6 Adet " Dört Yapraklı Yonca" ... Tane 6m500bin
3 Adet " Sibiryalı" ... Tane 3m500bin
4 Adet " Mavi Topaz" ... Tane 4m
6 Adet " Saf Platin" ... Tane 1m
1 Adet "Şelit" ... Tane 11m
40 Adet "Alexandrite" ... Tane 500 bin
5 Adet "İridyum" ... Tane 11m
46 Adet "Zamk" ... Tane 1m
1 Adet "Budaksız Abonoz" ... Tane 4m
ve Bol Miktarda Saf Altın, Saf Gümüş, Saf Titanyum, Saf Tungsten, Yeşil Zümrüt , Yeşil Elmas, Açık Pembe Ametist, Kripraz, Tohum, Çiban Çiçeği Satılır...
NOT : Oyunda Fazla Bulanamadığımdan Dolayı Buradan veya Özelden Ulaşınız..
Madenler Satılık....
- YaSnoV
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Lodos Of Ottman
Madenler Satılık....
IIYasinowiÇII[SAVAŞÇI]

IYasinowiÇI[BÜYÜCÜ]

IYasinowiÇI[BÜYÜCÜ]
- UucandepiIk
- Sahaf Yardımcısı
Re: Madenler Satılık....
Piyasayı neden bu kadar yükesltiyorsunuz ki? Tamam iteminiz var ama açgözlülük yapmayın.Alamayan var yardımcı olun deseler de yardımcı olmuyorsunuz.
SİZİN AMACINIZ NE!!!!!!!
SİZİN AMACINIZ NE!!!!!!!
İnsanı en çok üzen şey; Ummadıkları kişiler adam olurken, adam sandıklarının insan bile olamamış olmasıdır . . . !
Eğer ... İlerde birgün KEŞKE demek istemiyorsan , 3 şeyi doğru seç ! EŞİNİ,,,İŞİNİ.,,ARKADAŞINI ...
Eğer ... İlerde birgün KEŞKE demek istemiyorsan , 3 şeyi doğru seç ! EŞİNİ,,,İŞİNİ.,,ARKADAŞINI ...
-
- Cin Avcısı
aha TOLGARDA 2UucandepiIk yazdı:Piyasayı neden bu kadar yükesltiyorsunuz ki? Tamam iteminiz var ama açgözlülük yapmayın.Alamayan var yardımcı olun deseler de yardımcı olmuyorsunuz.
SİZİN AMACINIZ NE!!!!!!!
- UucandepiIk
- Sahaf Yardımcısı
Bende vicdan diye birşey var.Herkesin mutlu olmasını istiyorum.Sizde o yok beni geren o
İnsanı en çok üzen şey; Ummadıkları kişiler adam olurken, adam sandıklarının insan bile olamamış olmasıdır . . . !
-
- Cin Avcısı
Evet ben vicdansızım yonca 25m oldu alan alır almayan almaz kimsede karışamazUucandepiIk yazdı:Bende vicdan diye birşey var.Herkesin mutlu olmasını istiyorum.Sizde o yok beni geren o
- Karaxsovalye
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
40 Adet "Alexandrite" ... Tane 500 bin
15 alex alabilirim ne zaman giriyosun söyle o saatte girim.
15 alex alabilirim ne zaman giriyosun söyle o saatte girim.
Radula
RaduLaII
RaduLaIII
RaduLaII
RaduLaIII
- MaMy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: De Va
Burası Form Dostum O adam o madenleri uçarak buraya yazmakta özgürse Ulucandepik de yorum yapmak Kadar Özgür .. O sölemese bile kimse 1.5m lik Budaksıza 4m 7mlik iridyuma 11m vermez. dediğim gibi bu sadece kendi yorumumuz kimse almak veya satmak zorunda değil.Dismotixxxx yazdı:Evet ben vicdansızım yonca 25m oldu alan alır almayan almaz kimsede karışamazUucandepiIk yazdı:Bende vicdan diye birşey var.Herkesin mutlu olmasını istiyorum.Sizde o yok beni geren o
- YaSnoV
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Lodos Of Ottman
hepinizinde bildiği gibi maden piyasası serbest piyasa diye adlandırılmıştır yani isteyen istediği fiyatı biçer alan alır. bende yaklaşık 2-3 aydır oyuna girmiyorum ve madenlerimi satmak için buraya bu konuyu açtım, rica ediyorum polemik yaratmayınız..
IIYasinowiÇII[SAVAŞÇI]

IYasinowiÇI[BÜYÜCÜ]

IYasinowiÇI[BÜYÜCÜ]