Oyunda online olma saatlerim 08:00-12:45 arası fakat bugün çemberliye gireyim dedim girdik. Bilgisayarda sorun çıktı her 1 dakikada 12 saniye donuyordu bilgisayarı kapatıp açınca 10 dakika bu sorun olmuyordu. 2. kalfada sürekli sorun çıkması nedeniyle 4. denemede kestik. Yolsavaşçısına gittik, Kutupda sorun olmasın diye bilgisayarı kapatıp açıcaktım ama bilgisayar 10 dakika boyunca hata verdi ve benim o kadar 2 saatim gitti...
Günde 5-6 kez Çemberlitaş'a girme imkanım olsa böyle birşey koymazdı fakat oyun zamanı az olunca insan ister istemez deliriyor..!!
BÖLGEDEN ATILMA SÜRESİNİN 10 DAKİKA DAHA UZATILIP 20 DAKİKA OLMASINI TALEP EDİYORUM..
Sizlerden bana destek olup İkv desteğe öneri olarak bu konuyu göndermenizi rica ediyorum..
Teknik açııdan çok zor olmasa gerek. 10 dk bir açıdan bakınca gerçekten çok kısa. Hepimizin bilgisayarıda yeni formatlanmış gibi temiz olmadığına göre oyuna giriş uzayabiliyor. Ben de destekliyorum bu konuyu.
Crack yazdı:Teknik açııdan çok zor olmasa gerek. 10 dk bir açıdan bakınca gerçekten çok kısa. Hepimizin bilgisayarıda yeni formatlanmış gibi temiz olmadığına göre oyuna giriş uzayabiliyor. Ben de destekliyorum bu konuyu.
Evet çok can sıkıcı bir durum. Tüm grup bölgeleri için oyuna 10 dk. içinde geri dönme süresini 295 Akçe ile 30 dk.yapmak gerçekten çok olumlu olabilir. Gaffar'a yolculuk yaparken düşen grup üyesinin , tüm grubu etkilediği için zaman ve moral kaybına yol açmaktadır. Eğer ki böyle birşey olursa Grup bölgelerine ilgi artar.
Bence bir de şu açıdan düşünmek gerekir; X şahıs bölgede iken, çıkar 30 dk sonra gelir " Ya kahretsin net gitti saatlerce girmek için uğraştım." der. Peki ya bu adam bizi kandırıyorsa ? Yahut gidip 1 saat sonra geliyorsa ? Evet 2 saat gidip düşmek ve 10 dk içerisinde girememek kadar kötü bir durum yoktur; ancak sistem bu şekilde iyi çalışıyor. Yada farklı bir şey yapılabilir. Yönetim daha iyisini yapar bence Güzel haberler bekliyoruz Akçe'siz mümkünse...
Keyifli forumlar dilerim...