERZAMAN HERYERDE ŞANLIURFASPOR
HAPŞUR DUĞUMUZDA COK YAŞA DİYEN SEVDİĞİMİZ OLMASA BİLE OHA YAVAŞ DİEN DOSTLAR MIZ VAR
Sen Benim İçime çektğim Dumansın. http://i.hizliresim.com/rgJAr3.jpg
HAPŞUR DUĞUMUZDA COK YAŞA DİYEN SEVDİĞİMİZ OLMASA BİLE OHA YAVAŞ DİEN DOSTLAR MIZ VAR
Sen Benim İçime çektğim Dumansın. http://i.hizliresim.com/rgJAr3.jpg
ne oldu iki kere hesabimi sildinizde, ne oldu 21 gün ceza verdinizde, demedimmi size ben bu 21 günü 3 günde hallederimASPIRINXX yazdı:Forum Modaretörleri hesabimi kapatmaniz, telif haklarindan ceza vermeniz cözüm degil, ben bu 21 günlük cezayi iki güne bitiririm aha buraya parmak basiyorum, Gidisim sessiz olsada dönüsüm biraz gümbürtülü olacak
DEVA LONCASI
DEVA LONCASI
-
- Acemi Savaşçı
Bak kardeşim 03,08,2011 de bir gün süre ile ceza aldım yani dün hesabım açılcaktı bir baktım cezayı biri degiştirmiş . Helriders in işi bunlar hep
Bak tırstı kaçtı forumdan yetkine sahip ol helriders eger yetkisiz kalırsan vay haline 
RoA ya yaranmaya çalışmak sana yarar getirmiycekki aksine kaybetceksin
Yorumu siz yapin baslikli yazimi bi oku, 2 günde nasil 4 kez ceza verdiler ama ben yilmadim hallettimkoturuyaaaaa yazdı:Bak kardeşim 03,08,2011 de bir gün süre ile ceza aldım yani dün hesabım açılcaktı bir baktım cezayı biri degiştirmiş . Helriders in işi bunlar hepBak tırstı kaçtı forumdan yetkine sahip ol helriders eger yetkisiz kalırsan vay haline
DEVA LONCASI
DEVA LONCASI
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
2. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Koray YAR