Evet Arkadaşlar Gaffar'ın Robotu'nu görenler Varmı Acaba Oyun Esnasında ? Semiha Ve Gaffardan Başka Kimse Görünmüyor.Ama Konsept Çizimlerde Gaffar'ın Odasında Bir Robot Var.İşte Resmi/b] İşte Buda Robotun Yakından Görünümü/b] Buda Demek Oluyor ki Gaffar Canı Belli Bir Yere Geldikten Sonra Kaçıp Bizi Bu Dev Arkadaşla Yanlız Bırakacak.Yada Gaffar öldükten Sonra Otomatik Saldıracak.GBMX'i Andırıyor.Ama Kesinlikle O Değil.Bu Yaratığı Hiç Görmüşmüydünüz ?
Bu Arada Bu Arkadaş Kim.Jandarma İstihbarat Yazıyor Ama Meteordakinin Tipi Böyle Değilimg]http://i55.tinypic.com/24ymo45.jpg[/img]
zgm0 yazdı:öncelikle KUTU'nun üzerini okuduysan bunları paylaşman yasal olarak suç!
Neden Suç Kardeşim ? Onu Anlayamadım.Kutunun İçinde Vardı Bu Resimler.Herşey Resmi Sonuçta Burda.Karabasan Bölgesi Yasak Onu biliyorum.Çünkü Oraya Geçen Grupta Bir TT Vardı Ve Oyun Hatasını Kullanarak Direk Gaffar Bey'e Giderek Kesmişlerdi.
Linkleri Resimlere Sağ Tıklayıp Özellikler Bölümünden Öğrenebilirsin.Kendim Upload Ettim.Çemberlitaş CD'sinin İçindeki Konsept Çizimler Bölümünde Mevcut.