Dünyanın en fakir kıtası olan Afrika`da 40 milyonun üzerinde insanın kronik açlık tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı, her üç Afrikalıdan birinin yetersiz beslendiği, bu yıl Doğu Afrika ülkelerinin son 60 yılın en büyük kuraklığını yaşadığı, özellikle Somali, Etiyopya, Kenya, Eritre, Tanzanya, Uganda ve Burundi`de de etkisini gösteren bu kuraklığın başta çocuklar olmak üzere binlerce insanın yaşamını tehdit ettiği maalesef bir gerçek olarak önümüzde durmaktadır.Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Afrika'daki aç kardeşlerimiz için başlatmış olduğu kampanyadan sizlerin de haberi olsun istedim.
:arrow: 1 Ağustos`tan itibaren başlayacak olan uygulama ile bütün operatörlerden (Vodafone Kontörlü Hatlar Hariç) AFRIKA yazıp 5601`e gönderilecek olan SMS`ler 5 TL karşılığında olacaktır.
Detaylı bilgi için :arrow: http://www.diyanetvakfi.org.tr/1/guncel ... r-afrikaya
İyi Forumlar..!!!
Her Evden Bir Fitre, Bir İftar Afrika`ya !!!
Re: Her Evden Bir Fitre, Bir İftar Afrika`ya !!!
Önem derecesi en tepede olan konu budur. Lütfen postlarla en yüksekte tutalım. Elimizden geldiğince yardımda bulunalım. Çok büyük kuraklık ve açlık var kardeşlerim Afrika da bu sene. Talha kardeşime teşekkür ediyorum bu konu lazımdı foruma. Hatta farklı sunucu Genel Sohbet bölümlerine de açılabilirse güzel olur konu.

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
- masterbela
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
bizim burda yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkadamızda hatta baazen beğenmiyoruz bile ordaki insanlar bunları bulduklarında bayram yapıyorlarTryagain yazdı:Önem derecesi en tepede olan konu budur. Lütfen postlarla en yüksekte tutalım. Elimizden geldiğince yardımda bulunalım. Çok büyük kuraklık ve açlık var kardeşlerim Afrika da bu sene. Talha kardeşime teşekkür ediyorum bu konu lazımdı foruma. Hatta farklı sunucu Genel Sohbet bölümlerine de açılabilirse güzel olur konu.
~~Life And Death Lonca Kurusucu~~
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN