Tatile gittiğim için 4 Temmuz'dan bu sabaha kadar oyuna giremedim. Arada kuzenim girmiş olabilir. Artık geri döndüm.
Oyuna yaklaşık 2.5 yıl önce başladım. Bilenler vardır, eskiden Noxstress ile arz klanındaydım. O zamanlar Speciallistgirl Speciallistqirl Speciallistqirlx karakterlerini oynayan Fulya Abla (tartışırken bana hakaret etse bile hala abla demeye devam edicem ) bir akşam bölgeden birisi ile tartışıyordu. Ben de haklı gördüğüm için Fulya Abla'yı savundum ve dostluğumuz başladı. O akşam uzun uzun sohbet ettik.
Bende telefon numarası var ve profilini dondurmadığı zamanlar sık sık facebook'tan görüşürdük. Gerçekten öz ablam gibi seviyordum onu. Lise'yi bitirdi ve Sakarya'da üniversite okumak istiyor. Olaya gelelim;
Üniversite'de olacağından dolayı oyuna ara vereceğini ve karakterilerini bana emanet edeceğini söyledi. Birbirimize şifre verdik. Ardından Speciallist karakterine Ecel Getiren üretecekti. Üyeliğinde Speciallistqirl Speciallistgirl xROCKUNZELx ve RoCKuNZeL vardı. Ecel için çar kasacaktı (kadim pençesi için) bu yüzden 500 akçe aldım, hesabına yükleyip benim üyeliğime aktardı Speciallistgirl nickli savaşçısını . Ardından Xrockunzel adlı çar açtı, biraz kastık sonra yarım kaldı. Kasaları karışıktı düzene soktum. Çarlarında kp kasıp, GB attım. O ise benim karakterlerimi sadece karizma satmaya kullandı ve parayı kendisine aldı. Şelit için para lazım dedi. 9m'den satıyor adam ama benim param yok dedi. Çantamda 9.3m olduğunu söyledim ve 9m verdim ona. Ardından başımdan bu hain olay geçti;
Tarih 3 Temmuz. Saat gece 12-1 civarları. Oyuna girdim. Girdiğim çar xROCKUNZELx. Karakter antrepo önündeydi ve gittiğimde benim üyeliğime aktardığımız Speciallistgirl oradaydı. İçinde Fulya Abla vardı. "Sen kimsin?" dedi. Ben de "Ben Ozan başka kim olacak?" dedim. Bana inanmadığını söyleyerek telefon numarasını ve şifresini istedi. Ben de Fulya Abla olmadığını düşündüm ve hemen şifremi değiştirmek için çıkacaktım. Sonra vazgeçtim ve "Fulya Abla sen isen telefonuma mesaj at" dedim. Atamam annem konuşuyor dedi. O zaman Fulya Abla değil bu dedim. 5 dk sonra ben bi mesaj atayım dedim. "Fulya Abla çardaki sen misin değilsen acil şifre değiştir" yazdım. Attığım mesajı söyle dedim. Söyleyince çardakinin o olduğunu anladım.
"5 dk çıkıyorum bekle burda" dedi. Herhalde kendi şifresini değiştirecektir diye düşündüm. Pırasasapı karakterime girdi. Tartıştık ve şifremi değiştirmek için çıktım. Deneme yaptım ve tabi ki şifresini değiştirmişti. Sonra üyeliğime girdim ve Speciallistgirl yoktu. Karakterini bilerek silmişti. Beni suçlu duruma düşürmek istediği apaçık ortada. Oyuna girip anlattım. Şaşırdı(!). Darkvahşet anında bana laflar söylemeye başladı. Arkadaşları daha ne olduğunu sormadan bana hakaretler yağdırdılar. Hiçbirisine yetişemedim dolayısıyla. Sonuca gelelim;
Fulya Abla Ecel üretebilsin diye ona verdiğim 3 Çıban Yoğurdu, 5 Yonca, 2 Örümcek Gözü, 1 Liderlik ve 1 Diş'i + Şelit için verdiğim 9m'yi bana vermek için karakterini istiyor. Ona verdiğim 500 binleri, 1 milyonları saymıyorum. AnEQUALmusic'e karizma satmak için parayı alıp 70 karizmada oyundan çıkmış. Bölgeden sataşmalar oldu, Fulya Abla yoktu, ben savundum. Ardından parasını verdim.
Kısacası benim onda madenlerim ve param var. Onun bende karakteri var. Akçeyi alacağını söyledi. Eğer madenlerimi ve akçeyi verirse karakterini hemen vericem. Yoksa karakterini unutsun.
Bu aradada geçmiş olsun kardeşim seni tanıyalı pek fazla olmadı ama iyi birisine benziyorsun anladığım kadarıyla bu yaşadıkların sana tecrübe olur üzülme madenlerinide geri alamazsan.
Sağol kardeşim madenlerimi verdiği zaman karakterini geri vericem zaten. Onun bana yaptığı hainliği ben asla yapmam o da bunu bildiği için böyle bir işe girişti. :?
Bu arada ben Fulya Abla'nın çarındayken birisi bana "zamanında CeMoCaN'ı (nick yanlış olabilir hatırlayamadım) soymuştu o kız" demişti. Ben aldırmamıştım. Ne zaman hakkında kötü birşey söylense savundum. Çünkü o benim gözümde her zaman iyi olandı. Şimdi de çevresi iyi olarak düşünüyor onu ve öyle gösteriyor, ama yanılıyorlar. Adalet yerini bulur kimsenin hakkı kimsede kalmaz.
Geçmiş olsun kardeşim seni kaç yıldır tanırım burdan olsun kapalı çarşıdan olsun hakkında kötü bir şey duymadım yaşadığın entrikalar biraz daha olgunlaşmana bize anlatmanda biraz daha olgunlaşmamıza neden oldu saol. Bu kadar olayı yaşayıp anlatman ayrıca detaylardaki hatırında kalan şeylere bakılırsa hafızana baya işlemiş bir olay olarak hayatının bir parçasını oluşturan anılara dönüşmek üzere bu olay. Tekrar geçmiş olsun dileklerimle iyi oyunlar.
Teşekkürler kardeşim. Senin gibi eski bir oyuncudan böyle laflar işitmek benim için güzel bir duygu oldu :) O akşam zaten çok zor uyudum. Üstelik 0539'lu bir numara aradı gece gece. Doğal olarak açmadım. Kendisini destekleyen arkadaşlarından birisi olduğu muhtemel.
Karşı taraftaki kişi karakterini çok rahat birşekilde alabilir. Eğer karaktere yüklediği epinlerden biri duruyorsa transfer edilen üyeliği hem bloke yapılır hemde karakter geriye iade edilir.