Selamın aleyküm öncelikle Şimdiye kadar çoğunlukla kim bu adam diye sorular sordunuz bazen karıştırdınız ama şimdilik birazcık kendimden bahsedeceğim. Öncelikle ben Sizin bildiğiniz Yılmaz Abi dediğiniz adam değilim,fakat muhabbetim olmuştur;Yılmaz'la Trabzon/Vakfıkebir ' liyim. Yeteri kadar delikanlı olmayı severim. Bu oyunda hiç bir zaman hiç bir yerde adım hırsız diye geçmemiştir Eminönün'de sorabilirsiniz Adım :Tolga Buraya hesabı aktarım yapma sebebim : Eminönü bildiğiniz gibi çok kalabalık bir sunucu bu yüzden neyin ne olduğunu tam olarak göremiyorsunuz. Beyaz Köşk'ü neden seçtim ? Burada Sevdiğim bir arkadaşım oynuyor O'da Trabzon'lu onunla birlikte oynamak için buraya geldim,kişinin adı Ziqmoo(Ali) Öncelikle oyunu oyun olduğu için oynarım kesinlikle asla biriyle öbürüyle boş yere sebepsiz yere laf kavgası yapmam. Fakat gururuma dokunacak kelimeler söylendiği zaman o zaman sinirlenirim işte .
Eyvallah canlarım sağolun hoşbulduk
Köşk'e yeteri kadar uyum sağladık ama bir kaç tane çocuk var onlar kafamızı bozuyor ama olsun her şeyin bir bedeli var