Herşeye Rağmen Aranızdayım !

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Tayfaxgregory
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Herşeye Rağmen Aranızdayım !

Mesaj gönderen Tayfaxgregory »

Merhaba arkadaşlar;

Bugün ne yazıkkı çarım soyuldu. Dışarda arkadaşlar ile geziyoruk eve geldiğimde ise çarlarım bomboş tu çarımın şifresini kimsenin bilmemesine rağmen nasıl soyudugunu hala anlamış değilim ve hala şoktayım.Kim yaptıysa elbet birgün kokusu cıkar Allaha havale ediyorum şerefsizleri.

Oyunu bırakmayı düşünüyordum ama arkadaşlarım sagolsunlar ellerinden geldigi destegi yaptılar ve oyunu bırakmamam icin cok ısrar ettiler. Bende herşeye inat burdayım .Anladım ki oyunda cok göze batmıcaksın. Bu olayı oyunda yapan gercektede banka soyar,dükkan soyar şerefsizler Kendi hakları ile kazanamadıkları için bu yola başvuruyorlar. 2 yıllık emegim gitti O kadar param eşyalarım hepsi bi anda uçtu ..

Ve herşeye inat bırakmadım Dost kara günde belli olur derler ya gercekten bende dostlarımın kimler oldugunu anladım Ve tekrar aranızdayım..

Saygılarımla.. ;)

! TAYFA LONCASI !
Kullanıcı avatarı
bydawinci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Re: Herşeye Rağmen Aranızdayım !

Mesaj gönderen bydawinci »

Sergen o çarı çalan şerefsizler senin 2 yıllık emeğini de çaldı ama sen oyunu bırakma bunlar seni pes ettirmek oyunu bıraktırmak istiyorlar ama sen pes etme herşeye rağmen devam et yeni çar aç yeni hesap al şifreni kımse ile paylasma bak bunu benden iyi kımse anlıyamaz.3 senedir bu oyunun içindeyim neyin ne olduğunu kimin ne olduğunu biliyorum.Yeni hesap alırsan şfireni sadece sen bıleceksın Güvenligin için Sobee'den Al hesabı. Yeni çar aç beraber kasarız bende yardımcı olurum sana her açıdan.Ama oyunu bırakarak bunlara pes ettiğini gösterme kardeşim.''Sizlere İnat Buradayım''demelisin kardeşim.

Doğru karar vermişsin sergen her zaman yanındayım kardeşim ;)
İnformed Tayfaxscreet

Resim
Kullanıcı avatarı
TAYFA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAYFA »

Allah belalarını versin. Her zaman dediğim gibi yineliyorum "Hak her yerde haktır." Kul hakkının getireceği sonuçları yazmama gerek yok.

İtemdi paraydı bunlar her zaman geriye gelir. Ancak namusunu şerefini kaybeden bu aciz insanlar haklarına girdiklerinden helallik almadan asla bu değerler tekrar sahip olmayacaklar ve aslada insan olma şerefine nail olmayacaklardır.

Burada şimdi ne yazarsam yazayım artık bir nakarat olarak görüyorum ben her zaman aynı uyarıları aynı tenkitleri yapıyoruz ama dinleyen yok.

Eee varsın olmasın doğru olan doğrudur yanlış olan yanlıştır buna bakarım ben...

Bu hırsızlardan hakkı geri geri almanın yönetim yada teknik tarafından mümkünatı olmasa da. Yazıldığı defterden de silinme olanağı yok .

O hakkı almayı Allah'a havale edelim biz gerisi gelecektir....

Resim
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.

Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Kullanıcı avatarı
ruhh
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ruhh »

Çok geçmiş olsun diyeceğim ama neye geçmiş olsun. Biz yapalım elalem yesin bizede geçmiş olsun ! Esas yapanların insanlıklarına geçmiş olsun...
ruuhh / xxRUHHxx / OtHeRsxRuHH
Kullanıcı avatarı
TAYFA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAYFA »

Kesinlikle...
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.

Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Kullanıcı avatarı
Tayfaxgregory
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tayfaxgregory »

ruhh yazdı:Çok geçmiş olsun diyeceğim ama neye geçmiş olsun. Biz yapalım elalem yesin bizede geçmiş olsun ! Esas yapanların insanlıklarına geçmiş olsun...
Cok güzel anlatmışsın abla. Bunları yapanda biraz gurur wicdan olsa o itemleri aktarırken biraz utanır düşünür acaba bu adam bunları kolaymı kazandı kazanmak icin ne kadar ugrastı diye. Bunlar yolunu bulmuş böyle dewam ediyorlar .
Gercektede bunların iki yakası bi araya gelmez zaten Allaha hawale ediyorum bu hırsızları.
Kullanıcı avatarı
BazU
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen BazU »

Geçmiş olsun serqen yapan cezasını er yada gec bulur kardeşim haksız kazanc bedel ödemeye mahkum eder günün birinde o kişiyi dostların varken İkv tedavülden bile kalksa sen aykta kalırsın...ii oyunlar

BaZuKiStt
в a z u к i S т т
F i a η x d a γ в я є a к є я
Kullanıcı avatarı
kackin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kackin »

Geçmiş olsun.Yapanların Allah belasını versin.
Son..
Kullanıcı avatarı
SAZOBALII
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen SAZOBALII »

Geçmiş olsun Sergenim.

Tıpkı Burhan'ın charlarının soyulması gibi onunda şifresini benden başka kimse bilmiyordu.

Bende onu soymadığıma göre.

Sanırsam bu işi yapan aynı kişiler.

Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Kullanıcı avatarı
Rukio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rukio »