Bu Oyun Ücretsiz Demi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Salomm
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Bu Oyun Ücretsiz Demi

Mesaj gönderen Salomm »

Çemberlitaş kutusu aldım. +5 yetenek yükledim +kasa erişimi sağladım +%60 artırıcı aldım plus ile topladım ama gıne madalya gıne madalya ne sıgınaktan ne mıgrattan bır sey cıkmadı ne savascıma ne buyucume sımdı ben bunların yapmıs oldugu akceyı alın terımle paramla odedım ama adamların verdıgı karsılık madalya sıze sadece sunu yazıyorum bana ettıgınız kufurlu ıcerık sıze aynen gerı teper ınsallah yonetım haram zıkkım olsun verdıklerım. Adam gıbı koyunşunu şuraya hep şans faktoru dıyıp kıyak gecmeyın tanıdıklarınıza adam gıbı yapın su ısınızı adelet uygulayın adeletsızlık her yerde var sızde de peydahlanmıs. Ex artırıcıyı garantılıyorsunuz ısım deısmeyı garantılıyorsunuz tasıma ıslemını garantılıyorsunuz artı basmayı garantılıyorsunuz farklı urunlerınız var hepsı garantı ayısı kangalı tesla gozcusu garantı be adamlar o zaman bolgeye zor zar gırebılen zamanı kısıtlı ınsanların ve dıger gırıp elı bos donen para yatıran kısılerın ellerını neden bos bırakıyorsun. Plus almaya mecbur kosuyorsun aksı halde oyuna dogru duzgun almıyor plus oncelıgı verıyorsun ama ıs sadece bolgelerden cıkan esyaya gelınce nanay 1750 madalyam oldu 2 carımda her gun sıgınak mıgrat atmaktan bıktım artık

Isınıze gelırse sıze bundan sonra kocaman toroman koyacam az daha bekle ve gor ıkvnın bebelerı haaa bu arada bu konuya karsı fıkır beyan edenlerde ıkv yandaşcıları her seyı tamamlamıs ıkv calısanlarının tanıdıklardır kaıle almıyacagım ıkv nın yuzde 90 bu konulardan yakınırken yuzde 10 luk kısmı ıkv calısanlarının tanıdıkları ve aynı zamanda oyunu oynayan kıyak gecılen kesımdır uyan ey mıllet vatan sakarya
Kullanıcı avatarı
Pangea
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Bu Oyun Ücretsiz Demi

Mesaj gönderen Pangea »

Gün gelecek o bölgelere sırf madalya için gireceksiniz o zaman görücem ben sizi :D
Kullanıcı avatarı
kptm
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen kptm »

Şans işi bu hem bende senin gibi bir oyuncuyum bukadar şikayet etmiyorum günde 3 defa migrat yap cıkıyormu gor :)
Yaşamak İçin Mi Yersin Yemek İçin Mi Yaşarsın (DOMUZ) Anlıyan Anlar He he :)
Kullanıcı avatarı
Hacivat
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Hacivat »

arkadaşım madalyadan sanada gına gelmiş anlaşılan ama sana şunu söyleyeyim şifacımda plus yokken fundi zırh ve oksidant zırh düşürdüm arttırıcımda yoktu yani tamamen şans ilk kesişte zırh düşürende var 100. kesişte düşürende
Kullanıcı avatarı
IISaDoSaDoII
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Azap Süvarileri

Mesaj gönderen IISaDoSaDoII »

Sadece SANŞ İŞİ
Artırıcı İle Alakası Yok :mrgreen:
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (: