Öncelikler Merhaba;
LÜTFEN SIKILMADAN OKUYUP İNCELEYİNİZ..
Bendeniz xBRHNx
Beni tanıyan yada tanımayanlar için geçerli şu sualim lütfen dürüst bi şekilde yanıtlayınız.
Bu gune kadar Vs atıpda parasını yada madenini vermedigim oldumu.?
Harbi Delikanlı vaarsa zaten dogru cevabı verecektir kuşkusuz.
Şuna akıl erdirmekde güçlük çekiyorum Kaybettigin vs nin bedelini öde wer parasını
Kazandıgın vs De adam Vermesin paranı Enayi durumuna düş. Nerde kaldı adalet?
Bana yardımcı olun Sabır taşı deiliz ki Duralım Kimle vs atacagımı şaşırdım kime güvenecegimi bilemez oldum bu nasıl biR SAçmalık.
Herneyse dostlarım esaas mevzuyu acıklıyım ben size Ardından fotograflarla süslüyeyim Metnimizi.
PrezerEJDEr 10yasında 200 kiloda Akli dengesini kaybetmis bir zavallı attıgım vslerde yenilince hep parasını wermişimdir oda weriyordu
Fakat bugun 9 - 2 kazandım vs i işin aslı fakat Saymadı hiç birini 3 3 den devam dedi Peki dedim

5 3 yaptım durumu gene saymadı
2 defa daha kestim gene saymadı
üzerine 2 defa daha kestim gene saymadı suç bende kaale alıpda ws atıyorum.
ŞU MANTIGA DİKKAT ; xD
Attıgım durdurmalar zihin tutunca adam ölüyor haliyle Ve vs i saymıyor

Bu nasıl bi Mantıksızlık
ÖZELLİKLE ŞU MADDEYE DİKKAT Kuccuk coccuk 3 tane foto attı vs 5 de bitiyor sadece kestigi fotoları atmıs

) Siz düşünün sonra karar werin
Ayrıca özeline baktımda HAkeme ŞÜÜKÜR yazmıs yani hakemde bunun tanıdıgı fakat hakemde kurtaramadı sonuc ortada
Fotografları detaylı bi şekilde inceleyip bana hak wereceksiinizdir.
http://a1107.hizliresim.com/11/7/28/1284.jpg
Benden bu kadar ister inanın ister inanmayın o sizin bileceginiz iş dedigimi dedim .
DEGERLİ DOSTLARIMIN DİKKATINA...