1,5 aydır gitmediğimiz Gaffar'a dün ve bugün gittik. Dün 65 cana, bugün 48 cana indirebildik. Süprizlerle karşılaştık. Umarız bugün ve öbür gün canını daha da fazla indirebiliriz.
İyi poz yakalamışım baya ugraştırdı gaffar o ruh taşı bizi bitirdi... Burda 49 fakat şifora vururken 1 tane daha vurup 48 edebildim ki öldüm ve alamadım fotoyu :lol: İnş kesicez yakında Serkan gmb x bile otomatiğe bağlayamaz senin gibi üst tarafların fotosunu göstermiyorum bk :lol:
Daha gaffara kadar ulaşamasamda bu '' Daha Ruh Taşları'nı Bile Anlamıyorsunuz'' lafı bence bir ipucu kenanda nasıl şalterleri junonda nasıl yılanı kesiyorsak bence bu gaffardada bir iş var. Dr.Recai'nin laflarına ve çemberlitaştaki işcilerin konuştuğuna bakarsak İstanbul gaffar bey sayesinde ayakta duruyor. - ki bunların beyinleri yıkanmış olabilir, neyin ne olduğunu sanırım kesildiğinde ekrana çıkacak yazı anlatacak - İstanbul tarihindeki en iyi büyücü olan Kuklacı'dan direkt ders alan birisi için bence bunca çekilen zahmet yerinde olacaktır ve gereken mükafaat alınacaktır ve kesilmeside zor olacaktır. İşinize karışmak gibi olmasın ama benim fikirlerim böyle Umarım yakında RoA imzalı Gaffar kesimini görmüş oluruz. Denemelerinizde başarılar.