Selamın Aleyküm
Sizinde Bildiginiz gibi 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı Bugün İtibariyle Başlamış olmakta Oruç tutan Arkadaşların ALLAH(c.c)den Hayırlı olmasını Diler Bu sıcak Havalarda Oruçlu Arkadaşlara ALLAH'ımın Sabır vermesini dilerim Tüm İSLAM Aleminin Ramaz'ı Şerifiniz Mübarek ve Hayırlara vesile olmasını dilerim...
ESTERGONx ''AiLesi'' ...
11 Ayın Sultanı.
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
11 Ayın Sultanı.
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
Re: 11 Ayın Sultanı.
Saol Yusuf cümlemizin.EsTeRGoNxRss yazdı: Selamın Aleyküm
Sizinde Bildiginiz gibi 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı Bugün İtibariyle Başlamış olmakta Oruç tutan Arkadaşların ALLAH(c.c)den Hayırlı olmasını Diler Bu sıcak Havalarda Oruçlu Arkadaşlara ALLAH'ımın Sabır vermesini dilerim Tüm İSLAM Aleminin Ramaz'ı Şerifiniz Mübarek ve Hayırlara vesile olmasını dilerim...
ESTERGONx ''AiLesi'' ...
Tüm Teşkilat'ın Ramazan'ı mübarek olsun.Oruç tutarken Allah yar ve yardımcımız olsun.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- PHFoRum
- Sahaf Yardımcısı
Planet Hunter Ailesi olarak 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayının Tüm İslam dünyasına hayırlı olması dileğiyle..EsTeRGoNxRss yazdı: Selamın Aleyküm
ESTERGONx ''AiLesi'' ...
PHxKıRKDöRT ●» PH Lonca Müdürü ve Forum Yetkilisi
┌──●Web Sitemiz : http://www.PhClan.OrG●──┐
....
....
┌──●Web Sitemiz : http://www.PhClan.OrG●──┐
....

- Briqandx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Gölge Haramileri
Allah razı olsun. Anlıyoruz nimetlerimizin kıymetini. Allah herkese sabır versin. Suyumuz sofralarımızdan eksik olmasın. 

IAlBaYI & DyBBriqAnd
Herşeyi Bilmene Gerek Yok, Haddini BİL Yeter...!
- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Oruç Kalkandır
Ebu Hüreyıe (radıyallahu anh) anlatıyor: "Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki: "Kim Allah Teala yolunda bir gün oruç tutsa, Allah onunla ateş arasına, genişliği sema ile arz arasını tutan bir hendek kılar'' 3085 - Ebu Ümâme (radıyallahu anh) anlatıyor: "Ey Allah'ın Resülü dedim, bana öyle bir amel emret ki (yaptığım takdirde) Allah beni mükâfaatlandırsın'' "Sana dedi, orucu tavsiye ederim, zira onun bir eşi yoktur''
ALLAH (cc) cümlemizi ona hayırlı olan kullardan nasip etsin hepimizin ramazanı şerif-i hayırlı olsun.......
Ebu Hüreyıe (radıyallahu anh) anlatıyor: "Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki: "Kim Allah Teala yolunda bir gün oruç tutsa, Allah onunla ateş arasına, genişliği sema ile arz arasını tutan bir hendek kılar'' 3085 - Ebu Ümâme (radıyallahu anh) anlatıyor: "Ey Allah'ın Resülü dedim, bana öyle bir amel emret ki (yaptığım takdirde) Allah beni mükâfaatlandırsın'' "Sana dedi, orucu tavsiye ederim, zira onun bir eşi yoktur''
ALLAH (cc) cümlemizi ona hayırlı olan kullardan nasip etsin hepimizin ramazanı şerif-i hayırlı olsun.......
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim

-
- Cin Avcısı
Din tüccarlarının kol gezdiği bir ülkede, kendi dinini hiç bir şeye alet etmeyen ve sadece saf duygularıyla inancını yaşayan tüm İslam Alemine Selamlar...
IISeHRaZaTII
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
- gUaRDiAnTe
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Anadolu Nefesi