Az Kalsın Çar Gidiyodu ..!
- Dirkraederxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Az Kalsın Çar Gidiyodu ..!
Demin TTNET 'te bulunan çarlarıma girmek isterken hatalı üye adı ve şifre dedi. Ve çarı bir an önce kitledim. Bilmiyorm belki de çardaki onca şeyler gitti (: Size tavsiyem TTNET 'te çar aktarmayın . En güvenlisi Sobee Şmdi o çarlarımı Sobee 'YE aktarıyorum . Demin yüreğim ağzıma geldi . İnşallah bir şey olmaz 
< ÖrgüLüxiLkannn / Dirkraederxx >
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
- sametdie
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Az Kalsın Çar Gidiyodu ..!
banada öyle oldu mynete aktardım çarlar gidiyordu benimde aynı hata şifre yada üye adı yanlış diyor :!: :!: :!: :!: :!: :!:
ıGuArDiAnSı/ULTİO/Jabra
- VicTorY
- Demirci Çırağı
G.olsun umarım bişey olmamıştır içindekilere . Bende şuan sobee'ye aktarmayı düşünüyorum.
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- Dirkraederxx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Bilmiyorum ki belkide gitti 13- 15 saatte aktarım linki gelcek en sonki :S
< ÖrgüLüxiLkannn / Dirkraederxx >
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
Arkadaşlar Tedirgin Olmayın Carlarınız Hiç bişi Olmuyo Sadece AKtarım Sırasında Sitede şifre deişme yerinin yanında msn yolla dio bişi ama ismini hatırlamıorum msn e-posta gelio ordan istediginiz şifreyi yapabilirsiniz ttnet hiç bişi olmaz kRkmayın ..

Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz ... ' / '' \
... !! KodadıX Team ..'' .. /
- Idarkdewil
- İri Fare Avcısı
Bu hata ttnet Kullanıcıları'nın çoğunda olan birşey En kısa zamanda düzeltilebiliyor KorkmaYIn Hİçbiirşey olmuyor.
██████████████████
█►●●Thebadnessx●●◄█
█████████████████【★】 ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
█►●●Thebadnessx●●◄█
█████████████████【★】 ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
- FareAdam Düşmanı
Dirkraederxx yazdı:Demin TTNET 'te bulunan çarlarıma girmek isterken hatalı üye adı ve şifre dedi. Ve çarı bir an önce kitledim. Bilmiyorm belki de çardaki onca şeyler gitti (: Size tavsiyem TTNET 'te çar aktarmayın . En güvenlisi Sobee Şmdi o çarlarımı Sobee 'YE aktarıyorum . Demin yüreğim ağzıma geldi . İnşallah bir şey olmaz
Merhabalar ;
TTNET / SOBEE / MYNET üyelikleri geçiş esnasında bazı üyelerde hata verebilir bu üyeliklerin güncellenmesinden dolayıdır.
TTNET ve SOBEE üyeliklerinde çar çalınma olasıkları çok düşük. SOBEE hesabın gitmesi için sizin telefon numaranızın bilinmesi ve şifre onayı için sizin telefon numaranızın bilgilerden değiştirilmesi lazım buda olamayacagi için pek sorun yok. TTNET hesabinin gitmesi imkanızdır. TTNET müşteri hizmetlerini arıyarak hesabınızı dondurup açtırabilirsiniz.
Hiç bi Üyeliklerde her hangi bir sorun yoktur kısa süreli hatalardan kaynaklanan sorunlardan birşey olmaz.
Başkalarına boş konu açacaginiza diyeceginize kendinizi tartın biçin. İKV Destek veya GENEL İLETİŞİM'den yönetimi bilgilendirebilirsiniz bu gibi durumlarda..
İyi eğlenceler.
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
-
- FareAdam Düşmanı
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....