1- İstanbuloyun.com adresinde "Dükkan"a mynet üyeliğimle giriş yapamıyorum.Şifre hatalı diyor.Fakat mynetin resmi sitesinde sorun çıkmadan giriş yapabiliyorum.
2-Dün gece Ecelli çarıma + bastım ve yarınki güncellemeyle birlikte aktif olacağını yazdı fakat sabah girdiğimde akçe gitmişti ama ecel parlamamıştı....Şundan kaynaklanabilir mi?....Dün gece ecel basmadan önce sunucular arası karakteri transfer etmeye basmıştım ardından eceli yükseltmiştim bundan kaynaklanabilir mi acaba ?
2 soruyada cevap verebilecek birisi var mı?
Bir kaç hata ?
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
Bir kaç hata ?
Göster
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Old Brothers
Re: Bir kaç hata ?
Sanırım 1 güncellemede karakteriniz aktarılacak diger güncellemede eceliniz parlayacak.Böyle bir olay bir yerde daha okumuştum.Buna benze bir yazı yazıyordu.Yinede yalnış bilgi vermek istemem.Doğruluk payı kesin degil.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Sanalkorkun
Re: Bir kaç hata ?
Anladım beklicem ama mynet hesabımla "Dükkan" a giriş yapamıyorum? bununla ilgili bilgisi olan varsa yazsın lütfenTURKIYEIMPARATOR yazdı:Sanırım 1 güncellemede karakteriniz aktarılacak diger güncellemede eceliniz parlayacak.Böyle bir olay bir yerde daha okumuştum.Buna benze bir yazı yazıyordu.Yinede yalnış bilgi vermek istemem.Doğruluk payı kesin degil.
Göster