SeRRuh yazdı:Bende ne Vs'ler attımda para veren çok az kişi oldu Burası Eminönü gayet normal
Eminönü dediğin sunucu sen sokakta bilya oynarken İKV oynayan köklü bi sunucuydu . Ama senin gibiler yüzünnden bu hali aldı .
Madem beğenmiyordun ne halt etmeye geldin ?
Anlaşılan arpan fazla gelmiş !
Ben sokakta bilye oynarken sen kumdan kale yapmaya çalışıyordun lakin Eminönü sunucusu benim ilk sunucum olup 2007'den bu yana ikv serüveni içerisindeyim. Benim gibileri çekemeyen sen ve senin gibiler yüzünden olmuştur ne olmuşsa bu sunucuya (bkz.NeOwİN Vs GRaFRoZoN) yenildiginde kabullenmeyen haysiyetsizler yüzünden olmuştur.
Eleştiri yapmak beğenmemek anlamına mı geliyormuş daha ögrenecegin çok şey var. Biraz daha geliştir kendini anlamanda problem var yada ruhsal sorunların var bu yüzden üzerine gelmek istemiyorum sunucuyu beğenmeseydim gelmezdim sizin gibi 3 5 çapulcu yüzünden gidecekte degilim. Madem ben burdayım sizde ayağınızı ona göre denk alacaksınız. Haddinizi bileceksiniz Her konuda sataşmak için elinizden gelenin daha fazlasını yapmalısınız artık, sizinle ne muhattab olurum nede en ufak bir paylaşım.Varsa yine aranızdan kaşınanlar /fGRaFRoZoN yapması yeterli.