hatamı var acaba ?
- yokedicixfurkan
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
hatamı var acaba ?
kuklacı sunucusunda oynuyorumda arkadaş eklemeye çalışıyorum olmuyor hata sadece bendemi var yoksa aynı hatayı alan varmı ?
çakMaM VaR DİKKaT
Re: hatamı var acaba ?
Beynine Reset At Yada olmadı Beynini Çıkar Tak +Rep Esirgemeyın Loww xD
- yokedicixfurkan
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
kardeş burda doğrı dzgün soru soruyorum anlama kapasitesi ama demekki o kadar basıyor
) :mrgreen:
çakMaM VaR DİKKaT
Yo ko senın beynininde sorun kotayı aşma yavrucumyokedicixfurkan yazdı:kardeş burda doğrı dzgün soru soruyorum anlama kapasitesi ama demekki o kadar basıyor) :mrgreen:
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ferday-i kyamet
" xD" ile gülen bir mahlukat gördüm sanki.Atakanx yazdı:Beynine Reset At Yada olmadı Beynini Çıkar Tak +Rep Esirgemeyın Loww xD
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
:mrgreen:Sagopakajmeran yazdı:" xD" ile gülen bir mahlukat gördüm sanki.Atakanx yazdı:Beynine Reset At Yada olmadı Beynini Çıkar Tak +Rep Esirgemeyın Loww xD
Hiç kimse başarı merdivenini elleri cebinde tırmanmamıştır.
İnsan Taklidi yapan 47 kromozomlu organızma Gördüm sankiSagopakajmeran yazdı:" xD" ile gülen bir mahlukat gördüm sanki.Atakanx yazdı:Beynine Reset At Yada olmadı Beynini Çıkar Tak +Rep Esirgemeyın Loww xD
Adam gibi soru sormuş arkadaş neden kamillik yapıp Google'dan terimler aratıp buraya yazıyosun. Kromozom'dan anlayan bi tipe yakışmayan hareketler bunlar.Atakanx yazdı:İnsan Taklidi yapan 47 kromozomlu organızma Gördüm sankiSagopakajmeran yazdı:" xD" ile gülen bir mahlukat gördüm sanki.Atakanx yazdı:Beynine Reset At Yada olmadı Beynini Çıkar Tak +Rep Esirgemeyın Loww xD

maydonoz diyemıcem 500 kromozomlu eğrelti otu Anlayan anlarCrack yazdı:Adam gibi soru sormuş arkadaş neden kamillik yapıp Google'dan terimler aratıp buraya yazıyosun. Kromozom'dan anlayan bi tipe yakışmayan hareketler bunlar.Atakanx yazdı:İnsan Taklidi yapan 47 kromozomlu organızma Gördüm sankiSagopakajmeran yazdı:" xD" ile gülen bir mahlukat gördüm sanki.Atakanx yazdı:Beynine Reset At Yada olmadı Beynini Çıkar Tak +Rep Esirgemeyın Loww xD