istanbul (büyücü-şifacı) vakti
istanbul (büyücü-şifacı) vakti
savaşçı almıolar dedim gblere üstünü diz ezik almıolar dediler eyw dedim bn de tank oldum üstü dizdim üstüne bi de ayı aldım gb de işe yarıo dediler. tamam yaptık 32 bin can var 75-75 zırh ayı var işi biliorm peki elime ne geçio aynı cevap savaşçıyla girmiyoruz peki bu savaşçısız migrat olmaz diyenler nerde bi anlamadım gitti. çemberli çıkardılar savaşçı alıolarmış ii eyw ama bu adamlar sığınak migrat giremedikçe nasıl üstünü dizip çemberli atacak bunun cevabını bekliyorum herkesten!!! (illa oyunu bırakmak zorunda bırakıolar bizi)

Re: istanbul (büyücü-şifacı) vakti
bu arada ecel de ürettim yükselttim ya hani ezik demesinler diye... (elde var 0) !!!

- Cunocuneyt
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Tanıdık bir şifa bul ama şifası en az 1200 olsun ve asla sensiz migrat atmasın. Çok güvendiğin biri olsun asla yalan söylemesin sana sonrasında çağır büyücüleri ama seçici ol. Elektrikleri 900 altı olmasın. 4 büyücünün 1 tanesi tank olabilsin o şekilde ayarla gurubunu. Yanında dinazor ve tilki gibi iksirlerini eksik etme. Seni istemeyenler bile gelirler gurubuna. Öğrenmek istediğin bir konu olursada yaz gine cevaplarım ben sana.
FERRAND
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
Merhaba kardeşim bu sorunu çoğu savascı yaşar ikvnin savascılara yapmiş olduğu en büyük haksızlıktır düzeltilerbilri aslında bazı değişiklilik yapılsa ama yapmıyorlar neyse eğer çevren genişse savascını sokabilirsin eğer değilse diğer oyuncular gibi büyücüsunu ve şifacısını anca gb lere sokup orda insanlarla tanişip çevre edinebilrisin çoğu kişi öyle yaparak dizdi itemlerini veya çevresi geniş olan bi arkadaşinla anlaşirsan o seni anca sokar gb lere benim öyle bi arkadaşim var sağolsun beni soktu 2 3 kere savascımla soktu tatilden dönüşte her gün sokucam diye söz verdi sana tavsiyem büyü ve şifan la gb lere gir çevre edinmeye bak derim
anlamadığım nokta çevre dio herkez nie oyunu başkalarına bağlı oynuyalım sitres atmak için girdiğimiz oyunda sinir olup pc yi kapatıyoruz kaç kişi başkalarına bağımlı oyun oynar ve buna sabreder soruyorum???

cezaturan yazdı:anlamadığım nokta çevre dio herkez nie oyunu başkalarına bağlı oynuyalım sitres atmak için girdiğimiz oyunda sinir olup pc yi kapatıyoruz kaç kişi başkalarına bağımlı oyun oynar ve buna sabreder soruyorum???
Panpa vallaha ayıp ediosun sen ne zaman geldin bana dedin gel girelim diyede ben olmaz ben savaşçıyla girmem dedim geri çevirdim. İstanbula gidince bol bol migrata girecez seninle tek şifa ben savaşçı sen rahat olur güzel olur tamam sıkma canını sen.
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES
kanka burada bn söz konusu deilim bütün savaşçıların sorunu bu ben bi şekilde girerim o sorun deil de diğer savaşçılar napacak bi çözüm yolu bulunmalı insanlar oyunu bırakmak zorunda kalmamalı