Geri Dönüş..!
Geri Dönüş..!
Merhaba, bu saatten itibaren; EFEmehmet yNçRxAsiNeFeR adlı arkadaşımız tekrar aramıza dönmüş bulunmaktadır. İKV Teknik Destek ekibine teşekkür eder, umarım bir daha üzücü durumlarla karşılaşmama ümüdiyle.. yNçrxEfemehmet adlı arkdaşımızın karakteri çalıntıdır !Yukarıdaki isimler haricinde başka bir karakter bulunmamaktadır...EFEmehmet yNçRxAsiNeFeR adlı karakter haricinde benzer isimlerle alışveri, v.b işlemlerde bulunmayınız. Mesuliyet arkadaşıma ait değildir. Aramıza tekrar hoşgeldin Efe. Umarım bu dostluk ilelebet sürer. Efsun gelip geçicidir, zira dostluklar bâki kalır. Sende benim için unutulmuyucak ender arkadaşlarımdan birisin...
-
thekadabra
- Acemi Savaşçı

Re: Geri Dönüş..!
[İçerik Silinmiştir.]
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür,argo kullanılmasından dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
HellRiDerS
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür,argo kullanılmasından dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
HellRiDerS
- SpxGreywolf
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Herkesi kendinle karıştırma.velet yazdı:oç sayısı arttı
Aramıza tekrar Hoşgeldin Efe.
SelametLe
yNçRxBristoL --- Yeniçerixbristol
BristoL ~ `
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
BristoL ~ `
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
Çoookkk geçmiş olsun ve tekrar hoş geldin Efe abi .Çarlarını sonunda geri alabilmene çok sevindim..
- karadul
- Cin Avcısı

- Lonca: Game Time
hemşoooo dondunmu len hayr,ırsız du ben arayam şimdı senii
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: T C
Hoşgeldin nan 

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

- Klan: Arzın Çocukları
hytbks yazdı: Seni fazLa tanımasamda oyuna döndüğüne sevindim .
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
:arrow: :arrow: :idea: :idea:SpxGreywolf yazdı:Herkesi kendinle karıştırma.velet yazdı:oç sayısı arttı
Aramıza tekrar Hoşgeldin Efe.
SelametLe
auril & DoubleLift