arkadaşalar büyücüyü sadece asit le kesebiliriz
YETENEKLER
iyileştirme 15
iyileştirme bilgisi 15
ruh kalkanı 15
asit saldırısı 15
asit bilgisi 15
can kurtaran 15
çağrı 5
3 de meditasyon arkadaşlar
İTEMLER
arkadaşlar itemleriniz Hayyan Cevriye olursa büyücüyü rahat kesersınız
Joker ruh çalanda olabilir
Paranız yoksa tek item dizebilirsiniz arkadaşlar ama az parası olan varsa hayyan solucan ve joker karacin dizebilir .. .
Saygılarımla Suqarxdaughter Fırtınaxmusti Trabzonluxefsane
şifacı büyücü kesebilir ....
- trapzone1
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
şifacı büyücü kesebilir ....
eski biR dost < IITRABZONLUII >
- KankaXzeus
- trapzone1
- FareAdam Düşmanı
Re: şifacı büyücü kesebilir ....
emeğe saygı lütfen arkadaşlar
SaygıLarımla Suqarxdaughter Fırtınaxmusti Trabzonluxefsane
SaygıLarımla Suqarxdaughter Fırtınaxmusti Trabzonluxefsane
eski biR dost < IITRABZONLUII >
- KankaXzeus
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
Bunu konfiçyus da belirtmişti.
-
- FareAdam Düşmanı
Şifacı tabikide Büyücü keser Şifacıdaki can biz büyücülerdede olsa biz kendimizide keseriz gibi bişey dicektim ama oldu mu acaba? :lol: :lol:
tam tersine çevir bakıyım büyücü bölümünde aç bu konuyu sancakda büyücülerin beni kesmeye kudreti yetmiorki şifacı büyücü kesebilir diyebilesin aç dirençleri bakalım yetiormu kudreti

________________________________________________________________________________
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
hahaha! şıfacı buyucu kesebılır dogrumu duydum yahu asıt atsan ne olucak ne deparın var ne dıkkatın var asıt atsan 10 kudretın gıder buyucunun hadı kudretı dayanmadı sana sonsuza kadar zıhın hapsı atar oturur kudretı doldurur olur bıter komedısınız ya hadı hayvan cıkardı zıhın atarsın sıfaya hayvanı kesersın kalan sureyle uzaklasır tekrar vurursun buyucu kaçarak oynayacak sıfacının ne dıkkatı var ne durdurması ne de deparı nasıl yakalıyıcak buyucuyu kafanızmı ıyı
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
Demek ölealdatmaz2012 yazdı:hahaha! şıfacı buyucu kesebılır dogrumu duydum yahu asıt atsan ne olucak ne deparın var ne dıkkatın var asıt atsan 10 kudretın gıder buyucunun hadı kudretı dayanmadı sana sonsuza kadar zıhın hapsı atar oturur kudretı doldurur olur bıter komedısınız ya hadı hayvan cıkardı zıhın atarsın sıfaya hayvanı kesersın kalan sureyle uzaklasır tekrar vurursun buyucu kaçarak oynayacak sıfacının ne dıkkatı var ne durdurması ne de deparı nasıl yakalıyıcak buyucuyu kafanızmı ıyı
her türlü büyücüyle ws attım sadece tazıyı kullanarak çok rahat yendim hepsini
buz
meteorit
çember
elektrik
hepsiyle ws attım tazıyı salınca göremiorum onları hmn kaçıolar
buz
meteorit
çember
elektrik
hepsiyle ws attım tazıyı salınca göremiorum onları hmn kaçıolar

________________________________________________________________________________
aldatmaz2012 yazdı:hahaha! şıfacı buyucu kesebılır dogrumu duydum yahu asıt atsan ne olucak ne deparın var ne dıkkatın var asıt atsan 10 kudretın gıder buyucunun hadı kudretı dayanmadı sana sonsuza kadar zıhın hapsı atar oturur kudretı doldurur olur bıter komedısınız ya hadı hayvan cıkardı zıhın atarsın sıfaya hayvanı kesersın kalan sureyle uzaklasır tekrar vurursun buyucu kaçarak oynayacak sıfacının ne dıkkatı var ne durdurması ne de deparı nasıl yakalıyıcak buyucuyu kafanızmı ıyı
umarım eminönünde charın vardır.
asitcim 47 seviye ve seninle 500 m'ine vs atarım. herşey serbest.
ha yetmezse sen 47 seviye şifacımı yatır 500m üzerinede charlarımı vericem.
asitci bir şifaacıya ne dikkat lazım nede depar çünkü vurması için yakınına gelmesine gerek yok. sen nasıl büyüyü uzaktan atıyorsan oda sana asiti uzaktan atar.
2nci olarak büyücüde sonsuza kadar zihin hapsimi var yoksa 15 saniyelik kullanım süreli 60 saniyelik yenileme süresi olan bir zihin mi ? v.s. ye başladın asiti yedin üzerindeki etkisini nasıl kaldıracaksın ? zihin atsan bile oturabileceğinimi sanıyorsun ?
hadi şifacıya zihin attın diyelim 5 saniyede de yaratığı kestin kalan 10 saniyede kaç can doldurabilcen ?
en fazla 2 kere o 2 kerede kaç can dolucak ? 2000 diyelim. büyücünün canı kaç ? şifacının canı kaç ?
yorumlarınızı yaparken lütfen bilmediğiniz yetenekler üzerinde aptal abuk sabuk cümleler kurmayın.
hodri meydan 47 seviye şifacımla hemde.
konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
-
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
usta düello diyo
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)