[BiLqiLendiRme] (=XşifaXX=)
- Drowxwinks
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
[BiLqiLendiRme] (=XşifaXX=)
XşifaXX İsimLi KaRakteRime Su An İçin ULasamıyoRm CaLınmıs QLabiLiR, İkinci BiR TaLimata KadaR ALişweRiş V.b İşLemLeRde BuLunmayınız. . .
XşifaXX
BeqLenen qün qeLecekse ÇekiLen ÇiLe KutsaLdıR,
Gizlenmiş İçerikGöster
KuRaLına qöRe Qyna. . .!
- Drowxwinks
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: [BiLqiLendiRme] (=XşifaXX=)
BiLqiLendiRme
XşifaXX İsimLi KaRakteRim GökxByReaL TaRafından CaLınmıstıR, ALişweRiş V.b İşLemLeRde BuLunmayınız. . .
XşifaXX
Gizlenmiş İçerikGöster
KuRaLına qöRe Qyna. . .!
Asılsız tutarsız haberler kanıtsız balıklama ıftıra atıyosun 1kanıtın bile yokDrowxwinks yazdı:BiLqiLendiRmeXşifaXX İsimLi KaRakteRim GökxByReaL TaRafından CaLınmıstıR, ALişweRiş V.b İşLemLeRde BuLunmayınız. . .

Drowxwinks yazdı:BiLqiLendiRmeXşifaXX İsimLi KaRakteRim GökxByReaL TaRafından CaLınmıstıR, ALişweRiş V.b İşLemLeRde BuLunmayınız. . .
Ya sen nasıl bi çocuksun yazı yazmayı bilmiyorsun iftira atıyorsun kanıtın yok reklam yapıyorsun anca sana şu kadar diyorum kanıt delil göster bana sana full ejder savaşcı şifacımı vereyim tek kanıt koy boş boş konuşma sadece tek kelimeyle kanıt koy sana 3 tane full karakter vercem hadi göreyim seni reklam yapmayı iftira atmayı ne kadar çok seviyorsun sen nasıl bir çocuksun be arkadaş kanıtla 3 karakter senin hadi göreyim kanıt bu çocugada inananlar bana pm atmasın ...
Kanıt koy...
- Drowxwinks
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Kanıtın Ta Kendisi Sensin Ben Dün Akşam KLana yazdım XşifaXX İsimLi KaRakteRm CaLınmıstıR Diye Sen Ne yazdın XşifaXX ' İn Cezasını VeRdim, Bundan Baska Ne AnLam CıkaRabiLiRsinki Bunu AnLayamamak İçin AptaL QLmak qeRekki En Kısa Zamanda FotoLaRda qeLecektiR Emin QL, Şimdi Sadece Sus Ve İzLemeye Dewam Et. . .
XşifaXX
Gizlenmiş İçerikGöster
KuRaLına qöRe Qyna. . .!
Drowxwinks yazdı:Kanıtın Ta Kendisi Sensin Ben Dün Akşam KLana yazdım XşifaXX İsimLi KaRakteRm CaLınmıstıR Diye Sen Ne yazdın XşifaXX ' İn Cezasını VeRdim, Bundan Baska Ne AnLam CıkaRabiLiRsinki Bunu AnLayamamak İçin AptaL QLmak qeRekki En Kısa Zamanda FotoLaRda qeLecektiR Emin QL, Şimdi Sadece Sus Ve İzLemeye Dewam Et. . .
Kanıtlıyamıycaksın boşa ugraşma kanıtlada karakterleri vereyim bide şu yazmayı ögren emomusun sen evlat harflere bak biri küçük biri büyük yazmayı bilmiyorsun kendini ne sanıyorsun sen bakayım böyle kanıt koy hadi aglak sıpa.
Konuşmamalarımızın fotosunu çek klandan bölgeden reklam yapıyordun hani foton rezil velet.
Kanıtın oLmadan kimseyi suçLayamazsın.BiRisinin canı yandığnda hemen GÖKxLeR yaptı demi.BiR kac it bize iftira atıcak bizde rezil oLucaz.Kes sesini kanıtın vaRsa konuş.Camur at izi kaLsın :!:
GÖKxaLoNe

Alone01 yazdı:Kanıtın oLmadan kimseyi suçLayamazsın.BiRisinin canı yandığnda hemen GÖKxLeR yaptı demi.BiR kac it bize iftira atıcak bizde rezil oLucaz.Kes sesini kanıtın vaRsa konuş.Camur at izi kaLsın :!:
kanıt varmıDrowxwinks yazdı:BiLqiLendiRmeXşifaXX İsimLi KaRakteRim GökxByReaL TaRafından CaLınmıstıR, ALişweRiş V.b İşLemLeRde BuLunmayınız. . .
Gokkan(latif)
Şifacixgokkan
Cakset
Caksetxşifa(ashab-ı kehf)
IxCaKSeTxI (ejder asa)
Şifacixgokkan
Cakset
Caksetxşifa(ashab-ı kehf)
IxCaKSeTxI (ejder asa)
Gokkan yazdı:kanıt varmıDrowxwinks yazdı:BiLqiLendiRmeXşifaXX İsimLi KaRakteRim GökxByReaL TaRafından CaLınmıstıR, ALişweRiş V.b İşLemLeRde BuLunmayınız. . .