Söz senin! Slogan senin! 19-23.07.2011 etkinliği için sizlerden gelen 300'ün üzerindeki slogan arasından etkinlik jürisinin oyları ile seçilen ve Facebook sayfasında oylamaya katılmaya hak kazanan 10 slogan belirlenmişti. Oylamaya Facebook Hayran Sayfamızda toplamda 829 kişi katıldı. Ve 829 kişinin oyları ile 10 slogan arasından sıyrılarak ilk 5'e giren sloganlar belirlendi.
Jüri oylamasına sunulan sloganlar jürinin oylarını vermesinin ardından Facebook Fan Sayfamızda ve forumumuzda duyurulacaktır.
İşte jüri oylamasına sunulacak sloganlar:
- Maceraya başladığında mutlu olmuştun ilk maaşınla, peki ikinciyi ne zaman alacaksın ? (207 kişi)[/color]
- Hey savaşçı, sana 5 para etmeyen yüzlerce anlamsız madalya değil , bilgi ve güç vaat ediyorum ! (124 kişi)
- Agah insan gibi görünür, ben ise domuz gibi görünürüm; ama unutma görüntü her zaman yanıltır. (91 kişi)
- Gaflete düşmüş 2 zıt kutubun kölesi olmaktansa bana katılıp özgürlüğünüzün esiri olun.. (89 kişi)
- Ölünüz,diriniz hergün biriniz, birgün hepiniz yüce domuza yandaşlık edeceksiniz. (84 kişi)
Etkinlik konusu: viewtopic.php?f=87&t=71657
Etkinlik oylama konusu: viewtopic.php?f=87&t=72297
Tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz!