Her Evden Bir Fitre, Bir İftar Afrika`ya !!!

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Genius
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Her Evden Bir Fitre, Bir İftar Afrika`ya !!!

Mesaj gönderen Genius »

Dünyanın en fakir kıtası olan Afrika`da 40 milyonun üzerinde insanın kronik açlık tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı, her üç Afrikalıdan birinin yetersiz beslendiği, bu yıl Doğu Afrika ülkelerinin son 60 yılın en büyük kuraklığını yaşadığı, özellikle Somali, Etiyopya, Kenya, Eritre, Tanzanya, Uganda ve Burundi`de de etkisini gösteren bu kuraklığın başta çocuklar olmak üzere binlerce insanın yaşamını tehdit ettiği maalesef bir gerçek olarak önümüzde durmaktadır.Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Afrika'daki aç kardeşlerimiz için başlatmış olduğu kampanyadan sizlerin de haberi olsun istedim.

:arrow: 1 Ağustos`tan itibaren başlayacak olan uygulama ile bütün operatörlerden (Vodafone Kontörlü Hatlar Hariç) AFRIKA yazıp 5601`e gönderilecek olan SMS`ler 5 TL karşılığında olacaktır.

Detaylı bilgi için :arrow: http://www.diyanetvakfi.org.tr/1/guncel ... r-afrikaya

İyi Forumlar..!!!
[ LyKaoN ] * * * [ Safequard ] * * * [ Lykaoon ]

Resim
Kullanıcı avatarı
Tryagain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: Her Evden Bir Fitre, Bir İftar Afrika`ya !!!

Mesaj gönderen Tryagain »

Önem derecesi en tepede olan konu budur. Lütfen postlarla en yüksekte tutalım. Elimizden geldiğince yardımda bulunalım. Çok büyük kuraklık ve açlık var kardeşlerim Afrika da bu sene. Talha kardeşime teşekkür ediyorum bu konu lazımdı foruma. Hatta farklı sunucu Genel Sohbet bölümlerine de açılabilirse güzel olur konu.

ResimResimResimResimResim
Resim

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Kullanıcı avatarı
masterbela
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen masterbela »

Tryagain yazdı:Önem derecesi en tepede olan konu budur. Lütfen postlarla en yüksekte tutalım. Elimizden geldiğince yardımda bulunalım. Çok büyük kuraklık ve açlık var kardeşlerim Afrika da bu sene. Talha kardeşime teşekkür ediyorum bu konu lazımdı foruma. Hatta farklı sunucu Genel Sohbet bölümlerine de açılabilirse güzel olur konu.

ResimResimResimResimResim
bizim burda yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkadamızda hatta baazen beğenmiyoruz bile ordaki insanlar bunları bulduklarında bayram yapıyorlar
:(
~~Life And Death Lonca Kurusucu~~
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön