Lonca Alımı Varmıdır ?
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Lonca Alımı Varmıdır ?
Ben eskiden beyazköşk sunucusunda oynuyodum şimdi eminönü sunucusunda oynuyorum ama karar verdim çarımı geri beyazköşk sunucusuna aktarcam Lonca ALımı Varsa loncaya Katılmak istiyorum büyücü çarım var ejderli Full Herşeyi var EMinönünde Çarın ADı ABuKxSuBuK Dur Kısacası Oraya GELirken Bi loncada olmak İSterim Varsa Bi lonca ALımı Mesajlarını Bekliyorum...
Re: Lonca Alımı Varmıdır ?
VAR PANPA SEN TAM BİR EŞŞOLUEŞEKSİN AMA
- RuZGaRxUnRuLy
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Altınordu
aynı senin gibi crysisII
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
lan eşşek sin diyene bak piçin vladı an skrm snein oyun gömerim seni o.c
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
son söylediğinden sorna seni loncasına alacak bir mal hiç tanımıyorum yada onun loncasını hayatta muhattap almam en ufacık şeyde ana avrat sövüyorsun 13 yaşında veletsin bi yumrukla ağlarsın ama klavyede ötersin sen git babandan harçlık al internet cafede otur GTA fealn oyuna hadiABukxSuBuk yazdı:lan eşşek sin diyene bak piçin vladı an skrm snein oyun gömerim seni o.c

- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı
İşte Enes'im ya.Tacsiz yazdı:son söylediğinden sorna seni loncasına alacak bir mal hiç tanımıyorum yada onun loncasını hayatta muhattap almam en ufacık şeyde ana avrat sövüyorsun 13 yaşında veletsin bi yumrukla ağlarsın ama klavyede ötersin sen git babandan harçlık al internet cafede otur GTA fealn oyuna hadiABukxSuBuk yazdı:lan eşşek sin diyene bak piçin vladı an skrm snein oyun gömerim seni o.c
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Ata
eyw kankam çoluk çocuklar geliyor ağzını payını alıp susuyor ne yapalım illa kaba davranmamız lazım çocuklara ancak ders alıyorlarxxxTaTaNgAxxx yazdı:İşte Enes'im ya.Tacsiz yazdı:son söylediğinden sorna seni loncasına alacak bir mal hiç tanımıyorum yada onun loncasını hayatta muhattap almam en ufacık şeyde ana avrat sövüyorsun 13 yaşında veletsin bi yumrukla ağlarsın ama klavyede ötersin sen git babandan harçlık al internet cafede otur GTA fealn oyuna hadiABukxSuBuk yazdı:lan eşşek sin diyene bak piçin vladı an skrm snein oyun gömerim seni o.cDöktürdün yine panpa.
![]()
Sevgi ve Saygılarla
Tacsızkrlaenes
Xxxahmetxxyeter
Hamzaxhan
Heavenxenes
Ataxenes
Lejyon