charm sus yedi yardımmm!!!
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
charm sus yedi yardımmm!!!
Wonkxmatkaq charım sus yedi charım sobee nereden bakacam kaç süre olduğuna
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
Re: charm sus yedi yardımmm!!!
herkese havalanırsan böle olur
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Kime HavaLanıyomus ?JoeyJordison yazdı:ROckStarGAMES yazdı:herkese havalanırsan böle olur
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
Antrofobi charına ben onla girmem diye havalanıyodu o kim ki önüne bin tane şifa dizerim şifa görürXxTayfunxX yazdı:Kime HavaLanıyomus ?JoeyJordison yazdı:ROckStarGAMES yazdı:herkese havalanırsan böle olur
( Mumyanınlaneti )
Merhaba,
Almış olduğunuz ceza işlemlerinde kayıtlı mail adreslerinize bilgilendirme mesajları gönderilmektedir.
Mail hesabınızda bilgilendirme mesajı bulunmuyor ise; İKV Destek Formu'na giderek bildirim tipinizi Ceza itiraz/Bilgilendirme olarak belirleyiniz. Formda sizden istenen bilgileri doldurarak başvurunuzu gönderebilirsiniz.
Başvurunuz incelenerek en kısa sürede tarafınıza bilgilendirme maili gönderilecektir.
Almış olduğunuz ceza işlemlerinde kayıtlı mail adreslerinize bilgilendirme mesajları gönderilmektedir.
Mail hesabınızda bilgilendirme mesajı bulunmuyor ise; İKV Destek Formu'na giderek bildirim tipinizi Ceza itiraz/Bilgilendirme olarak belirleyiniz. Formda sizden istenen bilgileri doldurarak başvurunuzu gönderebilirsiniz.
Başvurunuz incelenerek en kısa sürede tarafınıza bilgilendirme maili gönderilecektir.
Alper ÇİÇEK
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]