Herşeyin bir sonu vardır aslında ama ben bu kadar çabuk bir son beklemiyordum..
Oyundakilerin çoğunun artık ne arkadaşlık ne dostluk düşündüğünün herkes farkındadır eminim, ne çarpsam kardır diye düşünülüyor.. Buna kac kere şait oldum ve carımı çalabilmek için neler yaptıklarınıda bir ben biliyorum..
Uzun lafın kısası ,hem oyunun artık eğlenceli bir hal almadığından hemde bütün gün bilgisayar başında oturarak zaman kaybı çok gereksiz.
Oyundan soğuma amacım belli zaten arkamdan bin tane laf edilmesi ve ben bu laflara ne kadar kulak kapatsamda sonuçta duyuyorum bir yerlerden ve çok rahatsızlık duyuyorum ..
Herkese oyun hayatında ,reelde başarılar diliyorum :)
Bilgisayar başında oturmaktansa yaz tatilinizi iyi değerlendirin geleceğinizi ikv belirlemicek..
GodNeSs,Eylüll 'den Veda..
GodNeSs,Eylüll 'den Veda..
EyLüLL..
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: GodNeSs,Eylüll 'den Veda..
en iyisini yapmışsın fakat senide MPGD ye bekleriz.. Umarım Duymuşsundur MPGD ( Meran Püskevitsiz Gençler Derneği ) ni amacımız forumda muhabbet ve meranın ileti sayısını yükseltmek ..Alvenxx yazdı:Herşeyin bir sonu vardır aslında ama ben bu kadar çabuk bir son beklemiyordum..
Oyundakilerin çoğunun artık ne arkadaşlık ne dostluk düşündüğünün herkes farkındadır eminim, ne çarpsam kardır diye düşünülüyor.. Buna kac kere şait oldum ve carımı çalabilmek için neler yaptıklarınıda bir ben biliyorum..
Uzun lafın kısası ,hem oyunun artık eğlenceli bir hal almadığından hemde bütün gün bilgisayar başında oturarak zaman kaybı çok gereksiz.
Oyundan soğuma amacım belli zaten arkamdan bin tane laf edilmesi ve ben bu laflara ne kadar kulak kapatsamda sonuçta duyuyorum bir yerlerden ve çok rahatsızlık duyuyorum ..
Herkese oyun hayatında ,reelde başarılar diliyorum![]()
Bilgisayar başında oturmaktansa yaz tatilinizi iyi değerlendirin geleceğinizi ikv belirlemicek..
MPGD başkanı
Üstadın Elçisi
TSKxSUBAY
Reel Hayatında Başarılar...
Re: GodNeSs,Eylüll 'den Veda..
haydegidelum yazdı:en iyisini yapmışsın fakat senide MPGD ye bekleriz.. Umarım Duymuşsundur MPGD ( Meran Püskevitsiz Gençler Derneği ) ni amacımız forumda muhabbet ve meranın ileti sayısını yükseltmek ..Alvenxx yazdı:Herşeyin bir sonu vardır aslında ama ben bu kadar çabuk bir son beklemiyordum..
Herkese oyun hayatında ,reelde başarılar diliyorum![]()
MPGD başkanı
Üstadın Elçisi
TSKxSUBAY
Reel Hayatında Başarılar...